Петокласници - 2018/2019- Тема 1

• 74 372
  • 776
  •   1
Отговори
# 270
  • Sofia
Успешна година на петокласниците ни!  Simple Smile

# 271
  • В светлината на слънцето
Много съм доволна. Нашите няма да обикалят по кабинети за различните предмети, а учителите ще идват в тяхната стая. Само за ФВС и информационни технологии ще бъдат в друг кабинет. До десетина дни ще ни монтират и персоналните шкафчета.

# 272
  • от Луната
Успешна учебна година!
Класната ни е по математика и е нова в това училище. Останах с добро първо впечатление, дано така си остане, че аз и от предишната в началото бях супер доволна, а последната година с "любимците" беше някакъв ужас за децата. Сигурно тази седмица ще имаме РС, за да се запознаем и с другите учители, а и да си кажат изискванията. Класната стая е супер малка, даже за госпожата няма място за шкаф, добре че и децата са по - малко, няма нови (за сега), а 4 деца са преместени в други училища.

# 273
  • В светлината на слънцето
При нас има нови деца - 1 момиченце и 3 (май толкова бяха) момченца. Общо са 22 деца, от които само 4 момиченца. Но класната им е по ФВС и ми се видя много на място, особено като за момчешки клас.

# 274
  • София
Успешна година и от мен.
Младежът е доволен  от клас и класна на пръв поглед.
Да видим от утре.

# 275
Успешна нова учебна година!
Морена, много се радвам, че наминаваш. Пиши по-честичко, как сте?
Лулумба, благородно завиждам. В нашето училище не са сложили шкафчета, щото и за тях място нямало, ще обикалят по кабинетите по всичките пет етажа с тежките раници.

# 276
  • sf
При нас шкафчета още няма, само са пригодили място. Хубавото е,че няма да обикалят кабинетите. Стаята не ми хареса, има само бюро, чинове и столове, няма дори една закачалка за якета.

# 277
  • На морето!
Успешна учебна година и от мен!
Нашите деца ще обикалят кабинети и имат 4 нови деца, 2 се преместиха в ПМГ и стават 27 деца в клас.
Моето гаржде хареса класната, каза че е много мила и слънчева,дано и той остави такова впечатление 😃
На занималня няма да ходи, ако има трудности ще помагам, ако и аз не мога- на уроци. От тази година тренировките му стават 5 пъти седмично и като добавим курс по английски, няма да има време за друго. Поискала съм да си направи дневно разписание и да го спазва, като в края на деня отдели поне 40 минути, за да го препитам.
За първи път след 1ви клас му се ходи на училище, пу-пу, дано така се задържи.

# 278
Успешна нова учебна година и от мен!
Много ни хареса новото у-ще и класната ,ще видим по натам!
Успех!

# 279
Успешна учебна година!
Аз съм в шок от дебелината и числеността на учебниците Joy

# 280
Успешна учебна година на всички деца!
При нас учебници още няма, а аз едва накарах сина да отиде да си купи поне 2 тетрадки по БЕЛ и мат за утре!Още нямало да учат😤 Абе тежка година ме чака.

# 281
  • София

Успешна година на дечицата ни! А на нас... здрави нерви да си пожелаем.
Мислех, че няма как да стане по-тежка таз чанта - е, грешала съм.  Mr. Green
От тази година ще ходи с метрото, яко шубе ме тресе, ама... колкото и да ми се иска да си е все мъничък, няма как да стане.
Няма да обикалят по кабинетите (за мое най-голямо учудване), освен по иврит и... не помня, да речем ит... е, и физическо, де. Имат си шкафчета, с ключ... Само се моля да не си затрие телефона или ключовете.

# 282
  • София
Успешна учебна година!
Аз съм в шок от дебелината и числеността на учебниците Joy
Ако видиш седмокласния пакет, съвсем ще се отчаяш.
Аз мислех да го снимам дори, утре освен с раница и допълнителна торба ще ни трябва за пренос.
Хубавото е, че в гимназията драстично намаляват и накрая завършват с една тетрадка Simple Smile)

# 283
Моя син го пращам утре с куфара ми за ръчен багаж, с раница няма да стане - така тежи, че аз едва я вдигам. Всички учебници, помагала, тетрадки, несесери, екип по физическо. Хубавото в училището му е това, че веднъж занесени, повече не се донасят вкъщи. Което пък ме замисля как ще успее да учи вкъщи по разказвателните предмети.

# 284
  • Пловдив
При нас учебници в училище не се носят,  ще се ползват вкъщи.  😋

Общи условия

Активация на акаунт