Бебешката количка - цяла наука за второ висше №40

• 86 863
  • 803
  •   1
Отговори
# 705
Можете ли да ме ориентирте кг. на количката заедно с коша за новородено (зимен кош) приблизително колко трябва да са? Знам, че маневреността в някои  случаи е по-важна, но все пак....

# 706
Точно за коша за сола говоря, не за зимния кош за новородено.
Ако някой го е ползвал нека изкаже мнение.
Ако сошчето за кола не е подходящо, то тогава мога ми да ползвам зимният кош за новородено, на задната седалка, за да си прибера бебето от болницата до вкъщи?
Колко време ще возиш бебето?
Около 15-20мин.

# 707
Зимният кош не е подходящ за возене на бебе в кола. Не е безопасно.
Ползвайте правилно поставено бебе и кошница за кола в колата, без измислени подложки, а само с фабричните им, за да е обезопасено детето ви.

# 708
В крайна сметка взехме Cam Dinamico Up. 25% намалена в Чиполино (или 350лв надолу). Доволни сме.
Има си всичко, което ме посъветвахте да има - пълно легнало положение, лека, маневрена, голям сенник, сравнително широки кошове и т.н. Прикачам ви една снимка на количката с единия кош.
Благодаря за помощта и съветите

# 709
  • Варна
Честито момичета, дано сте доволни от покупките си! Simple Smile
Аз търсих лека количка, знам че около 12 кг бяха средно със зимния кош. Аз избрах нашата, понеже е 10 и нещо. Чудих се за 13 кг почти(май Mutsy Evo) и моя приятелка ми каза, че е много тежко това. Simple Smile В крайна сметка зависи на кой за какво му трябва. Моя колежка обожаваше своята Stokke и харесваше, че е тежка, за нея е равно на стабилна. Но живее на първи етаж. Simple Smile А ние сме в блок без асансьор и я носим по стълби. Simple Smile

# 710
  • София
Аз имам Еспиро Вектор и е 12кг. Изключително стабилна-бутала съм я по лед и се крепях на нея. Но тежи доста и дете над 9-10 кг се вози със зор в нея, ако трябва да качваш и слизаш от тротоари.
Сега бутам с Джейн Муум Микро и тя уж е 11кг, но я усещам значително по-лека.

# 711
  • Бургас
Точно за коша за сола говоря, не за зимния кош за новородено.
Ако някой го е ползвал нека изкаже мнение.
Ако сошчето за кола не е подходящо, то тогава мога ми да ползвам зимният кош за новородено, на задната седалка, за да си прибера бебето от болницата до вкъщи?
Колко време ще возиш бебето?
Около 15-20мин.
До час - час и половина може да го возиш без грижи в коша за кола.

# 712
Моля за съвет, търся лятна количка до 200 лв, да е маневрена и да не е тежка.
Купих една, от която съм много разочарована, не е изобщо маневрена, ужасяващо направо, краката ти се удрят в спирачката като вървиш, дръжката е къса.

# 713
  • София
Здравейте, аз си търся чанта за количката, нашата е Макси Кози и никъде не мога да намеря налична чантата за нея. Можете ли да ми препоръчате добра като функционалност чанта, която се продава отделно? За сега харесах една на ABC Design, на Mutsy не ми харесват на външен вид, иначе като функционалност изглеждат добре. Всякакви Лорели, Чиполино и подобен клас не ми харесват като изработка и качество.

# 714
  • София
На Лорели не бих си взела и аз, но моята е на Чиполино, цвят деним. Преди беше по-скъпа ми се струва, не съм я взимала за толкова http://kasida.bg/product/30975/chanta-za-bebeshka-kolichka-chipo … o-denim-2015.html
Голяма, материята е много здрава-ползвам я вече с второ дете. Тъпча я с какво ли не, отстрани джобчетата са удобни и за мушкане на шише с вода. МНого си я харесвам, ходила съм и на фитнес с нея Satisfied

# 715
На Макси Кози съм виждала в английски сайтове. Може да потърсиш там.

# 716
  • Пловдив
ДМ имат хубави чанти за количка. Цената им беше около 50 лева, скоро обаче ги разпродаваха и нямам идея дали все още се намират.

# 717
  • Варна
Някой може ли да ми обясни как да "монтирам" зимно чувалче Jane на Jane Epic,  седалката.  Проблемът са ми коланите на коша. Не знам как да ги отворя, за да минат през дупките.

# 718
Здравейте,  спряла съм се на две колички и имам колебания коя  да избера, сравнявайки ги по това, което ми показаха в магазина, имам задръжки относно някои неща и при двете. Количките са Peg Perego и Concord. Има ли някой, който от опит може да каже плюсове и минуси на двете колички?
Благодаря предварително.

Последна редакция: ср, 28 ное 2018, 00:34 от shakri

# 719
Здравейте,  спряла съм се на две колички и имам колебания коя от двете да избера, т.к. сравнявайки ги от това, което ми показаха в магазина. Количките са Peg Perego и Concord. Има ли някой, който от опит може да каже плюсове и минуси на двете колички?
Благодаря предварително.
Може ли да поясните за кои модели точно става въпрос , за да могат мамите да дадат по-адекватно мнение.

Общи условия

Активация на акаунт