Петокласници - 2018/2019- Тема 1

• 73 936
  • 776
  •   1
Отговори
# 705
Момичетата са толкова по-лесни. В добавка към горното стават и пухени топчета тип ключодържател, които се закачат по чантите, скуишита, плюшени играчки (все още се харесват), декоративни възглавнички с пайети, бижута от полимерна глина, стойка за бижута, сетове за правене на картички, таен дневник с химикал, който не се вижда с просто око, дневник с пухена подвързия Simple Smile

За момче може външна батерия за телефон.

# 706
  • В светлината на слънцето
Знам какво ще правят в Адванс. В Адванс ще имат коледна литературна надпревара - всеки трябва да напише коледна приказка с неочакван край, съобразно нивото. Ще ги събират в коледна кутия и после ще има победители - наградите са книги, ваучери за книжарница, билети за кино. Много ми допадна идеята. Колко хубаво би било да се организира нещо подобно и в училище, но на български.
А в училище - нищо не знам. Тепърва ще науча.

# 707
До кога е записването за олимпиадата по БЕЛ? Така и не можах да намеря информация къде може да се яви дете, в чието училище не се провежда.
Досега рових назад в сайта на РУО София и само списък с дати намерих.

# 708
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
при нас има информация само за математиката. казах му да пита за БЕЛ, история... забравил е.

# 709
До кога е записването за олимпиадата по БЕЛ? Така и не можах да намеря информация къде може да се яви дете, в чието училище не се провежда.
Досега рових назад в сайта на РУО София и само списък с дати намерих.
Обади се по телефона на експерта в РУО.

# 710
  • Перник
Калоян се класира 4-ти на местното математическо състезание - "Михаил Сотиров". Вчера беше награждаването. Ето да го видите какъв е смешен с оборотната униформа https://www.facebook.com/svetlana.paunovakojuharova/posts/10210918326148963

В събота сме на Коледното маематическо състезание, за други прояви не знам за момента.
Ще си разменят подаръци, но още не се знае кой на кого ще подарява и до каква сума.
И като стана въпрос за подаръци - Калоян иска футболна фланелка, даже спомена на кой точно футболист (понеже много ги разбирам, изобщо не запомних Blush ). Категорично нямам намерение да дам 100 лв. за оригинална такава, така че съм в търсене на бюджетен вариант Wink

# 711
  • sf
Кажи поне отбора и ще опитам да помогна.

# 712
# 713
  • Перник

Добре, че го изнудих да напише писмо до дядо Коледа Grinning Еден Азар от "Челси" иска Simple Smile

# 714
  • sf
Напиши в гугъл "фенартикули челси" , или "тениски челси", излизат много сайтове, има всякакви джунджурии на прилични цени.

# 715
  • София-Младост

Добре, че го изнудих да напише писмо до дядо Коледа Grinning Еден Азар от "Челси" иска Simple Smile
https://www.olx.bg/ad/chelsi-domakinski-sezon-2018-2019-detski-f … t.html#5f31dac154

# 716
  • В светлината на слънцето
Моят си получи подаръка преждевременно. Но подаръкът му е общ - за ЧРД-то и за Коледа, понеже не е първа евтиния. И си го ползва със здраве по предназначение. Живот и здраве, утре и кака му ще подрани с подаръка. То още елха и сладки нямаме.

Последна редакция: чт, 06 дек 2018, 17:46 от lulumba

# 717
  • Перник
Благодаря ви, момичета!

Лулу, сладки и ние още нямаме, но елхата е готова Simple Smile

# 718
В подлеза на спирка "Студенстки общежития" има едно магазинче за всякакави спортни екипировки.
Не са кой знае какво качество, но са на добри цени:

http://toshevsport.com

# 719
  • Перник
В подлеза на спирка "Студенстки общежития" има едно магазинче за всякакави спортни екипировки.
Не са кой знае какво качество, но са на добри цени:

http://toshevsport.com

Точно този сайт затворих току що Simple Smile Не ми се видя много актуален, но щом магазинчето го има, надявам се и да ми доставят, ако поръчам. Точно такова ми трябва - на добра цена, на качеството не държа, защото точно след седмица вече ще има друг любим футболист/отбор Stuck Out Tongue Winking Eye

Общи условия

Активация на акаунт