Бебешката количка - цяла наука за второ висше №40

• 87 161
  • 803
  •   1
Отговори
# 570
  • София, България
Няколко пъти е обсъждана на последните страници Simple Smile Количката е хубава, друг е въпросът дали за тези пари няма да предпочетете и нещо друго. Аз лично също ще купувам такава, но мисля по-евтиния вариант Classic колекцията.
Онзи ден даже спрях една майка да я питам дали е доволна, каза че за нея количката няма недостатък, ама то от мнение до мнение.... разлика огромна.

# 571
И аз взимах само коша за след 6-тия месец на Пег Перегото Мислих мислих и накрая това реших, защото до края на март със сигурност няма да излизаме никаде. ММ мъж е суеверен и няма да ме пусне да изляза с новородено на разходки докато не навърши поне 2 м. От Април пък ще ползвам летния кош с напълно легнало положение с някакво чувалче плюс имам и дъждобран ако е по ветровито.

# 572
  • Sofia
Аз съм харесала същата - лека, маневрена, голям кош за новородено, 3 в 1, лесно се сгъва..точно във вис виталис я гледах и сравнявах с другите модели, които бях набелязала Simple Smile

# 573
Аз съм начинаеща в тази тема ... Всъщност в какъв диапазон от към парички е нормално да се вземе бебешка количка? Без да се пести прекомерно , но и да не се дават пари от порядъка на две хиляди.. Струва ми се ужасно скъпо. Зависи от възможностите , разбира се. До колко годинки се използва една количка като цяло ?

# 574
Пег перетото е добра, но доста скъпа. Помислете дали искате да похарчите толкова пари, ако да...взимайте.

Последна редакция: чт, 01 ное 2018, 18:00 от babababa12

# 575
Днес има намаление в Комсед в определени физически магазини всичко налично на 30%. Купихме Mutsy. Може да погледнете кои марки предлагат. Скоро ще има намаление пак сигурно.

# 576
Ние си купихме същата на Пег Перего, тази вечер даже ще си я сглабяме. Но ние взехме с шаси Book S и модела 2019 - Pure. Купихме я от Вис Виталис, правят 11% отсъпка и ви излиза малко повече от 1800. Много точни, много сме доволни. В магазина на Симеоновско я има изложена, поръчахме я и за няколко дни дойде опакована с кашончетата, кеф. Количката има много предимства, идете да я видите на живо и да ви обяснят всичко Simple Smile

# 577
Аз съм начинаеща в тази тема ... Всъщност в какъв диапазон от към парички е нормално да се вземе бебешка количка? Без да се пести прекомерно , но и да не се дават пари от порядъка на две хиляди.. Струва ми се ужасно скъпо. Зависи от възможностите , разбира се. До колко годинки се използва една количка като цяло ?
Определено цената си е от значение. За лека, маневрена, здрава, сгъваща се лесно количка, човек трябва да се бръкне доста. Количките, които обсъждат за перегото става дума си е много добър вариант. Сега чак ми се прииска да имам такава, макар че нямам такъв бюджет. Аз отглеждам детето си, което е на годинка с обиквена полска количка, която не се уважава в тази тема. Не съжалявам, защото я взех за скромна сума и ми върши работа. Имам и лятна количка, бях споменала тук в темата, която взех за около 250 лв. Ползвам и двете. Хубави колички, са Cybex, мисля имат бюджетни варианти, поне това, което съм видяла от темата. Други, които на мен ми харесват са:  Abc design,  Сам, mutsy, но до някъде, малко тромави ми се виждат. Количките Стоке и Мима хари, например ми се струват малко по футуристични, имат си доста почитатели. Темата е обширна, прочети по обстойно назад, има много информация. Просто давам повърхностен поглед, основно което знам от темата или съм виждала по улиците.

# 578
Вече от един месец съм със същата (но в друг цвят) - много съм доволна. За момента към шасито, коша за новородвно и столчето за кола нямам забележки, предполагам така ще е и за седалката за след 6м.
И преди съм писала - за мен предимствата на тази количка са, че е лека, маневрена, широк кош за новорпдено, голям сенник на седалката +6м. и пълно легнало положение, багажника е голям и не забира по тротоарите и бордюрите.

# 579
  • пловдив
Искам да попитам дали в края на месеца на черния петък се очакват намаления и къде?

# 580
  • София, България
И аз го чакам Черния петък. Има тема тук във форума за Черен Петък. Там следя ако някой получи информация и сподели Simple Smile
Предполагам големите магазини като Дундьо, Вис Виталис, Хиполенд(със сигурност) ще имат Simple Smile

Даже като бях в Дундьо, продавачката ни вика "а то вие няма за къде да бързате, сега като почнат Черен петък, Коледни намаления ще видите". Значи по думите ѝ съдя ,че сигурно ще имат Simple Smile

# 581
Хиполенд със сигурност имат,който е или последния петък,или предпоследния на ноември....трябва да се следи и имат 25% намаление на всичко,като важи и за онлайн поръчките.

# 582
  • София, България
А, и тази година в повечето магазини въпросният "петък" ще бъде на 23-ти, включително Черния Петък на Amazon. За бебешките магазини не знам все още, но може би и те ще спазят тази дата. Simple Smile

# 583
Здравейте!  Предстои ми да избирам количка ,но имам един въпрос на който няма кой да ми отговори. В случай ,че трябва да смените памперс в количка без пълно легнало положение ,тоест седалка с “чупка в кръста” като на Stokke Xplory, Mima Xari, Bugaboo Cameleno и други, как успявате? Слагате ли някаква подложка на мястото на чупката или няма начин да се сменя памперса в такъв тип количка?

# 584
Здравейте!  Предстои ми да избирам количка ,но имам един въпрос на който няма кой да ми отговори. В случай ,че трябва да смените памперс в количка без пълно легнало положение ,тоест седалка с “чупка в кръста” като на Stokke Xplory, Mima Xari, Bugaboo Cameleno и други, как успявате? Слагате ли някаква подложка на мястото на чупката или няма начин да се сменя памперса в такъв тип количка?
Здравей, аз съм с количка Stokke Trailz , но седалката 6+ е същата като на другите модели. Не знам на старите как е , но на коша от 2018 чупката не е остра. Ще видя как ще сменям памперс . Може би в легнало положение и детето малко нагоре към сенника.
Кажете на коя марка и кой модел сте се спрели , за да дадем по-точно мнение по въпроса.

Общи условия

Активация на акаунт