ОСМИ клас пред нас е - ваканцията си тече -14

• 65 179
  • 746
  •   1
Отговори
# 495
  • На черешата
В 35-о след малко!

# 496
  • София
Браво, бързаци! Стискаме палци!

# 497
  • В светлината на слънцето
Имам усещането, че всички ще успеете този път и всяко дете ще си намери своето място. Силно стискам палци!

# 498
  • гр. София
Здравейте на всички! Страхотна тема. Малко късно се включвам. Кой списък с незаети места гледате?

# 499
# 500
  • София
От сайта на РУО.
Подадох и аз!
Утре чакаме резултати за 127 мо.

# 501
  • На черешата
Имам щастливо дете, прието в 35-о!!!!
Свършиха мъките.
Free, успех и на вас!

# 502
  • София
Свършиха мъките.
Free, успех и на вас!

Ехааа, браво! Да ви е честито!:smile:

# 503
  • В светлината на слънцето
Честито, Торнадо!

# 504
  • гр. София

Благодаря! Сега разбрах, че за 7мо вече сме закъснели.

# 505
  • гр. София
От сайта на РУО.
Подадох и аз!
Утре чакаме резултати за 127 мо.

Благодаря! До кога е срока за подаване в 127? Никой не ми вдига телефона.  Копията на документите ли подадохте?

Последна редакция: пн, 06 авг 2018, 14:04 от ейнджъл12

# 506
  • София
Свършиха мъките.
Free, успех и на вас!
Честито и весела ваканция!
За free и другите, обули маратонките и тичащи по училища - продължавам да стискам палци.

# 507
   Честито,Торнадо!Радвам се много за вас!
     Фрии,успех и на вас утре!
     Готини теми сте подхванали-някой питаше кога вечерят тийновете.Когато бяхме "моми" със сестра ми,а и преди това,у дома беше закон да вечеряме заедно.Всеки си напасваше ежедневите според това правило.Естествено,имаше и изключения.Обаче когато си на 17г,вечерния ти час е 22.30,едва ли ти се ще са си седиш у дома до 19 .00 за вечеря.И една вечер,аз съм на диета,сестра ми на среща и тъкмо да се изнижем,баща вми ни закова.След конското последва и наказание-стоим ние двете прави от двете му страни и като пипне вилицита,едната казва "Да ти е сладко тате,"а като си вземе чашата другата казва "Наздраве, тате!" Сега си го разказваме като семеен виц и предупреждение към нашите пубери,ама тогава си беше сериозно.От тогава,всеки прав ипланове,но се съобразява и предупреждава за отстъствието си.Сега,от позицията на работеща майка,която прекарва най-много време с децата и съпругът вечер,разбирам защо така ни се ядоса баща ми.И че не самото ядене,като такова,беше важно,а традицията да се съберем всички на вечеря,да си споделим деня,да се оплачем,да се посмеем,да уточним задачите за следващия ден.
   В този смисъл,у дома,в моето семейство сега това е ЗАКОН.Естествено,че се съобразяваме с децата,но правилото е това.Даже щерката,когато си идва и прави планове за срещи,пита в колко ще вечеряме,за да се уговаря.
    Спят до късно,кой колкото си иска.Моят мъж спи най-много в неделя,защото в събота и двамата работим.Аз обожавам неделните утрини,когато е тихо,/аз ставам много рано/,да си пия кафето на двора,да си правя моите неща,за които през седмицата време няма.Следобедите гъбясваме в басейна.
    И през седмицата не будя детето,дори в учебно време.Той сам знае какво има да прави и колко време ще му отнеме.Не искам извинения-не ми стигна времето,не успях ,щото......

# 508
И аз много обичам да поспивам, и като малка бях така и сега все още няма промяна.
След раждането на второто ни дете, се очертаваше да бъде ранобудно, но и него научихме да поспива.
Та дойде ли почивен ден, се спи докато  душа  иска. Закуската е обедна и въобще не спазваме графици.
Зайчетата обаче, които гледаме като домашни любимци напоследък ни будят сутрин, та сега трябва и тях да науча, да са кротки сутрин:))))
Различните хора се нуждаят от различни часове сън, едни се наспиват след 6ч, други след 10ч,  като съм и чела, че хора с ниско кръвно налягане са по сънливи. Мога цял ден нищо да не свърша, но на другия за 2 часа опатквам всички задачки, важно е човек да знае как да живее, за да е щастлив. Правя нещата когато имам желание, а не когато трябва, абе свободолюбив и свободен характер съм. Може би затова....
 Режимите и графиците ме побъркват.  Даже и храненето под час не обичам! Приятно ми е като сме всички на масата, но само ако това не е по задължение. Никога не ми е пречело да хапна сама, ако пък ми липсва присъствие на член от семейството, го привиквам за малко да ми прави компания.

Но пък мъж ми е много стриктен и понякога обира гнева ми за това.

За сексуалното образования, девойката се оказа доста запозната с основните неща, задавала ми е въпросчета, на които странно, но не съм се стъписвала и сме говорили приятелски и  спокойно. Цикълът й дойде преди 2 месеца, на морето се оказахме и двете в цикъл, та й предложих от моите тампони, които тя прие без притеснения и въпроси как се слагат/ аз очаквах да ме пита все пак, но уви/.

Няма интерес към пушене  и пиене засега, но пък откри, че има много свестни момчета- наборчета от компании на нейни приятелки, а в класа й все  смотани  бяха....
Малката пък все се учудва кат види жена да  пуши или  пие бира, аз не пия, не пуша, и тя винаги твърди, че момичетата не пият бира и не пушат!:)))))

Прави ми друго впечатление  напоследък, моето голямо момиче всекидневно ми казва колко много ме обича, въпреки, че доста се карахме по време на учебната година заради малкото учене...И преди го е казвала, но сега имам чувството, че е през час и все ми се гушка:) Много ми е хубаво!

Последна редакция: пн, 06 авг 2018, 14:21 от alexova

# 509
  • София
Торнадо, честито!

Общи условия

Активация на акаунт