ОСМИ клас пред нас е - ваканцията си тече -14

• 65 159
  • 746
  •   1
Отговори
# 555
  • В светлината на слънцето
Я, да ви върна аз пак на другата тема за домашните живинки. Те го те, единият от нашите, вчера стана на 1 година. 😁

# 556
  • На черешата
Така като ви чета, става ми съвестно. Само аз ли не си будя децата за училище?

# 557
Моят сам си става и тръгва за училище. Наглася си аларма.

# 558
Моят сам си става и тръгва за училище. Наглася си аларма.
И моите сами, с аларма. Лято, зиме, все така.

# 559
Да, аз също не ставам, тя си слага алармата, става, тръгва, отива на спирката, има поне 50 мин път. За съжаление, сега ще пътува повече от 1 час, към 1ч и 30 минути.
Едно време ставах, бутах сандвич в ръката, но често не го искаше, затова си спестих ставането.

# 560
  • На черешата
Сами си стават, правят си закуска (не въртя палачинки). Голямата, когато е първа смяна буди мен. Малкото в старото училище беше от късно и излизахме заедно.

# 561
Никога не съм проспивал сутрешното ставане, закуската и тръгването за училище на децата, защото аз ги возя. Жена ми обратно, но тя и палачинки не върти, та полза от нея хич.

# 562
  • София
Втория срок си спах като принцеса, защото малкия беше следобяд.
Като стана дума за ставането, това същи ни беше много важно при търсенето на училище - да не става в 5.

# 563
  • На черешата
След 5-ти клас спрях да возя, оправят се сами. Ставане, къпане, закуска, излизане... Та май излиза, че лентяите са по-оправни. Голямата има едно закъснение за цялата година, малката нито едно.

# 564
В учебно време винаги ставам преди дъщеря ми, будя я и ѝ правя закуска и компания, докато закусва, след това я караме аз или мъжът ми на училище, ако е първа смяна.

# 565
  • София
Lulu, страшен дзвер! Heart Eyes

....

През телефона съм и не мога да вкарам скрит текст. След малко трия. Joy

Последна редакция: пн, 06 авг 2018, 21:29 от Слънчевата

# 566
  • На черешата
Ехеее, явно и отбор"животновъди" сме се събрали.
Лулу, голям хубавец е. И моите искат такъв, но аз за сега се правя на глуха.

# 567
  • София
Страхотни са ви домашните любимци. Слънчева, поздрави на твоя юнак. Simple Smile

# 568
За протокола, имаме си един лентяй и ние.

# 569
  • В светлината на слънцето
Досрамя ме да си призная, че много, даже твърде често детето става преди мен, когато е сутрешна смяна. Предпочитам да я оставя на спокойствие да си се оправи. Ставам да й пожелая приятен ден и да й оставя целувка, когато е вече на вратата. Тя почти не закусва - пие чай и хапва плод, и това е. За училище си носи нещо за хапване в кутия, което съм приготвила от предната вечер - задължително здравословно по нейна заръка. В почивните дни спи до късно, а като стане, сама си прави палачинки - едно от малкото тестени неща, които хапва по принцип, но рядко. Сама си се буди. В почивните дни, когато не е на тренировка (което ще рече много рядко), не мога да я изстържа от леглото - спи като мечка през зимата.☺

Общи условия

Активация на акаунт