Петокласници - 2018/2019- Тема 1

• 73 932
  • 776
  •   1
Отговори
# 720

Точно този сайт затворих току що Simple Smile Не ми се видя много актуален, но щом магазинчето го има, надявам се и да ми доставят, ако поръчам. Точно такова ми трябва - на добра цена, на качеството не държа, защото точно след седмица вече ще има друг любим футболист/отбор Stuck Out Tongue Winking Eye

Съветвам те да отидеш на място. Ръка да пипне, око да види.
От някои висят конци, на други са им криви шевовете, трябва да се огледа.
Има и доста добри артикули.

# 721
Светла, браво на Калоян и успех на КМС. При нас се чу и знае за някаква олимпиада по математика на 15-ти декември, класната е поканила част от децата, включително моята, но тя не иска да ходи. Иначе не успях да видя Калоян, може би е свързано с настройките и ти пратих покана във ФБ.
За подаръците и при нас ще има размяна, че не само в училище, но и на английския и съм в голяма чуденка. Аз много обичам да подарявам книги, но май не се харесват особено.

# 722
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
предложих ваучер за Ориндж, но нашият настоява за личен елемент. принципно е прав, но като се сетя на него колко книжки подаръци му се повтарят...
а и за негови подаръци чухме, че вече си ги имат...
 Simple Smile Simple Smile Simple Smile

# 723
  • Перник
Светла, браво на Калоян и успех на КМС. При нас се чу и знае за някаква олимпиада по математика на 15-ти декември, класната е поканила част от децата, включително моята, но тя не иска да ходи. Иначе не успях да видя Калоян, може би е свързано с настройките и ти пратих покана във ФБ.
За подаръците и при нас ще има размяна, че не само в училище, но и на английския и съм в голяма чуденка. Аз много обичам да подарявам книги, но май не се харесват особено.

Приятелки сме вече Simple Smile Че имаме и общи познати даже Simple Smile

При нас за олимпиада нищо не се чува. А и господинът по математика не я избои сред състезанията, в които държи да се участва, та може и да я пропуснем...

# 724
  • Варна
Моят иска да ходи само на олимпиада по история и география, май през февруари. Другите ги отказа. Вчера прави първото класно - по литература. Трансформиращ преразказ. Прибра се доволен, ще видим...

# 725
моля те, дай повече инфо за тези олимпиади.
при нас още нищо не се е чуло Sad

# 726
  • Варна
Мен ли питаш? Учителите дават инфото, за тази по история и география още няма дата или записване, само информативно е казала, че ще има. Като знам нещо повече, ще пиша. За другите предмети нека се включат които ще ходят.

# 727
Благодаря.
преди време някой беше пуснал линк към олимпиадите на сайта на МОН, но не успях да го отворя.
при нас се знае само за математиката - там е първа писта Simple Smile
аз исках и по БЕЛ  да опита Simple Smile

# 728
  • София-Младост
В линка на МОН са дадени крайни дати, до които да се проведе определен кръг.

# 729
Благодаря.
преди време някой беше пуснал линк към олимпиадите на сайта на МОН, но не успях да го отворя.
при нас се знае само за математиката - там е първа писта Simple Smile
аз исках и по БЕЛ  да опита Simple Smile

В София е на 16. 12. 2018.

# 730
Благодаря, Дидева.

# 731
  • В светлината на слънцето
Нова седмица, нов късмет..., ново училище. Blush

# 732
  • София-Младост

lulumba
Защо сменихте училището?

# 733
  • София
  Сменихте училището ли? Защо така по никое време?

# 734
  • В светлината на слънцето
Чакайте да се освестя и ще разкажа. То е направо абсурдно.

Общи условия

Активация на акаунт