Бебешката количка - цяла наука за второ висше №40

• 87 188
  • 803
  •   1
Отговори
# 555
Кам съм виждала в Бебе Макс, където ще намерите и Easy walker (поне модела Harvey) със сигурност.

# 556
Много благодаря за отговора  RainDanceMaggie Simple Smile Вие с каква количка ли сте и доволна ли сте отнея? Simple Smile и само да попитам за притежателите на EasyWalker с какво столче за кола може да се съчетае и с какви чанти, защото както видях 2 in 1 е доста обрано от към аксесоари .. ?

# 557
Jenni, аз си купих Easywalker Mosey+, но не мога да дам оценка, защото не съм я ползвала още. Гледах Harvey в магазина и реших, че щом габаритите са почти същите ще рискувам с поръчка от Амазон, където беше намалена. Количката изглежда много прилично, стабилна и маневрена е, поне в хола Grinning около 10.5 кг е, недостатъците са малкия сенник и че седалката за 6+ м. не е добре подплатена, ама това вече го знаех от ревюта в нета. Няма идеална количка, поне не и ако си ограничен с бюджета. Иначе марката май не е много популярна, може би летните им колички и тази за близнаци...
Писах им имейл през сайта какви столчета за кола са съвместими и ми пратиха списък,  ако искаш ми пиши на лични да ти го пратя.

Относно аксесоарите, нищо не е включено, ако искаш оригинални, си поръчваш отделно.

# 558
Така е. Идеална количка няма, дори 5 000лв да имаш. Да ви кажа... в началото така избирах и накрая разбрах, че детето ще порасне във всяка количка и тя нама такова значение... малко от малко гледаш, ама не да ти е фикс идея.. като се роди после само до колички ти е. Толкова други грижи има.

# 559
Да се похваля вече имаме Easywalker Harvey Simple Smile гледахме, чудихме се и реших че това е количката за мен, винаги ще има недостатъци...но реших че по-добре да си взема количка, в която се влюбих от колкото някоя по на сметка и да се ядосвам после 😊 грабна ме нейната маневреност и компактност, но е 2in1 и сега ще си търсим столче за кола и съм се спряла на cybex clould Q с функция бебето да може да е в напълно легнало положение извън колата Simple Smile

# 560
Да се похваля вече имаме Easywalker Harvey Simple Smile гледахме, чудихме се и реших че това е количката за мен, винаги ще има недостатъци...но реших че по-добре да си взема количка, в която се влюбих от колкото някоя по на сметка и да се ядосвам после 😊 грабна ме нейната маневреност и компактност, но е 2in1 и сега ще си търсим столче за кола и съм се спряла на cybex clould Q с функция бебето да може да е в напълно легнало положение извън колата Simple Smile
С две ръце съм “ЗА” Cybex Cloud Q. Ние имаме дъщеричка на почти 3 месеца, това столче ме спасява. Като заспи в колата не я местя , просто слагам столчето на количката и го поставяме в легнало положение. Заслужава си парите , много е удобно.

# 561
# 562

Аз лично не бих взела такава количка.
А ето и защо:

1. Три колела - при повдигани за качване на тротоар има опасност да залитне и да падне детето. С 4 гуми ми е било на косъм, с три ще е доста трудно, защото когато тежестта падне само на предното колело, ако не буташ само напред има опасност. А в много случаи става леко изкривяване и ще трябва и да следиш и за това да не клюмва количката.
2. Телескопичните дръжки малко странно се бутат... чупеща дръжка ми бише по-удобно.
3. Твърде открит багажник.
4. Много плоски гуми... доста ще тресе.

Но ако я видиш на живо и ти допада защо не... но аз лично не намирам причина за тази количка.

# 563
Ние си взехме тази;
https://visvitalisbg.com/product/abc-design-bebeshka-kombinirana … -abcmap61108504ri
Със зимният кош и чанта, излезе 907лв. От babyspot. Лично на мен, много ми хареса заради това, че е лека, с лесно монтиране на кошове, сгъване и изглежда и доста маневрена. Поне доколкото разбрах от бутането й в магазина. Коша за покупки е малко по-отворен, да, но не ме притеснява това. Отидете във вис виталис и я вижте на живо, ако можете. Помолете да ви покажат всичко от а до я. Така ще прецените дали, за вас, си струва или не. Simple Smile

# 564
Ние си взехме тази;
https://visvitalisbg.com/product/abc-design-bebeshka-kombinirana … -abcmap61108504ri
Със зимният кош и чанта, излезе 907лв. От babyspot. Лично на мен, много ми хареса заради това, че е лека, с лесно монтиране на кошове, сгъване и изглежда и доста маневрена. Поне доколкото разбрах от бутането й в магазина. Коша за покупки е малко по-отворен, да, но не ме притеснява това. Отидете във вис виталис и я вижте на живо, ако можете. Помолете да ви покажат всичко от а до я. Така ще прецените дали, за вас, си струва или не. Simple Smile

Супер количка сте си взели! Преди време я заглеждах и много е красива и удобна!

# 565
Хубаво е да го чуя, че това беше най-голямата ми чуденка за избор 😀 сега вече съм спокойна, че имаме количка и мога спокойно да си чакам времето за другите неща.

# 566
https://-spam217-/abc-design-salsa-4-bebeshka-kolichka-c-kosh-za-novorodeno-2v1
 Явно и на мен това ще ми е изборът.
Само се чудя от къде да купя всичко.

# 567
  • София
Нали знаете, че салса 4 няма пълно легнало положение на седалката 6+, също така е доста обемна в сгънато положение (трябва голям багажник) . Иначе е лека и маневрена.

# 568
Salsa 4 е супер, но е наистина за висока мама и ми беше много полезно да я видя на живо. Аз съм 1,65 и почти не се виждах зад количката (с коша за новородено).

# 569
Здравейте! Може ли да дадете мнение за тази количка? https://visvitalisbg.com/product/peg-perego-bebeshka-kolichka-bo … luxe-opal-modular

Общи условия

Активация на акаунт