Изневярата и поредното разбито семейство.

• 21 179
  • 285
  •   1
Отговори
# 90
Повтарям се, когато му одъртее гъза, ще се моли на неговите си деца, не на чуждите!

# 91
Ще го напиша с Вашият стил.
Добре де, "ма.ка му",
Скрит текст:
я му тегли чертата на тоя малоумник .Имаш достойнство, което е най- важно!
Децата ти ще пораснат и ще си поемат пътя (като най-малкото ще е знае какво е семейство само от филмите). Ти ще си намериш друг пък той ще е  перфектен, нищо че на тия години се е развел защото е много готин...А тоя , новият ще посреща дъщеря ти със зетя с огроооомно желание , а  малкото ще израсте с чуждия мъж. Виж...той ще ти гледа децата, ще ги взима от градина, ще ги издържа, ще им угажда и ще ги обича колкото теб и биологичния им баща. Абе ще умира за тях. Той ще е  идеален!
Скрит текст:
Разведен Щото оная бившата му не ставала.Е кво пък, нали ти ще си запазила достойнство,
яяяя няма да се унижаваш пък, гледай себе си,  а не децата! Ти си към 40-те ,а  читави мъже бол, ти за твоя некадърник ли ще ревеш, него ли да задържиш?
Скрит текст:
Я я виж комшийката, на 40 г напусна нейния тъпанар и намери мъж за чудо и  приказ, ей такъв където и с лупа не можеш да откриеш. И  цял живот яли, пили и се веселили! Приказка ти казвам. 
И 17 г  живот с него ,колко са бе душко? Нищо работа. Дали 2 , дали 22 все тая! Че и  две деца имате, ама ти не мисли за тях а за себе си. Те да се оправят като плачат вечер , те да се разкъсват м/у вас, те да избират при кого да са, те да тъгуват за Коледа без тате, те да се тръшкат на РД без тате.
Скрит текст:
Ти нали ще си ок? То па един живот си имала с него... поне да беше те пошамаросал, да беше пияндурник , а ти кво си видяла от него? Скукааа...
Сега ще го напиша по- сериозно . Момиче, направи си съпоставка  +/- на мъжа ти , съжителство и раздяла. От страни е лесно. На мен ми е  все тая ти какво ще избереш. На другите потребители- също. Ти си в ситуация, в която трудно се излиза. Най- добре си изяснете ситуацията. Поговорете какво ще правите.Кажи му право в очите ти какво искаш и си решила. Той също да изкаже свето желание и  решение. Ако още не сте готови- изчакайте за разговор. Никой не ти пише, че ще бъде лесно! Имай предвид , че изхода зависи И от него. Избери по- малкото зло. Направи това , което сърцето ти подсказва. Не обръщай внимание на коментари и манипулации. Само ти си в тази ситуация и  само ти решаваш какво да направиш. Тя засяга ТЕБ и ти знаеш най- добре от какво имаш нужда, и кое би те удовлетворило. Живота е твой и го живееш ти. Другите ще погледнат от друг ъгъл , но само ти знаеш що за човек е  той и как си живяла с него. Чувствата и  емоциите,любов и  омраза, минало и  бъдеще...твои са и никой не може да ти помогне в случая.
Повече от 17 г брак са много , за ад разбереш що за човек е , и дали си заслужава. Това е семейството- при проблеми да не бяга всеки, а да намерят заедно решението. Семейството е компромиси от двете страни...Семейството е много повече от мъж, жена и деца. То се гради с години и се руши за секунди като връщане назад няма. Ти решаваш!Ако мислиш , че обича к.....а, а не теб -тегли му чертата, но ако мислиш , че  ти още значиш нещо за него- преглътни го. Забелязала ли си колко жени тук са в обратната ситуация? Били са любовници, с деца от семейния мъж, но мъжа е  предпочел жена си. Всеки знае своята история- ти също.
Извинявай, ама това поне 100 пъти повече трябва да го премисля този, който си сваля гащите пред поредната ...пача..а.А не потърпевшия, дето не може да си събере акъла от болка, унижение и потъпкано достойнство.
Е, след като на бащата му е през оная работа за децата му, как ще растат, кой ще ги отгледа и т.н., защо майката трябва да "ляга" пред краката му и да моли да продължат да я тъпчат?
Защото, предвид поведението му (набързо си е събрал багажчето и се е измел от къщи), точно така ще стане.Не е като да е от мъжете, които разбират, че са сгазили лука, да кажат, че съжаляват, да молят за прошка ....
"По делата им ще ги познаете...!"-ха на бас, че тоя ще е мръсник до край.

# 92
Имай предвид и следния възможен сценарий - прощаваш му и се събирате, но след години ти осъзнаваш, че не можеш повече. И го напускаш, но пред децата или поне в очите на малкото дете ти си разрушителката на семейството, защото онова там дребно прегрешенийце е загубило давност и мъжът искрено те обвинява, че разваляш семейното гнездо. В този случай поне едно от децата ти може да се обърне срещу теб, имай го предвид. Аз нося тези последици на гърба си, защото не пожелах да очерня името на баща им пред тях, нищо, че те чуха как съм била курва, наркоманка(???), луда и някой ми бил направил магия да разваля това нашето прекрасно семейство. Дъщеря ми е голяма и разбира, но малкият беше с промит мозък. Сега се надявам да вижда, че е за добро.
Затова те съветвам - добре обмисли дали ще го приемеш обратно. Щом любовницата е омъжена, е по-вероятно да не иска да си развали семейството, което увеличава вероятността мъжът ти да се върне при теб с пълзене.
От колко време са имали връзка?

