Инвитро/Икси на 40 (и) + Инвитро/Икси с ИЯР- тема 7

• 53 489
  • 740
  •   1
Отговори
# 225
  • тук-там
За жалост всички тези симптоми съм ги имала много пъти. Желанието прави плацебо ефект - вглеждаме се много и дори си внушаваме. При мен е факт, че винаги когато съм била бременна, нищо не съм разбрала и усетила преди теста. Дори обратното - случвало се е, когато не го чакам и не се вглеждам. Дано да бъркам и при теб да има реални симптоми и силна интуиция! Желая ти го от сърце!

# 226
  • In transit
Две в едно, още ремонтираме...всичко друго е на заден план...Важното е, че си поръчахме хубав матрак и почваме бебеправене скоро. И се надявам на чудо. Септември ще мислим накъде ще поемаме. Като за начало мисля някъде из Европа на почивка...после някоя клиника, АКО се наложи. Grinning Grinning

Приятна почивка и на вас момичета....и септември всички да се похвалите Wink

Джиджи как си?

# 227
  • София
Съпруга ми до Турция не иска да ходим. В Щерев ембриолога ни обясни, същото каквото и в Америка ни казаха. Нямат точен отговор, къде е пречката. Може в сперматозоида, може в яйцеклетката, може и инцидентно. Защото това се случвало много изключително рядко. При нас вече пореден път. Изчетох доста статии и до колкото схванах, не е проблем кечеството в клетките, а по скоро мал-шанса. Например не точно извадена на време Я. Защото ако е узряла непосредствено преди иксирането (каквото и да означава това), не може да се оплоди. Или ако е презряла. Попаднах на случаи при които жена с извадени около 18 Я да е без нито една оплодена също след ИСКИ, което е върха. Самата тя е под 30г. И т.н. Та остава или да пробваме, докато нацелим, или незнам... Интересна работа е всичко това. Също не изкл факта, че явно “много го мислим”.
Та септември ще видим нашият док., какво ще каже по въпроса. Явно не са ги доизпипали нещата до последният детайл в инвитро процедурите. Имат какво още да измислят. Благодаря ви, момичета, за подкрепата. Не сме се отчаяли, само сме се зачудили...
Вики,ние успяхме с Имси,Макс и Икси .Уж нямаше проблем в спермограмата ,но направихме допълнително изследване и лъсна проблема.До тогава мислихме,че не става заради яйцеклетките и възрастта ми.Успяхме от 8опит.Успех и дано се похвалиш скоро 🍀🍀🍀

# 228
Биско, какво изследване направихте? Сподели малко повече

# 229
  • София
Здравейте момичета, добре сме Simple Smile Параноята почва да изчезва, и гледам да се наслаждавам. В четвъртък повече инфо, че съм на преглед тогава. Този път вярвам, че всичко ще бъде наред Flowers Four Leaf Clover

Стискам палци на всички Ви, по едно бебе за всяка от вас Flowers Four Leaf CloverFlowers Four Leaf CloverFlowers Four Leaf Clover
Късмет и любов Two Hearts

# 230
Джиджи, това е супер! В четвъртък ще чакаме още добри вести от теб!

# 231
  • На остров
Джи джи много се радвам !

# 232
Късмет, Djiji! Hug

# 233
Късмет Джиджи и от мен! А в коя болница си?

# 234
  • София
Благодаря Ви Yum

julymorning7  в Щерев Simple Smile

# 235
  • София
Биско, какво изследване направихте? Сподели малко повече
е
Вики,правихме спермограмата +СИД тест.Спермограмата излезна добра ,а зайчето изконна от СИД теста.Над 60%бяха зле спермитата.Имам 3 опита в Щерев,изобщо не съм доволна.Изгърмях си Фонда заради тях...

# 236
Мъжа ми има деца от предишна връзка, необходимо ли е да се прави СДИ тест?

Джиджи, браво на теб! Hug

# 237
  • тук-там
Джиджи, страхотни новини! По вода да се развива бременността!

Две в едно, какво става? Дочака ли нечаканото или ти се размина Wink

# 238
Джиджи, честита новина!
Стела, редно е при нужда да се направят всички изследвания по преценка на доктора ви. На това му се казва вторичен стерилитет. Той и по мъжете ходи.

# 239
  • На остров
Утре е деня Х Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт