Енгин Акюрек. Нови и стари проекти – Тема 372

• 43 325
  • 737
  •   1
Отговори
# 645

Изненада ни с новата си визия въпреки, че разбрахме още на прощалното парти на филма, когато
танцуваше с Бргюзар Корел.Но пък е красив и така!

Арженинките дали ще са така като го видят?

Скрит текст:

Последна редакция: нд, 12 авг 2018, 21:32 от mari52

# 646

Арженинките дали ще са така като го видят?

Скрит текст:
Все ми е на ума, че и те ще са шумни. Това е Енгин, дошъл при тях от другия край на света.
Разбирам ги...

# 647

"Учат ни да броим секунди, минути, часове, дни, години, но никой не ни обяснява стойността на един миг!"

/ Донато Каризи, италиански писател, сценарист, драматург, журналист и режисьор/

# 648
 С фенка от Чили, много уютно изглежда площада и сградите отзад 😍

# 649
  • Пловдив

https://www.youtube.com/watch?v=v4refhFaQhw

И тук: https://www.facebook.com/EnginAkyurekBG/videos/962350707301301/

Момичета, ето един от репортажите за Енгин и презентацията на "Поверявам ти децата".
За канал Латина, Перу. Превод Теменужка Христова.
Приятно гледане.

Бонус - още снимки.

Последна редакция: нд, 12 авг 2018, 23:57 от mariana51

# 650
Теменужка Heart Мариянка Heart
Изгледах видеото, много хубаво интервю. Приятно ме изненада журналистката, че знае какво означава AkYurek.
А снимките страхотни.

# 651
 Благодаря за превода момичета.
Марианка  smile3525, Теменужка  smile3525

Както винаги прекрасното ни момче е на ниво.

Ето тук много ми харесва и много ме кефи.

# 652
  • Пловдив

Снимки, още, нови.

Подавам още един линк за гледане на репортажа: https://www.facebook.com/EnginAkyurekBG/videos/962350707301301/

Последна редакция: пн, 13 авг 2018, 00:07 от mariana51

# 653
Лека и спокойна нощ момичета.

А утре е нов ден...

# 654

Още снимки.На екрана и в пресата!

Последна редакция: пн, 13 авг 2018, 01:16 от mari52

# 655

Добро утро момичета Heart
Начало на нова работна седмица - нека е добра и успешна!
Ние да си пожелаем новини, снимки и хубаво настроение, а на Енгин много положителни емоции и успех на филма.
Да пием по
Coffee и към задачите за днес.
Като за начало - целувка от Керим, която се оказва знакова за Енгин... Two Hearts

# 656
  • Пловдив

Здравейте Енгинки
Да видим как ще протече визитата в Чили.
Успешен ден на всички.

Започнали са и там с интервюта.

# 657
Добро утро,

Благодаря за превода на интервюто. smile3525 smile3525

Момичета,  Hug

Лек и приятен ден.

# 658
  • Пловдив

https://elcomercio.pe/luces/cine/engin-akyuerek-entrevistamos-ac … ma-noticia-545508

Ето поредното интервю от Перу. Превод Теменужка Христова:

Още кино
Енгин Акюрек: Интервюирахме турският актьор по време на посещението му в Лима.

Разговаряхме с популярният Керим от “Каква е вината на Фатмагюл”, който посети Лима, за премиерата на новият си филм “Керем до ввчността.
Възхищението от  турските сериали не е чуждо на нашата страна. Продукцията “Каква е вината на Фатмагюл” предизвика едно от най-големите вълнения и имаше един отличен рейтинг по време на излъчването си през 2015 г.

Днес актьорът, който пресъздаде образа на Керим  на екрана, е в нашата страна от четвъртък  за премиерата на новия си филм “Керем до вечността”. Една любовна история, която се превръща в травматично преживяване за героя на Енгин Акюрек. След трагичен автомобилен инцидент, съпругата на Керем  умира, но нейният дух не оставя главният герой на мира.

Разговаряхме с актьора за фурора, който предизвикват турските сериали в Латинска Америка, за неговия успех и за връзката му с ролите, които досега е изиграл.

Въпрос: Как би обяснил феноменът на турските проекти по  света? В Латинска Америка, почти никой не говори езика ти, но връзката с историята е преминала границите.
Енгин: Имаме близки ценности, споделяме  подобни универсални морални ценности.
За два дни(толкова беше престоят му в Лима) не съм имал възможността да анализирам много, но виждам, че сте хора, които изразяват чувствата си и ние също сме такива хора.
Мисля, че начинът по който разказаме историите, страстите на героите и как ние ги изразяваме, ви изглеждат много близки и познати. Надявам се, че успехът на турските сериали тук ще продължи и защо не да работим в общ проект.

