Изневярата и поредното разбито семейство.

• 21 182
  • 285
  •   1
Отговори
# 60
  • Варна
Брак официално нямах. 10 години съжителство. Няколко месеца след като го изгоних срещнах мъжът си. Вече съм 10 години с него, 5 от които женени. Детето ми е отгледано от него. Знае,че той и е баща. Така, че излизам от графата връзка за 1,2 или 5 години.
Малко след като се разделихме (наистина малко , около две седмици) разбрах, че новата любов на живота му е бременна. Ами как да му простиш на такова говедо.

# 61
  • София
Моя брак приключи след 6 години, но не заради изневяра.
Но на брат ми 13г. брак приключиха точно заради това. И то не една.
Опита да прости, опита да си запази семейството, опита да е подлога, ама женицата си обичаше да си кръшка. Взе си човека детето и се разведоха.

Не жената е загърбила 17г. брак, а мъжа ѝ.

# 62
Моята история е подобна, дълга и костваща ми много нерви и време( може би и други неща...(. Загубих години да се опитвам да променя нещо, което сега осъзнавам е било напълно излишно. Никой няма да ти даде най-точният съвет, прави каквото ти диктува интуицията. Три години търпях психически тормоз и дори понякога физически заради връзката на мъжа ми с негова колежка. Не съм вярвала, че може да ми се случи подобно нещо. Преминах през много трудности борейки се за спокойно семейство, за приключване на тазилудост. Неуспях. Отказах се, прецених, че няма смисъл повече да тормозя и себе си и детето. Той предпочете нея( все още омъжената и живееща със втория си мъж любовница) през нас. Направи сам своя избор и така вече четвърта година. смея да кажа, че сега живея сто пъти по-добре.

# 63
До скоро само четях но дойде и моя ред да пиша. За изневярата, болката и разбитото семейство. Имаме две деца, голятама е 17 годишна малкото само на 3. До преди два дни съм живвла в заблуда но взимайки телефона му да се обадя( на моя беше паднала батерията) , докато говоря получох собщение от нея. Пишеше му колко много и липсва. Грозно или не но прочетох какво са си писали. Не можех да повярвам, че човека който до преди часове е бил с мен в леглото казвал ми е мили неща е бил с друга. Боли само човек преживял тази болка може да ме разбере колко е силна. След скандала си тръгна. Просто си събра нещата и си тръгна. Незнам колко време ще ми е нужно да се съвзема, незнам как да го забравя, незнам как да накарам малката да спре да плаче за тати. Защото нейният тати е вече другаде. Плача тайно от децата. Питам се що за морал трябва да имаш,че да разбиеш семейство.
В много малко хора остана морал, ценностите са други.

Последна редакция: чт, 26 юли 2018, 10:18 от Albena1509

# 64
Колкото и да ни се иска, няма какво да виним третия човек - проблемът е само и единствено в мъжа.

НАЙ-ТОЧНО КАЗАНО...

# 65
  • София /Абсурдистан
Той се е изнесъл, сложил е точка. И това едва ли е импулсивно решение. Никой не се изнася ей така, от моментно хрумване, вероятно го е обмислял от някое време. Какво има да се пита, то всичко е ясно. Живота си продължава и без него.

# 66
Малкото дете...там вече е  друго. Бащата ще му липсва ,  а никой друг мъж няма да го приеме като свое (предполага се ,че ако се разведете няма цял живот да бъдете сама).
Това са абсолютни глупости. Все още по тази земя крачат и свестни мъже, които приемат децата на жената като свой, грижат се за тях като свой и заслужават титлата баща без да са биологични такива. Не говоря на изуст. Синът ми е отгледан от мъж, който не го е създал. Биологичният му баща абдикира морално и материално с думите - щом не ме искаш за съпруг няма да бъда и баща. Беше втори клас. От тогава с него се занимава *чужд* мъж и доста добре му се получи. Винаги ще съм му благодарна за което.
Като оставим на страна патоса в публикациите бих могла да се съглася, че разговор трябва да има. Най-малкото трябва да се уредят отношенията на битово ниво. А дали ще има разкаяние, молби, обещания ... -  никой не може да каже. Ако има - авторката ще си прецени може ли да прости.

