На палатка в България

• 30 324
  • 314
  •   1
Отговори
# 300
  • Русе
Търся нещо за 3-4 дни в края на август, между Иракли и Балчик, с изградени бани и тоалетни, без Шкорпиловци и Камчия.
 На юг за три дни не ми се слиза.
Дивия къмпинг на Иракли. Има бани, тоалетни. Но места свободни трудно се намират.
359896705545 Това мисля е телефонът на Мариян или Васко , които го държат

Последна редакция: ср, 23 юли 2025, 14:02 от A m b e r

# 301
Направиха ли тоалетни там? Навремето нямаше.

# 302
  • Русе
Направиха ли тоалетни там? Навремето нямаше.
Има тоалетни и душове. Чистят се постоянно. Има и вода изведена из целия къмпинг. Ток на соларни панели. От около 9 часа до към 18.30 .
Има и вендинг машина по пътеката за плажа и каравана с добре стоящи на терена маси и чадъри , преди плажа, с не малък асортимент , студена бира, кебапчета, картофи и разни

# 303
  • Пловдив
Инфо от преди седмица: панелите са повече тази година, съответно ток има и през нощта, доколкото стигне. На повечето терени за големи палатки има и маси с пейки. И чешми, и контакти. Има топла вода постоянно - на бойлери на газ са. Тоалетните се чистят всекидневно.
Бирата на караваната в кенчета е 2.5/3лв. Студена.
Но местата за палатки/каравани са малко и е нужна предварителна резервация.

Последна редакция: ср, 23 юли 2025, 15:50 от Джи

# 304
Благодаря, момичета, надявам се да има места в края на август.
Много ме е яд за другия къмпинг там, застроиха ли вече мястото?

# 305
  • Русе

Много ме е яд за другия къмпинг там, застроиха ли вече мястото?
Другият къмпинг си стои.

Последна редакция: чт, 24 юли 2025, 11:48 от A m b e r

# 306
  • София/Севлиево
Тъй и тъй има раздвижване на темата да попитам-къмпинг някъде из Стара планина, който има всичко необходимо и е подходящ за 3-годишно.Ходили сме на Къпиново преди 2 години (малкия бе на година и нещо и му хареса),мислим пак там да го заведем за 1-2 дни,но ако има и друг подобен ще се радвам да знам.

# 307
Къмпинг Стринава до Дряновския манастир.
Не сме ходили, но приятели с кемпер бяха скоро, доволни са. Има места за палатки, за кемпери и бунгала.

# 308
  • София/Севлиево
Благодаря.Преди доста време минавахме от там и изглеждаше добре,може да го посетим.

# 309
  • Пловдив
Погледнете е къмпинг Оазис Сливен, има места на сянка.

# 310
Здравейте, някой с актуална информация за Силистар? Има ли много хора? Какви са цените това лято? Обмислям дълъг уикенд от петък до вторник тази седмица и се чудя дали е много натоварено. Предполагам, че малките гадни мушички са все още част от ежедневието на къмпинга. Simple Smile

# 311
  • София
Здравейте, някой има ли по-актуална информация за къмпинг Силистар? Миналата година (бяхме за маратона Каланджата) се поразходихме, но не го разгледахме особено, т.к. не планирахме лятна почивка там. Сега за това лято сме си го харесали - по спомен беше малък къмпинг, тихо и спокойно. Въпросът ми е как са санитарните възли, вода, баня? За електричество виждам в сайта им, че само вечер се пуска генератор.

# 312
Моите спомени са поне от преди две години, когато се отказахме да ходим там заради рояците досадни малки мушички, които те наобикалят на облак и няма оттърване. Много е неприятно!
Иначе санитарните възли са прилични, а това, че само вечер има ток от генератора не ни е било проблем.

# 313
  • София
Благодаря! А обхватът на мобилните оператори добър ли е?
По принцип си носим малък хладилник, но основно ни трябва ток, т.к. на мъжа ми ще му се наложи да поработва от там, та поне лаптопа да зарежда. Ходим на един къмпинг до Сливен (мнооого си го харесваме), там хем е близо до града, но няма читаво покритие, от там лош мобилен интернет.

# 314
  • София
Благодаря! А обхватът на мобилните оператори добър ли е?
По принцип си носим малък хладилник, но основно ни трябва ток, т.к. на мъжа ми ще му се наложи да поработва от там, та поне лаптопа да зарежда. Ходим на един къмпинг до Сливен (мнооого си го харесваме), там хем е близо до града, но няма читаво покритие, от там лош мобилен интернет.

Малко в страни от въпроса, но щом работите и по време на почивката, и нормалния интернет е задължителен, защо не погледнете плановете на Старлинк за България.

Общи условия

Активация на акаунт