Въпрос: Как балансираш успеха и известността в личния си живот?
Трудно ли ти беше в началото да комбинираш тези аспекти от живота си?
Енгин: Разбира се, че някои неща в живота ти се променят, когато станеш известен и започнат да те познават по улиците. Вместо да променям начина си на живот, аз предпочетох да го доразвия и да се адаптирам. За мен изобщо не беше трудна тази стъпка, това е работата ми и вярвам, че се справям добре. Имам си личен живот, отделно, вече минаха 15 години и съм се адаптирал.

Въпрос: В твоята кариера винаги си играл красавеца в историята. Страхуваш ли се да не ти припишат определен тип роли?
Енгин: Не, не вярвам, че може да се случи такова нещо. Може да изглежда, че образите ми имат подобни чувства, но са различни роли с техните преживявания.
Сам си избирам ролите, вярвам че са правдоподобни, изпитвам нужда да ги “изследвам”, а историите заслужават да бъдат разказани.
Не знам с какъв тип истории ще работя в бъдеще, с времето ще разберем. За мен най-важното е персонажът ми да е реален.

Въпрос: Артистите винаги търсят начин да се преоткрият. Какъв е твоят начин за избиране на персонаж, който искаш да интерпретираш?
Това умение  с възрастта ли се развива?
Енгин: Това е нещо, което се развива 30 години. На 20 години преживяванията ти са различни от тези на 30 годишните. Аз съм в средата на трийсетте, може би когато стана на 40,ще се промени перспективата ми. Като актьор, имам нужда да се развивам и да съм добре информиран. Чета, пътувам, изучавам други култури и най-вече съм съпричастен с хората. Най- важно е това, което преживяваме като личности. Животът непрекъснато ни изнася лекции за това.

Въпрос: Да поговорим за ролята ти във филма. Какво в героя ти Керем, те предизвика?
Енгин: Не искам да давам детайли, за да не ви разваля удоволствието от филма. Най-трудно ми беше да работя с неща, които не съществуват. Да играя пред един зелен екран беше  наистина смущаващо. Може би защото ми беше за пръв път? Да реагирам и да показвам чувства пред нещо, което не съществува.

Въпрос: Най-известните ти роли са познати от телевизионния екран. Сега си на големия екран с филм?Каква е разликата между ТВ и кино и кое ти харесва повече?
Енгин: Току що завърших снимките на нов филм. В момента везните са наклонени повече в полза на киното, но всъщност нямам претенции. Всичко зависи от сценария и времето с което е свързано. Моята страст е да работя пред камерите.

Въпрос: А би ли се заинтригувал да работиш зад камера? Да дирижираш някой проект, може би?
Енгин: Имам една мечта. Пиша много и се надявам един ден да публикувам историите си. Би ме очаровало да заснема мой собствен филм.

Въпрос: Във филма, твоят герой живее преследван от духа на съпругата си, която умира в автомобилен инцидент. Това не му позволява да продължи живота си. Може ли да се каже, че тези кошмари/видения имат двойно значение или са метафоа на реалността? Може би това е страхът, който ни преследва нас, човеците, да не се задоволяваме с нищо от загубата на  скъп човек или от сблъсъка със собствените ни страхове.
Енгин: Да, това, което разказваме във филма, не може са се определи с една дума. Всичко зависи от нашата собствена интерпретация, не определяме нищо, а всеки сам да извлече своите изводи според това, което историята му вдъхва.
Ако бяхме дали само една насока на историята ,нямаше да е толкова истинска и естествена.

Посещението на актьотът, който е на промоционална обиколка и ще бъде също така в Чили и Аржентина, се осъществява благодарение н стратегическите отношения с Интермедия-Турция.
Филмът  вече е във всички киносалони в Перу.

# 659

Колажче с Мачу Пикчу, въпреки че едва ли го е видял. Heart Eyes

https://elcomercio.pe/luces/cine/engin-akyuerek-entrevistamos-ac … ma-noticia-545508

Ето поредното интервю от Перу. Превод Теменужка Христова:

Още кино
Енгин Акюрек: Интервюирахме турският актьор по време на посещението му в Лима.

Разговаряхме с популярният Керим от “Каква е вината на Фатмагюл”, който посети Лима, за премиерата на новият си филм “Керем до ввчността.
Възхищението от  турските сериали не е чуждо на нашата страна. Продукцията “Каква е вината на Фатмагюл” предизвика едно от най-големите вълнения и имаше един отличен рейтинг по време на излъчването си през 2015 г.

Днес актьорът, който пресъздаде образа на Керим  на екрана, е в нашата страна от четвъртък  за премиерата на новия си филм “Керем до вечността”. Една любовна история, която се превръща в травматично преживяване за героя на Енгин Акюрек. След трагичен автомобилен инцидент, съпругата на Керем  умира, но нейният дух не оставя главният герой на мира.

