Астрология - 13 тема

• 57 121
  • 742
  •   1
Отговори
# 150
Кои планети, аспекти и/или домове се гледат за това емоционално и ментално безпокойство!?

По естествена сигнификация разглеждам Луна и Меркурий. Изгряващият знак и планетите в него отговарят за физическата конституция, за темперамента също. При брат ти вероятно пита доша е в излишък или е дисбалансирана – тя кореспондира с елемента огън, с холеричния темперамент.

За домовете има различни становища и те зависят от астрологичната школа. В модерната разглеждат 3ти и 9ти за менталността, аз не работя по тази схема.

В крайна сметка брат ти, ако реши да се обзавежда с половинка, може да попадне на жена със силен и доминантен характер, макар че много му се ще той да е водещата фигура. И в името на мира и хармонията в семейството ще са нужни компромиси, да озапти малко своя сприхав нрав и да балансира пита. Simple Smile

Последна редакция: вт, 07 авг 2018, 16:07 от Sotis

# 151
  • При децата ми
Сотис!:hugs:

Уфф, чак не го виждам той да си озапти характера, ама много ми се ще да намери такава жена!
Какво е пита доша!?Thinking

# 152
Търсех инфо за саде сати периода и намерих ясно и достъпно обяснение за фазите му. Заповядайте.
https://www.quora.com/Which-phase-of-Sade-Sati-is-worse

# 153

Понятие от Аюрведа. Всеки човек се ражда с някаква комбинация от доши, тя се изгражда още по време на неговото зачеване. Нещо подобно е и теорията четирите хумора в средновековната медицина.
Всяка доша, когато е свръхподчертана или в недостиг, предполага някакви дисбаланси – не само в тялото, а и в психиката, в ума.

# 154
  • в 1001-та нощ
Много ще съм благодарна,ако някой си каже мнението за този хороскоп.По конкретно за намиране на подходящ мъж.

Сложно е тука. Само по тази карта е трудно да се предвиди как стоят нещата сега. Но вероятно и във връзка - жената ще се чувства някак сам,а с партньор в сянка - така ще го усеща, че той не се изявява достатчно, не е видим. Възможно е да го срещне на работа, да е чужденец или в емиграция (тя/той).

Така на ум, като гледам - Слънцето по прогресии/дирекции май сега прави ингрес в Риби, това може да отвори нов етап в партньорската тема.

# 155
Много ще съм благодарна,ако някой си каже мнението за този хороскоп.По конкретно за намиране на подходящ мъж.

Предполагам не е лесна задача да се намери подходящ такъв. Знакът в седми дом е интерсептиран, управителя на дома е в Козирог, в 12-ти дом и прави два квадрата с Плутон и Луната. Мисля, че притежателката на тази карта е имала доста разрушителни връзки, от които доста е изгубила.
Подходящ мъж бих казала, че е някой с воден акцент в хороскопа.

Къде се намира астероида Юнона в тази карта ?

# 156
Благодаря ви много за отговорите,но защо мислите така?В мен ли е проблема за ,,трудната работа".Според един руски сайт Юнона ми е в 7 дом _какво зна4и това?

Последна редакция: вт, 07 авг 2018, 22:47 от UMBRAA

# 157
Юнона е в Дева.
Но така по картинка, карта без данни (масова форумна мода), няма да ви гледа никой сериозен астролог.
Много време се губи за издирване на датата и координатите на населеното място, за часа на раждане да не говорим.

