Инвитро/Икси на 40 (и) + Инвитро/Икси с ИЯР- тема 7

• 53 457
  • 740
  •   1
Отговори
# 315
Ина 73, от какво се тревожиш?
Малага, успех!!!

Цикъла ми стана безобразно болезнен, нетърпимо и то. Направо дъха ми спира от болка.

Не се тревожа от нищо, или поне така си мисля, но това всичко да се подчини на една цел от 2011г. до сега и да няма резулнат ми идва в повече и може би трябва да се откажа.

Защо ти е болезнен МЦ ? Има ли причина ? На мене с годините ми стана все по-безполезнен, чака не го усещам.

# 316
Ина, имаше момиче в моята клиника с такъв проблем,
вече даже е бременно, но Естрадиолът й беше нисък,
затова започнали стимулация, така казал докторът,
ако е нисък - може.
Иначе нямам представа, не съм компетентна.
Аз при 3 см ф., правя кръвоизливи, имах миналата година такъв, точно 3 см.
Ако имаш предвид обаче от самия з.ф. да се извади я., не може,
но иначе, ако имаш други ф. и Естрадиолът е нисък, може да се опита,
щом има успешни случаи, значи е възможно.
Много късмет ти желая! Hug Heart

# 317
Сиси, Благодаря и успех !
От ЗФ ясно, че не може. За другото има логика да е така, то и докторът ме пита имам ли хормони.

# 318
  • тук-там
Момичета - кокичета Simple Smile Добре, че ви има! Готини сте и ми усмисляте чакането и надеждите! Желая на всички в процедура съвсем скорошни хубави новини, а на останалите много кураж и търпение по дългият път на мечтите! Хубава вечер ви желая!

# 319
Ина 73, аз винаги стартирам със ЗФ и пункция на същият преди стимулация. Резултатите са около 4 Я със стимулация, но до оплождане не стигаме. Е2 ми е винаги нисък преди старт въпреки това. Възможно е. А защо ми е зверски болезнен цикъла, идея нямам.

# 320
Ина 73, аз винаги стартирам със ЗФ и пункция на същият преди стимулация. Резултатите са около 4 Я със стимулация, но до оплождане не стигаме. Е2 ми е винаги нисък преди старт въпреки това. Възможно е. А защо ми е зверски болезнен цикъла, идея нямам.
Вики, моят винаги е бил изключително болезнен,
оправия няма, пия хапчета, ама и те не действат винаги.
Късмет! Hug Heart

# 321
  • тук-там
Болката не е ли от ЗФ?

# 322
Аз доста често имам ЗФ, но болки нямам, само лек дискомфорт и то рядко.

# 323
  • На остров
Аз винаги съм имала много болезнен МЦ.  Не знам на какво се дължи, не съм имала зф, или ендометриоза.

# 324
Здравейте, момичета:) Някой мерил ли е АМХ при задържан фоликул? Интересно ми е дали оказва влияние...

# 325
Здравейте! Изглежда прашецът на Джиджи върши работа-днес на прегледа не се видя ЗФ и започвам лека симулация с Фемара.
Благодаря, Джиджи, продължавай да ни ръсиш!

# 326
Здравейте! Изглежда прашецът на Джиджи върши работа-днес на прегледа не се видя ЗФ и започвам лека симулация с Фемара.
Благодаря, Джиджи, продължавай да ни ръсиш!
Много хубава новина!
Късмет! Стискам ти силно палци! Hug

# 327
Благодаря, Сиси!

# 328
  • Пловдив
Здравейте, момичета:) Някой мерил ли е АМХ при задържан фоликул? Интересно ми е дали оказва влияние...
За първи път сблъсъка ми с този хормон беше след задържан фоликул 3 см и като ми дойде го пуснах.
 беше 0,290.

# 329
casablanka, здравей! Hug
Мислех си за теб, не писа как се развиват нещата.
Дано всичко да е наред!

Общи условия

Активация на акаунт