ОСМИ клас пред нас е - ваканцията си тече -14

• 65 269
  • 746
  •   1
Отговори
# 375
  • На черешата
И ние подадохме, каквото сабя покаже.

# 376
Стискам палци да ви дадат местата  Peace

# 377
  • София
Дано ви се получат нещата и на вас Торнадо.

# 378
Цитат
То се е преместило а на негово място се е класирало друго което е участвало в трето класиране. Това е което ми хрумва.....

Нали на трето класиране няма как освободеното място да бъде включено в разиграването и остава за четвърто

# 379
  • София
Приети бяхме още на първо класиране, но от любопитство следя и по- нататъшните класирания. Направи ми впечатление, че на трето класиране дете се премества в друга паралелка на същото училище. Би трябвало на четвърто класиране да има свободно място в предишната му паралелка. Да, ама не. Няма обявени никакви свободни места във въпросното училище. Явно след трето класиране не са много прозрачни нещата.
То се е преместило а на негово място се е класирало друго което е участвало в трето класиране. Това е което ми хрумва.....
Напълно логично. При тези делегирани бюджети няма директори, които да държат свободни места за следващо класиране, при налични кандидати за тях.

# 380
  • край голямата локва
Цитат
Нали на трето класиране няма как освободеното място да бъде включено в разиграването и остава за четвърто
Да, ако е било записано и се премества на трето, то мястото остава свободно.
Вариантът е да има надпланов прием и въобще мястото да не се обяви за четвърто. Мисля че имат такова право.
Отделно не случайно четвърто класиране се нарича ''директорско''.

# 381
  • София
При проверка в прием.мон в секция Класиране виждам само първо класиране. Второ го няма. Записан е след второ. Така ли трябва да е?

# 382
  • София
Момичета (не изброявам, за да не пропусна някого), и от мен стиснати палци.

Дано и на вас да ви паднат тези камъни от душичките. Аз за две класирания се побърках, за вас не знам как още издържате психически. Hug

# 383
  • София
При проверка в прием.мон в секция Класиране виждам само първо класиране. Второ го няма. Записан е след второ. Така ли трябва да е?
Аз виждам и първо, и второ (записахме го на второ), с това което се промени във визуализацията при трето класиране - в колоната класиране и на двата реда пише "1".
Но не мисля, че има причина да се притесняваш. Нали е записано детето

# 384
  • На черешата
Аз виждам и трите класирания.

# 385
  • В светлината на слънцето
И от мен силно стиснати палци на всички, които ще се борят на 4-о класиране! Да успеете да намерите най-добрите за децата места! Ние категорично се отказахме.

# 386
И ние подадохме, каквото сабя покаже.

Успех Simple Smile

# 387
  • София
При мен се вижда само един ред с първо класиране. Притесних се.

# 388
  • Варна
Хайде и от мен едни стиснати палци за успех за четвърто класиране! Да се похвалите скоро с щастливи деца!

# 389
  • София
При мен се вижда само един ред с първо класиране. Притесних се.

и аз съм така, досрамя ме да споделя притеснения Flushed
Не бях влизала от 2-3 дни след записването, проверих дали има някаква информация за "записан" и изненада

Писна ми да се занимавам с тези от МОН/РИО .. вчера дочаках да ми пратят най-накрая успеваемостта.
Пуснах им e-mail (днес), вече ей така за спорта.

Общи условия

Активация на акаунт