Това е сериозна грешка на родителя!!!
Никое пораснало дете,няма право да държи сметка на родителите си за техните избори и решения.
Но това е част от дългосрочното възпитание на детето.

# 93
  • Пловдив
Lami4ka, какви чужди деца, та нали жената е семейна, тя едва ли ще се разведе заради мъжа ти, че евентуално той да гледа нейните Wink Много е вероятно той след време да поиска отново да е с теб. Съжалявам за малката, която чувства неговата липса Sad

# 94
  • София /Абсурдистан
Много съм ги виждала такива. Ще походи, ще походи и ще се върне в къщи. Виж обаче дали ще го прибереш, защото той няма да спре да си търси друга, гарантирано.

# 95
Да, абсолютно сериозно!
17 г дъщеря "говори" за дълъг брак и щастлив семеен живот , 

Глупости... някои паразити не се махат, защото им е добре да имат слугиня да готви и пере.

# 96
Никое пораснало дете,няма право да държи сметка на родителите си за техните избори и решения.

Всички деца обвиняват родителите си и им държат сметка. И това е нормално, когато изборите им и решенията им засягат съвсем лично детето.

Той няма как да се премести при другата жена, щом е женена с деца. Вече те двамата ще си решават колко сериозно е било и дали и тя ще напуска съпруга си.

Да поговорят авторката с мъжа си и ще се изясни ситуацията.

Последна редакция: чт, 26 юли 2018, 12:16 от Анонимен

# 97
Недейте така, напълно възможно е омъжената му изгора също да зареже мъжа си. Ако и на нея чавка й е изпила акъла, си е съвсем нормален вариант Simple Smile Любов голяма Simple Smile

И аз лично в този случай не мисля, че бащата ще дотърчи разкаян обратно. По-вероятно е скоро да състави план как да очерни жена си, за да е ясно, че просто е нямало как да остане с нея, горкия...

# 98
  • Страната на чудесата
От прочетеното в първия пост и последващите уточнения според мен той се е изнесъл само защото се е упла4ил, ситуацията го е хванала неподготвен и не е знаел как да реагира.
Залагам на това, че го е страх и просто чака да утихне бурята, да си подреди и той оправданията и ще има последващ разговор, иницииран от него.
Не бих залагала на това, че той ще се пренесе при новата изгора. Щом има и тя деца, не познавам мъж, който да предпочете да отиде да гледа чуждите деца пред своите, при равни други условия. Изневярата не знам дали е от жажда за приключения или от неудовлетвореност при него, но ако има нещо куцащо в двойката( отношенията), тази случка може да е катализатор както да преосмислят и да изгладят проблемите, така и да разпаднат граденото.
Лично аз не знам как бих постъпила( егото е голямо нещо), но ако аз го обичам, ако е добър баща и съпруг ( с изключение на тази случка), бих се опитала да запазя семейството, при осъзнато желание и полагани усилия и от двете страни.
Много е сложно, трябва търпение и време, и разговори, но най-вече-спокоен ум. Което за мен в подобна ситуация би било непостижимо, факт

# 99

Всички деца обвиняват родителите си и им държат сметка. И това е нормално, когато изборите им и решенията им засягат съвсем лично детето.

Той няма как да се премести при другата жена, щом е женена с деца. Вече те двамата ще си решават колко сериозно е било и дали и тя ще напуска съпруга си.

Да поговорят авторката с мъжа ѝ и ще се изясни ситуацията.

Хиич не е нормално,поне за моите възгледи.
Ама..то и родителите се мешат на порасналите си деца и си го намират за нормално.
Ако обаче,някой ден синът ми посмее да ме съди или да се меси в живота ми,без изрична моя молба,ще го отчета като огромна грешка във възпитанието му.

Последна редакция: чт, 26 юли 2018, 12:30 от Какво?

# 100
Недейте така, напълно възможно е омъжената му изгора също да зареже мъжа си. Ако и на нея чавка й е изпила акъла, си е съвсем нормален вариант Simple Smile Любов голяма Simple Smile

Не е толкова лесно да си събереш багажа и децата или да изгониш мъжа си, друго е да зарежеш децата при майка им и да си вземеш шапката...

# 101
Всеки си казва мнението. Напълно възможно е жената - любовница да си е в свое жилище и да даде пътя на мъжа си. Също може да му остави и децата.

Аз лично познавам жена, оставила 2 малки момиченца на баща им в чужбина и уж дошла в Бг да си види роднините. Да, ама в самолета се запознала с един мой познат и с целия багаж направо си заживя при него. Живяха заедно над година, без тя изобщо да си види децата в този период. Та нищо, ама нищо не може да ме учуди вече.

# 102
  • Страната на чудесата
...

Аз лично познавам жена, оставила 2 малки момиченца на баща им в чужбина и уж дошла в Бг да си види роднините. Да, ама в самолета се запознала с един мой познат и с целия багаж направо си заживя при него. Живяха заедно над година, без тя изобщо да си види децата в този период. Та нищо, ама нищо не може да ме учуди вече.
Направо ме изуми! Егати сърбежа, егати платинения орган🤪
Ей това си е за отнемане на родителски права.

# 103
Жената май си запази и семейството накрая, мъжът й вярвал, че тя се грижи за болен роднина - който си го може, си го може Simple Smile

Разбира се, чак такива лъжи все някога излизат сигурно наяве, но факт е, че има много безразсъдни хора - и мъже, и жени.

# 104
Така е, Бианка, права си, случаи всякакви. Peace

Общи условия

Активация на акаунт