Енгин Акюрек. Нови и стари проекти – Тема 372

• 43 327
  • 737
  •   1
Отговори
# 630
  • Пловдив

Дано аржентинките гледат тоя цирк на летището в Чили и да си вземат поука ,така ли ще го посрещнат!
За мен чилийките са доста невъзпитани, избутаха охраната и който можа да го достигне го галеше по косата ,прегръщаше, докосваше!
Малко в повече ми дойде тяхната любов! Не знам Енгин как се е чувствал?

Вероятно охраната няма да си получи хонорара.
Ами майка му, как се е почувствала?
За Аржентина си мисля, че няма да е така. Там има много фенки, които вече са се срещали с Енгин, а и полиция и охрана ще са предупредени. Иначе посрещане - йок. Има винаги алтернативти изходи. Феновете и те ще са предупредени. Ако искат да го видят, да го посрещнат - да се въздържат от брутални емоции.

Добре, че е висок и трябва да подскачат.

Последна редакция: нд, 12 авг 2018, 14:19 от mariana51

# 631

Тези двете симпатични дами ще важат ли и за Чили ?

# 632
Усмивката не слиза от лицето му.

Ще се сърди само на себе си, че има толкова фенове.
Защо е толкова добър в това, което прави? Защо е такъв, какъвто е като човек?
Ами хората умеят да виждат и оценяват качественото, красивото, доброто. А той е всичко това и като актьор , и като човек.

Не мисля, че това, което се случи на летището е било със зла умисъл. Само дето за малко да му съблекат и дрехите от гърба, но това вълнение и това очакване, че ще го видят на живо ги държи още от пролетта, когато беше потвърдена визитата му в ЛА.

Да се допълня: При тях сега, ако са седем часа след нас е сутринта на неделя, сабах, сабах 8 часа.

Скрит текст:
В едно от посрещанията в Перу, журналистката му заговори на английски, но той само скръсти ръце и леко се притесни. Но аз когато бях в Турция ми направи впечатление, че  не са много по чуждите езици, особено английския. Има тук - таме някой да знае английски, но са рядкост. Виж руския го говорят, не масово, но голяма част от тях и на руски можеш да се разбереш перфектно с тях.

Последна редакция: нд, 12 авг 2018, 15:19 от kami999

# 633
  Следобеден мързелив неделен привет 😊

Посрещането в Чили е излязло извън контрол, вероятно охраната не е очаквала фенките толкова да се активизират ,а пък настане ли суматоха под всеобщия натиск и желание да се докоснеш до идола си много трудно е да се овладее .Моят опит е като придружител на децата при фен-среща с един техен идол от компютърните игри - такова блъскане и гонене на човека от хлапетата беше ,че и аз в навалицата да не изпусна моите 😱 😂 В случая с Енгин става дума за големи хора ,ама явно емоциите съвсем са ескалирали. Абе обичат го човека, а пък и той с каква усмивка само приема всичко - ами как виждате този фин, тактичен и любезен човек да почне да отблъска жените ,няма как да стане☺Виж г-жа Дурак е била бясна 😂 и ме съмнява,че ще предприеме някакви ограничителни мерки при следващите публични изяви 👀✌

# 634

Ще му наемат охрана /такава като в Перу/.

# 635
  • Пловдив

https://twitter.com/enginitses/status/1028628344764608512

Клик в/у линка, пуснете и звука. Част от посрещането заснето от хората вървящи след него.

Днес, от 8,30 ч. перуанско време - наше 16,30/след около 10 минути, по канал Латина ще излъчат интервю с Енгин.
Пускам линка отново: https://www.latina.pe/tvenvivo

Май с тази водеща.

# 636

От вълнение - никакви ясни  снимки.
Енгин вече трябва да си е починал и най-вероятно е на някое мероприятие.

Надявам се като се появят снимки да сложите всичко, че да мога да разглеждам.
От мен спокоен следобяд и хубава вечер, пълна с  емоции.
Ако отново стане  нажежена обстановка - викайте чилийските пожарникари...  newsm53

# 637
  • Пловдив

Без съмнение той е добър водолаз, тъй като успя да се измъкне от това "цунами от луди фенове" усмихвайки се.
Скрит текст:
No doubt he is a good diver as he managed to get out of this #Tsunami of crazy fans while smiling

# 638

https://twitter.com/enginitses/status/1028628344764608512

Клик в/у линка, пуснете и звука. Част от посрещането заснето от хората вървящи след него.

Днес, от 8,30 ч. перуанско време - наше 16,30/след около 10 минути, по канал Латина ще излъчат интервю с Енгин.
Пускам линка отново: https://www.latina.pe/tvenvivo

Май с тази водеща.

Еееее, ама таз красавица е оставила Енгин за накрая.

# 639
  • Пловдив

Ей сега пусна реклама за него.
Нагледахме се на неделния им информационен блок.
Не остана, ще го видим репортажа.

Почна....
Попита го иска ли да стане баща и той отговори: Да.

https://www.facebook.com/EnginAkyurekPaginaPeru/videos/1432013173608688/

Ето репортажа.

Последна редакция: нд, 12 авг 2018, 18:45 от mariana51

# 640

Ей сега пусна реклама за него.
Нагледахме се на неделния им информационен блок.
Не остана, ще го видим репортажа.

Почна....

Изгледах го. Атмосферата беше доста приятна и положителна.
Доста му отива на нашето момче испанския език.
Хареса ми интервюто( не знам това ли е цялото, което ни представи водещата), но го попита за абсолютно всичките му роли с които е станал известен. Дори го попита и за последния му филм и той каза, че заради него се е подстригал. И поне от малкото, което разбрах за новия му филм, ни очаква "зашеметяваща" любовна история.
И другото, което разбрах(ако не греша) е, че много се радвал, че са му сервирали малки порции храна.
Защото след интервюто, водещата се помайтапи, че той голям мъж, пък му харесвали малки порции храна.

Ще чакаме Теменужка да ни помогне с превода, за да го изгледам отново с удоволствие.

Страхотно им се получи.

# 641

Поредната шега на рускините!

# 642
  • Пловдив

Теменужка започна превода, на работа е, но започна.
Каза ми, че репортажът е кръстен: Магията на турчина

# 643
Здравейте,

"Сърце,
преизпълнено с Любов,
е Жар Птица, която
никоя клетка не може да удържи."

Руми, персийски поет

Благодаря за преводите, видеата, снимките. smile3525 smile3525 smile3525 smile3525 smile3525

Трябва ми време, за да изгледам всичко. Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 644
Започнах да гледам интервюто, но с превод ще е супер. Доста свободен и лек е бил разговора.

Общи условия

Активация на акаунт