ОСМИ клас пред нас е - ваканцията си тече -14

• 65 174
  • 746
  •   1
Отговори
# 525
  • София
Земеделците не били преупели финансово?
А машини за милиони как си купуват?
Мъжът ми е в този бизнес, та знам.
Тази година, за съжаление, са се разпаднали много хардуерни паралелки - подемна техника, жп, селско стопанска техника и пр.
Много, много скоро цяла България ще плаче за инженер-техници!

# 526
  • София
Ментата го излових веднага, с палачинките. Joy
Първо каза, че буди децата в 9, после обяснява, че в 7 бърка палачинки, а който стане в 9, ги яде на подметка... Wink

# 527
     Ще видите вие като включи алармата утре сутрин,всички ще сме на крак за физзарядка!Баща ми е бивш военен от ВВС,като кажеше "Ставане в 6.32ч !"разбирай точно това.Сега го шегувкаме по темата,ама имаше строй се -преброй се .
   Относно сексуалното просветляване,ерекцията при момчетата се наблюдава от ранна детска възраст и е съвсем нормално.Сега просто размерите са други.Говорим си без притеснения,за нас няма тема за мама и тема за тати.Май повече аз говоря,просто съм по-освободена от ММ.

# 528
  • Варна
Честито и от мен на Торнадо и Дороти! Стискам палци за Фрий.

Бройте и мен в отбора с домашен декоративен заек - прекрасен разкошник за мачкане. Тихичък е, но как гризе каквото му попадне - пердета, чанти... - затова сега го пускаме само под надзор.

# 529
марулета, днес правиш деня забавен Simple Smile
"Да ти е сладко тате"/ "Наздраве, тате!"
"Относно сексуалното просветляване..... Сега просто размерите са други."   Mr. Green

Торнадо, doroty02, честито, готини училища  Peace

ментата живее на ръба на правилата  Mr. Green

# 530
  • София
Навремето, докато живеехме в апартамент, взех заек, за да не вземам куче. Накрая взех куче, за да махна заека. Joy

Честито на приетите на 4-то класиране! ТМ, стискаме палци за 1-ва АЕГ. Къде е записано детето в момента?

Последна редакция: пн, 06 авг 2018, 16:55 от sanaka

# 531
  • На черешата
И моят баща работеше в системата. Буденето сутрин беше - отваря вратата, светва лампата и казва "Закуска след 15 мин". Това означаваше след 15 мин да съм на масата, облечена, измита и леглото да е оправено. И въпреки терора от двамата родители, единият от към чистота, другият от към дисциплина с брат ми сме "лентяи".

# 532
  • В светлината на слънцето
Дороти, честито и от мен. Хайде, утре и други да се похвалят.
Ние пък случваме на домашни любимци. Кучето е душичка и сме на едно мнение относно съня, котките (те са селски) - пазят сутрин тишина, рибите така или иначе нямат думата. Добре, че се отказахме навреме от жакото, че с него може би щяхме да говорим на различни езици. Grinning

# 533
  • София
О, и ние имаме папагал. Него вече ставам и го захлупвам сутрин. Абе напоследък ми минават едни мисли...
Някой да иска синьо вълнисто папагалче? Mr. Green

# 534
  • София
Нашият заек изяде бананите, със все саксиите. Подреждаше шкафа на детето ( разбирайте, не оставяше свободна хартийка вътре)! Сутрин в 5-6 ч започваше да мести посудите в клетката, а най-обичаше да ме захване за пантофа и да се влачи, като парцал из паркета и теракота. Голям сладур беше, но сутрин ме побъркваше. Нощем затварях клетката в тоалетната... Stuck Out Tongue Winking Eye

# 535
  • София
ТМ, стискаме палци за 1-ва АЕГ. Къде е записано детето в момента?
133-то. Май още след първото класиране трябваше да го запиша и да не се занимаваме повече. Училището е добро, предвид статистиката след ДЗИ. Този критерий беше важен за нас при подреждането на желанията.

# 536
  • София
Благодаря на всички за подкрепата. Много се радвам, че ви познавам макар и виртуално , и че ви има.

# 537
  • В светлината на слънцето
Така като ви чета май добре направихме навремето като се отказахме от заека. Звездите явно са ми проговорили.Joy

# 538
Честито на Торнадо и Дороти,успех на ТМ и Фрии!
    Ментата кво ли си вика-тия женки големи разбирачки.Чакай сега да ги  пусна по пързалката .
    Имаме си куче-женско,мързеливо като нас .Стои си самотно в единия край на двора,мъжете ми сега й правят къща ,да ми е БАШ пред вратата.И цялата галимация,че нямаме звънец,а като идва някой,кучка ще лае.Овчарка е,много си я обичаме.Обаче "бодливо говедо " е тя,така и не си хареса мъжки.Скоро баба няма да ставам.
   Ако бях позволила,щерката щеше да направи зоо градина у нас-иска от всички животни,по много.
   Синът ми гледаше зайци,ама за ядене-заплождаше ги,грижеше се като се окотваха,търсеше си расови мъжкари.Ползваше ме за шофьор до зърно пазара,като отидох с него запръв път,се изненадах колко много хора го познават.И той понеже е малък,а пък един такъв запален по зайцевъдтството,пита,разпитва,и те много му се радват.
   Аз дори се надявах,че ще иска за учи ветеринарен техникум.Спря със зайците в 7ми клас,защото не му оставаше време,а те искат грижи.Та знае човекът как стават бебетата,па макар и заешките.

Последна редакция: пн, 06 авг 2018, 17:43 от марулета

# 539
  • София
ТМ, стискаме палци за 1-ва АЕГ. Къде е записано детето в момента?
133-то. Май още след първото класиране трябваше да го запиша и да не се занимаваме повече. Училището е добро, предвид статистиката след ДЗИ. Този критерий беше важен за нас при подреждането на желанията.

Само хубави неща съм чувала за 133-то. Дори и да не стане в 1-ва АЕГ, детето ще е в добро училище.

Общи условия

Активация на акаунт