Петокласници - 2018/2019- Тема 1

• 73 947
  • 776
  •   1
Отговори
# 675
  • Перник
Ох, стига бе! Това вече не е смешно! Конец?!? Open Mouth

# 676
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
още не е ясно.
катиабв не иска да докладва, но за верния отговор в книгата за учителя, ни за реакцията на маститите професори по физика и астрофизика. Simple Smile
подозирам, че се правят опити някой да се обеси... с конец Simple Smile Simple Smile Simple Smile

# 677
  • Перник
още не е ясно.
катиабв не иска да докладва, но за верния отговор в книгата за учителя, ни за реакцията на маститите професори по физика и астрофизика. Simple Smile
подозирам, че се правят опити някой да се обеси... с конец Simple Smile Simple Smile Simple Smile

Laughing Ще замоля обаче като стане ясен верния отговор да го споделите, че и ние сме със същата тетрадка, но още не сме стигнали до този урок...

# 678
  • София
На мен все още ми е интересен "верния" отговор, или този заложен в кърстословицата...
katiABV
какво казва преподавателката на Врячо?
Защото до тук се сещам само за Бранислав Нушич Simple Smile

Ми нищо не казва, мълчи като комунист на разпит - то как да го защитиш този "конец" (и неговите Богове-създатели),  да не е лесно!

st. Dobri, аз (като представител на физико-химиците) съм вече обръгнала, нищо не може да ме стресне, ама  на другите не смея да кажа просто така - такава шокираща нова информация следва да се представя по малко, по лъжичка - ама мъъъничка - и то само в специализирано заведение, под непрекъснат лекарски надзор...

Светле, по-добър от "конец" отговор засега нямаме - а и, като гледам, няма и да изнамерим... това ще да е верния.

Последна редакция: вт, 20 ное 2018, 21:17 от katiABV

# 679
  • София
Харесва ми верният отговор. Joy

# 680
  • София-Младост
С електронен дневник сме и съответно оценки и похвали получавам там. Е дойде си ред и на забележките...обаче снощи се зачудих...трябва ли по някакъв начин да върна обратно нещо написано на учителя? В смисъл да напиша две думи от сорта "да, ще обърна внимание да не си забвравя учебниците" примерно.
За първи път ми е и да не останат учителите с впечатление, че не съм сериозна майка;)))

# 681
  • София
Ала-Бала, и ние имаме електронен дневник - бгклас. Не знам дали има опция да потвърдиш, че си видял. Има някаква стена и форум, но не съм ги ползвала.
Освен оценки, пишат съобщения - учители, директора. Класната пише разни организационни неща, другите учители за материали или контролни, но не всички, нали казват на децата.
Имам "абонамент" да ми праща инфо на е-mail-а за оценки, съобщения.

# 682
  • София

Имам "абонамент" да ми праща инфо на е-mail-а за оценки, съобщения.
Ха, това за абонамента е идея, мерсаж Desem  bouquet
Аз само на голямото диване (тя е на друга система) получавам абонирани оценки , и се тюхках как тази система няма опция...
Е , има очевидно, ама няма кой да гледа  Embarassed
Да ви споделя, моето голямо учудване, двете учителки по Бел и на двете ми деца, които са в различни училища, в прогимназиален етап, са посъветвали децата (Независимо една от друга) да не участват на олимпиадата по БЕЛ. Аз се втрещих , все си мислех, че би трябвало да ги стимулират и мотивират, а и дори да ги подготвят за оли...  Thinking
Явно съм живяла в голяяяма заблуда  Banghead

# 683
Кога е оли по БЕЛ? На нас нищо не са ни пращали като инфо.

Алабала, според мен няма нужда да се отговаря на съобщенията в ел.дневника.

# 684
  • София
Кога е оли по БЕЛ? На нас нищо не са ни пращали като инфо.

Алабала, според мен няма нужда да се отговаря на съобщенията в ел.дневника.
В София ОЛИ Бел е 16 декември.

# 685
Е, браво! Мат е на 15ти. Това значи и събота, и неделя заети. Много тъпо измислено. Поне да бяха в учебно време. И без това първи кръг на мат.беше елементарен миналата година. Предполагам, че и в пети клас е такъв.

# 686
  • София
Е, браво! Мат е на 15ти. Това значи и събота, и неделя заети. Много тъпо измислено. Поне да бяха в учебно време. И без това първи кръг на мат.беше елементарен миналата година. Предполагам, че и в пети клас е такъв.
E, ние няма да сме заети неделята, по предписание на учителките по БЕЛ  Laughing
Чудя се, да няма някоя тайна коалиция на тази гилдия срещу тъпотиите на МОН newsm78

# 687
За датите на общински кръг в София МОН няма никаква вина. Изборът е на РУО.
Във Варна например БЕЛ е на осми декември, а математиката - на петнайсети.

# 688
Не може ли да се запишете на друго място? Какво казват учителките, няма значение.

# 689
  • София
Не може ли да се запишете на друго място? Какво казват учителките, няма значение.
Не зная дали може(, по-скоро мисля, че не), но те и децата като го чуха само това чакаха, да дадат свободно, а и аз покрай тях 😂
Те МОН нямат вина за датата на Оли а само за тъпотиите, които сътворяват-недопустимо е да има грешки на ниво олимпиада, както и при НВО, е да, ама ги има, напоследък май зачестяват за жалост...

Общи условия

Активация на акаунт