Разговаряхме с актьора за фурора, който предизвикват турските сериали в Латинска Америка, за неговия успех и за връзката му с ролите, които досега е изиграл.

Въпрос: Как би обяснил феноменът на турските проекти по  света? В Латинска Америка, почти никой не говори езика ти, но връзката с историята е преминала границите.
Енгин: Имаме близки ценности, споделяме  подобни универсални морални ценности.
За два дни(толкова беше престоят му в Лима) не съм имал възможността да анализирам много, но виждам, че сте хора, които изразяват чувствата си и ние също сме такива хора.
Мисля, че начинът по който разказаме историите, страстите на героите и как ние ги изразяваме, ви изглеждат много близки и познати. Надявам се, че успехът на турските сериали тук ще продължи и защо не да работим в общ проект.

Въпрос: Как балансираш успеха и известността в личния си живот?
Трудно ли ти беше в началото да комбинираш тези аспекти от живота си?
Енгин: Разбира се, че някои неща в живота ти се променят, когато станеш известен и започнат да те познават по улиците. Вместо да променям начина си на живот, аз предпочетох да го доразвия и да се адаптирам. За мен изобщо не беше трудна тази стъпка, това е работата ми и вярвам, че се справям добре. Имам си личен живот, отделно, вече минаха 15 години и съм се адаптирал.

Въпрос: В твоята кариера винаги си играл красавеца в историята. Страхуваш ли се да не ти припишат определен тип роли?
Енгин: Не, не вярвам, че може да се случи такова нещо. Може да изглежда, че образите ми имат подобни чувства, но са различни роли с техните преживявания.
Сам си избирам ролите, вярвам че са правдоподобни, изпитвам нужда да ги “изследвам”, а историите заслужават да бъдат разказани.
Не знам с какъв тип истории ще работя в бъдеще, с времето ще разберем. За мен най-важното е персонажът ми да е реален.

Въпрос: Артистите винаги търсят начин да се преоткрият. Какъв е твоят начин за избиране на персонаж, който искаш да интерпретираш?
Това умение  с възрастта ли се развива?
Енгин: Това е нещо, което се развива 30 години. На 20 години преживяванията ти са различни от тези на 30 годишните. Аз съм в средата на трийсетте, може би когато стана на 40,ще се промени перспективата ми. Като актьор, имам нужда да се развивам и да съм добре информиран. Чета, пътувам, изучавам други култури и най-вече съм съпричастен с хората. Най- важно е това, което преживяваме като личности. Животът непрекъснато ни изнася лекции за това.

Въпрос: Да поговорим за ролята ти във филма. Какво в героя ти Керем, те предизвика?
Енгин: Не искам да давам детайли, за да не ви разваля удоволствието от филма. Най-трудно ми беше да работя с неща, които не съществуват. Да играя пред един зелен екран беше  наистина смущаващо. Може би защото ми беше за пръв път? Да реагирам и да показвам чувства пред нещо, което не съществува.

Въпрос: Най-известните ти роли са познати от телевизионния екран. Сега си на големия екран с филм?Каква е разликата между ТВ и кино и кое ти харесва повече?
Енгин: Току що завърших снимките на нов филм. В момента везните са наклонени повече в полза на киното, но всъщност нямам претенции. Всичко зависи от сценария и времето с което е свързано. Моята страст е да работя пред камерите.

Въпрос: А би ли се заинтригувал да работиш зад камера? Да дирижираш някой проект, може би?
Енгин: Имам една мечта. Пиша много и се надявам един ден да публикувам историите си. Би ме очаровало да заснема мой собствен филм.

Въпрос: Във филма, твоят герой живее преследван от духа на съпругата си, която умира в автомобилен инцидент. Това не му позволява да продължи живота си. Може ли да се каже, че тези кошмари/видения имат двойно значение или са метафоа на реалността? Може би това е страхът, който ни преследва нас, човеците, да не се задоволяваме с нищо от загубата на  скъп човек или от сблъсъка със собствените ни страхове.
Енгин: Да, това, което разказваме във филма, не може са се определи с една дума. Всичко зависи от нашата собствена интерпретация, не определяме нищо, а всеки сам да извлече своите изводи според това, което историята му вдъхва.
Ако бяхме дали само една насока на историята ,нямаше да е толкова истинска и естествена.

Посещението на актьотът, който е на промоционална обиколка и ще бъде също така в Чили и Аржентина, се осъществява благодарение н стратегическите отношения с Интермедия-Турция.
Филмът  вече е във всички киносалони в Перу.

smile3525 smile3525

Общи условия

Активация на акаунт