# 67
Едно семейството се разбива само от вътре-като му е слаба "стражата" и поддава...Никой друг не може да го разбие-нито като му се натиска Ивана,нито като му се усмихва Драгана например, ако мъжа е мъж на място и си държи на семейството...Просто няма как да стане.
А какво имаме в случая- жената съвсем случайно попада на съобщения в телефона,следва скандал след който мъжа и си събира багажа и се изнася...Колко просто-ей така се маха от дома. "Стожера" на семейството след съвместен 17г. живот се е изнесъл на мига? Ами това ясно показва колко здрави са им отношенията и колко държи на тях...Ами прав му път тогава....Жалко наистина,но тя сега какво-да вземе да го моли да се връща ли,да се обясняват ли?Ами той вече го няма,той си е избрал за себе си какво иска...И какви съвети да послушала сърцето си се дават? Нещата стават с двама души...ама единия вече е изчезнал от дома,напуснал е семейството си,няма го...
А какво щеше да е ако не беше видяла съобщенията,тя не казва,че е забелязала нещо нередно преди това.Очевидно,че той доста добре се е прикривал....И така щяха да си живеят в кухия си брак още дълго време без тя дори да се усети какво става...
Стига с това да послушала сърцето си-само разума,здравия разум ще и помогне да се изправи и продължи напред живота си.

П.С.за протокола-с 30г. брак съм...за сега.

Последна редакция: чт, 26 юли 2018, 19:14 от Zhani

# 68

Добре бе, мамка му, защо кръшкача не мисли за това?Той не губи ли всичко това?

Ха-хааа, въпроса за един милион долара !!!
Време е да разберете, че губи този, който е притежавал Simple Smile Simple Smile Simple Smile
Имащия губи.
Заключенията оставям на вас.

Истински свободния човек е този, който не притежава нищо.

В частност, съчувствам на авторката, но не съм съдия, затова ще се въздържа да осъждам по само частично изслушване на едната страна.

# 69
Сводободата носи повече отговорности. Колкото и да се дъвче, не е за всяка уста лъжица. Та между свобода и слободия има балкан разлика.
Човекът си е обрал багажчето и се е изнесъл. Да се съветва оставащия с децата да свеждал главица и да спасявал семейство и тям подобни, в тази ситуация, смятам за противоречащо си. Да си изправи главата и да спасява семейството, което се състои от нея и децата към този момент. Другият, самоотлюспеният, сам се е определил кое  му приляга като поведение.

# 70
Има ли значение колко дълго е била връзката? Предателството си остава предателство. Моята беше 10 годишна и с годеж. Изнесох дамата от имота си за 2 часа. Аз пих кафе и уиски в едно кафене наблизо. Тя търсеше тръпки и любови. Определено ги намери с новия, работейки на две места и плащайки наем и дълговете на любовника. Обикновено каквото търсиш си го намираш.
В момента съм сам. Нищо не търся повече. Честно, не ми се занимава. Работя си и така. Ако някога срещна точния човек е добре дошло, ако не, не. Завиждам на жените изоставени с деца. Имат най-голямото богатство-децата. Те си заслужават всяко усилие и нерви.
 Аз си имам котак. Той е принуден да понася всичката ми обич и дебелашки шеги понякога, понеже живее при мен в камиона и няма къде да иде. От вчера ме гледа втренчено, понеже се обръснах 0 номер, заради друга случка и така.
Много кураж на авторката, знам колко е гадно това, което й се случва. Вярвам, че добрите хора са късметлии и ще срещне нов и качествен мъж. Пожелавам й го от цялото си сърце!

# 71
Авторке, сега сте си важни с децата. Тежко е, гадно е, но сега е момента да не показваш слабост, а да подходиш разумно. Неговата е лесна, събрал си торбата и хайде...Ти си го познаваш, но в никакъв случай не губи самоуважението си и да се чувства незаменим. Ако след толкова години е решил, че му се "живее", трябва да има доблестта да си понесе последствията, компромиси, които да са в твой и на децата ущърб, не ти трябват.

# 72
Лесно се руши,трудно се гради.
Понякога градежа се разваляразваля/поврежда.
И се налага или ремонт или да го разрушиш напълно и да го съзидаш отново.
но,изборът как да постъпиш, би следвало да се вземе след като трезво  си направиш сметката +/- ии, сложиш на кантара всичко,без емоциите си.

# 73
За съжаление пълно е с безотговорни и лекомислени хора, които за един секс с чуждо потъпкват семейството, което са създали, забравят за обещания, отговорности към децата и партньора!
За такива хора си мисля, че сякаш майка не ги е раждала!
Безверни души, паднали ниско морално, лутащи се без път и посока!
Лошото е, че един ден им одъртяват задниците и се молят на децата си за помощ, същите тези деца, които изхвърлиха от живота си някога заради ... собствените си интереси!

# 74
То хубаво ще сложиш плюсове и минуси на кантара без емоции. Ама като другия човек е пламнал от емоции - какво правим тогава? Мъж, подпали ли се, няма гасене, и акъл му изчезва, и всичко. Simple Smile Та тия съвети жената да е умна и разумна са добри, ама трябва да си подрежда живота без него, а не да крои планове как да го върне вкъщи, като е залитнал.

Общи условия

Активация на акаунт