Петокласници - 2018/2019- Тема 1

• 74 379
  • 776
  •   1
Отговори
# 255
Може да помислиш за интензивен летен курс по немски за начинаещи - да не е ангажиран с друго и само да учи. С немски има много предпожения. Обикновено са за един месец, 100 учебни часа.
Аз търся подобен за руски и е доста по-трудно. Има време до лятото де, ще го измисля.

# 256
  • София
Може да помислиш за интензивен летен курс по немски за начинаещи - да не е ангажиран с друго и само да учи. С немски има много предпожения. Обикновено са за един месец, 100 учебни часа.
Аз търся подобен за руски и е доста по-трудно. Има време до лятото де, ще го измисля.
За София ли търсиш интензивно руски?

# 257
Може ли да ми предложите добра занималня в центъра на София с немски език.

# 258
Денси, за пети клас ли занималня? Не са ли големи вече, май повечето занимални са до четвърти клас. Трябва да свикват и да учат сами. Моето вече две години си се подготвя вкъщи самостоятелно, само проверявам вечер дали всичко е отметнато от списъка с домашни.
Иначе имам от познати добри отзиви за Медия Витоша, там имат немски, но сугестопедичен.

Последна редакция: сб, 15 сеп 2018, 23:45 от MianaNia

# 259
  • София
Денси, може да видиш за немски в Гьоте, но като курс.
Още тече записването. Чудеса правят с възрастнит, с децата сигурно ще е още по-добре.

# 260
Аз съм на мнение, че до седми клас един чужд език е достатъчен. Разбира се изхождам от опита с моето дете, което си има затруднения с училището. Учи само английски в училище и два пъти седмично в школа. Втори чужд език ще запишем от осми клас, в зависимост от училището в което ни приемат. Аз също предпочитам немски или руски, намирам ги за най-полезни.

# 261
И аз се записвам при вас с петокласник. До 4 клас беше на частна занималня и беше добре , нямам време вечер да се изпитваме , че имам и едно 3 год вкъщи , което не ми позволява много много да се занимавам с батко му. Тази година бях решила вече да го оставям сам да учи, но преди седмица го оставих по цял ден сам вкъщи и той стоя само на плейстейшъна. Предполагам това ще стане и като започне учебната година , макар да съм решила да го прибера плейстейшъна ( но все пак телефона остава) . Намерих една занималня до нас само да го препитват , поне първия срок докато свикне , после си тръгва. При всички мои познати в пети срок има страшно понижаване на успеха ,особено при момчетата, като го гледам моя , точно това ни очаква и нас.

# 262
За нас е задължителна занималнята, няма как да я оставя да се прибира сама и да учи сама. Абсурд в този труден 5 клас. Ще си ходи на занималня задължително и то търся добра такава с немски, а не просто да си напише домашните. Записала съм в една, но търся още варианти, да имам избор.

# 263
Избора е доста ограничен за съжаление , повечето около нас не предлагат 5 клас ,защото твърдя , че е са големи и трябва да свикват сами да се справят , което мисля и аз , но за съжаление не е валидно за моето дете !

# 264
  • В светлината на слънцето
Да пожелая на добър час на петокласниците ни! Да имат една много успешна и ползотворна учебна година!

# 265
  • София
На добър час!

# 266
  • Пловдив
На добър час и успех на всички ученици!
Относно занималнята за 5 кл. съм негативно настроена. Няма такава занималня в която учителите да помагат на децата по всички предмети. Обикновенно са начални учители или възпитатели.  В Пловдив е така.

# 267
На добър час!
В София не е така, иначе няма кой да плаща 300 лв. месец за 4-5 часа.

# 268
  • София

Donsyy, той мрази немския... Единственият ти шанс е да му намериш готина млада учителка за частни уроци... Все си мисля, че сякаш е по-малко вероятно да намрази така и английския... може би... особено ако смениш всички възможни менюта на телефони, таблети, компютри - абе, до каквото и да има достъп - на английски...

# 269
  • ГОре на черешата...
На добър час, петокласници!

Общи условия

Активация на акаунт