ОСМИ клас пред нас е - ваканцията си тече -14

• 65 176
  • 746
  •   1
Отговори
# 510
Tornado, браво, честито на детето! Сега релакс и се наспете:Wink

Free, ангелче 13,  вие сте!

Хайде и останалите, чакаме да се разпишете и вие с хубави вести, много гот, че бързо излизат резултатите.

# 511
  • София
ТМ, за вас кога излиза жребия?

Алексова, аз също гледах зайче за домашен любимец. Съчувствам ти! Stuck Out Tongue Winking Eye

# 512
  • София
Приети сме във 2 АЕГ. Треперя и още не мога да повярвам. Честито, Торнадо!

# 513
Ооо, браво на приетите! Хайде, отпуснете душата най-накрая! Smiley
Това четвърто класиране е много готино - хем не си рискуваш мястото в досегашното училище, хем си пробваш късмета. Нали с копия на свидетелствата участвахте?

Да знам аз за втората щерка, че там нещата са по-комплицирани...Simple Smile

# 514
  • София
Приети сме във 2 АЕГ. Треперя и още не мога да повярвам. Честито, Торнадо!
ЧЕСТИТО на приетите! Успехи на децата! За Първа още няма информация. За Втора още не са звъннали, което означава, че отговорът е НЕ.

# 515
  • София
Ооо, браво на приетите! Хайде, отпуснете душата най-накрая! Smiley
Това четвърто класиране е много готино - хем не си рискуваш мястото в досегашното училище, хем си пробваш късмета. Нали с копия на свидетелствата участвахте?

Аз изтеглих документите сутринта и тръгнах с оригиналите. Преснимат ги, но искат да видят оригиналите. В 119 пък искаха самите оригинали, но ми казаха, че мога да подам и по-късно.

# 516
Странно е да искат оригинали, когато примерно 10-20 деца кандидатстват за 1 място на четвърто. Ако всички си изтеглят оригиналите, после неприетите пак отиват в старите училище да се записват наново ли? Каква хамалогия и бумащина...

# 517
  • София, Младост
На печелившите-честито!
Очакваме и утре да се похвалите Simple Smile Free Agent, особено Вашата драма следя с интерес и се надявам всичко да приключи по най-добрия възможен за детето начин. Стискам палци!

# 518
doroty02, браво и на вас, късметлии!
Уф, за втората не знам как ще е, не ми се и мисли, каквато е калпазанка:)

Слънчева, два даже имаме, в отделни клетки, а дивачето сама си го избрах, метнало се е на мен, подрежда мебелите сутрин, опитва се да отсервира  празната чинийка от храната, но като разполага само със зъби за тая работа и не му се получава, та ме събужда. Ще си го гледам с кеф сега, няма как:)

# 519
  • София
А, аз и кучето научих, че ставаме късно. И тя спи с нас.

Благодаря на всички, които ни стискат палци.

Нашата история е някаква особена. Даже днес едната секретарка вика - ама на вас ви е добър бала, защо така. Добър, добър, ама не стигна за първо класиране...

# 520
  • На черешата
Аз котарака не мога да науча, в 6 се е разбеснял. Stuck Out Tongue Winking Eye
Ставам да му сложа храна и го затварям в друга стая. Добре, че нямам проблеми със заспиването после. Доспивам си блажено.

# 521
  • София
Честито Торнадо! Hug
Коя паралелка? Какъв беше бала ви?

# 522
  • София
За четвърто класиране, според мен няма гаранция за това, в каква посока ще тръгне бала. В него участват вече, не толкова некласирани деца, колкото деца, които са направили неправилна подредба на желанията, нещо не са преценили в реденето или рязко са размислили. Абе, трябва си хъс, за да участваш на 4-то...

# 523
  • На черешата
Моето на първо беше прието в училище, което Аз настоях да пишем, а тя след като го видя категорично отказа да остане там. На второ пак там, но в по-горна паралелка. На трето класиране бала рязко скочи нагоре и четвъртото и беше шанса.

# 524
  • София
Торнадо, doroty02, честито и от мен! Браво за нервите, търпението, смелостта!
На останалите чакащи - в най-скоро време да се похвалите и вие!

Интересна дискусия подхванал Ментата, яко ни метна всички май Simple Smile Докато четох, на няколко пъти подпалих и тръгнах да пиша, но се осъзнах, че по-скоро ни гъбарка (е, винаги може да се окаже някой недооценен генерал, който разбира погрешно думата "уважение" и я асоциира с подчинение). Така де, много повече са примерите на бедни труженици, които в 7 са по работните си места - земедески производители, животновъди, миньори, хлебопроизводители, работещи по хипермаркети - техния ден вероятно започва преди изгрев слънце, но пък хич не са преуспели финансово. А всички програмисти които познавам (ако е мерило за по-високооценен труд) преди 10 не мога да има звъня, спят.
Хората имат различен биологичен часовник - аз не мога да ставам рано, но преди можех да спя доста повече, сега събота и неделя ставам някак сама към 10. Децата спят до 11, но баща им се нервира по непонятни за мен причини. Не налагам забрани за ползване на теблети-телефони вечер, самата аз често работя след 10 - от 10-12 съм много работоспособна. Готвя вечер, простирам, всичко това след 10. Ако нямам какво да правя, си лягам с книга и то пак става 1-2 докато заспя. Вероятно причината е в детството....нали е модерно да се рови там...израстнала съм в семейство на музиканти, родителите ми работят в оркестъра на операта и вечерят след спектакъл - което означава след 11. Сутрин спят до късно, то и репетиция да имат, тя е от 10.
То и аз на един спектакъл да отида, няма как да се прибера и да си легна "под строй", преживявам си го известно време. Та така, хора разни...

Общи условия

Активация на акаунт