Последна редакция: вт, 07 авг 2018, 22:41 от Sotis

# 158
Благодаря отново!А  какьв тип мьж ще ми подхожда?

Последна редакция: вт, 07 авг 2018, 23:26 от UMBRAA

# 159
А аз тия градуси на АС и МС ги нагласих за София, с 15 минути по-късен час.
Ако приемем, че часът на раждане е верен с точност +/- 4 минути, не бих твърдяла, че имаш категорични указания за безбрачие. Има указания за динамика в интимната сфера. Но с по-сериозните партньори може да сте имали/да имате принципни разногласия, с този час на раждане (не по-ранен и не по-късен) в партньорската ти карта има указания, че се стремиш да играеш доминатна роля в отношенията. Не знам доколко го осъзнаваш. Това обаче е фактор, който внася конфликтен заряд и в крайна сметка не дава на семенцето да покълне и да върже плод, образно казано. Говорим за перспективността на една връзка. Има и указания за изявена сетивност /сексуалност/ там, обаче такива отношения, основани на силен плътски магнетизъм, в крайно сметка винаги носят някакво разочарование. Но домификацията в производните карти е малко под въпрос, там кратки минутни интервали са от значение и трябва да се работи с ректифициран час. Иначе и в основната карта ако се гледа, бих казала, че не е проблем да си в интимна/любовна връзка, по-скоро има фактори, които пречат на трайността и стабилността, или нещо се случва и връзката се разпада преди да мине под венчило, т.е. увлечението не води до класическо брачно съжителство, което за теб вероятно е важно. С този час на раждане това излиза. Ако не е точен, ще има отклонения и в интерпретацията на хороскопа.

ПП. Данните си можеш да изтриеш, ако те притеснява да стоят тук. На мен ми бяха нужни, защото използвам антични техники и не работя "по картинка".

Последна редакция: вт, 07 авг 2018, 23:20 от Sotis

# 160
Много то4но определи ситуациата,но аз не мога да се променя, и за това искам сьвет кой тип мьже е подходящ за мен?

# 161
Това е много относително понятие. И с доминантен тип няма да мелите брашно, и с някой безгръбначен плужек също. Може би някой по-зрял, интелектуален тип, който хем да подходи с нужното разбиране, хем да има твърда лична позиция. И да не е съвсем сухар, защото имаш нужда от динамичен емоционален заряд с така поставена и аспектирана Луна. Но да се каже мъж от коя "зодия" би ти паснал е твърде несериозно.

# 162
Не ,не питам за зодии,а за тип то4но.А луната ли е ,,виновна" за доминантния ми характер Laughing?

Последна редакция: ср, 08 авг 2018, 00:09 от UMBRAA

# 163
А възможно ли е да се каже кога ми се дава възможност за бебе (една астроложка от 5 години все ми "обещава" ей,сега...до 5 месеца, до 6 месеца...и нищо не става)...

Заложена ти е проблематика, но според мен все още имаш шанс. С такива карти прогнози за по няколко месеца не се правят, първо се гледат силните години, т.е. кога има по-благоприятни предпоставки да се случи.
Освен това, за да може да се "обещае" дадено нещо, първо се оценява потенциалът, заложен в наталната карта в тази насока. Нещо, което явно се подценява от доста наши астролози.

А твоята астроложка как ти прави прогнози при все това, че часът на раждане е ориентировъчен, неточен? Правена ли му е някаква проверка? Много ме учудва как се ангажират с краткосрочни прогнози с непроверен час.

В момента не си в най-добрия тайминг от гледна точка на хронократорите. Тече профекция на Скорпион, в голям фирдар на Марс си и в малък на Сатурн. Добрата новина е, че малкият фирдар се сменя на рождения ти ден и минаваш под юпитерово влияние, като същевременно и профекционният ти управител за предстоящата година ще бъде Юпитер. И АС Стрелец в солара, транзитният Юпитер също ще ингресира в този знак. Но според мен по-силният ти период започва след края на 2019. Не знам доколко ти е точен часът на раждане, в периода до една-две години ще имаш и дирекция на АС към Слънцето. То не ти е сигнификатор на децата, но все пак това е силна дирекция и би следвало да носи забележими събития, засягащи отношенията със съпруга.

Сега с текущите хронократори не бих те съветвала да форсираш нещата, в наталната карта Марс ти поразява жребия на децата. И той сега ти е хронократор, влияе върху събитийното проявление. В средносрочна перспектива след края на 2019 г. навлизаш в по-благоприятен житейски период. Трудно, с повече усилия, но има вероятност за дете – с някаква медицинска намеса може да стане, вид хормонална (стимулираща) терапия или асистирана репродукция в краен случай (ако не се получава по естествен път).

Благодаря за изчерпателния отговор, не ми е коригиран часът на раждане...астроложката ми изчислява на този час и не се е задълбавала да смята... доста повърхностни са и хороскопите (ходя веднъж годишно)....
Ами...доста далечно и тъжно ми звучи краят на 2019г....но явно силните ми години съм ги изпуснала...но няма да се предаваме и ще се борим...благодаря още веднъж...

# 164
Пробвай и сега, само изчакай до рождения ден да излезеш от неблагоприятния подфирдар и годишна профекция, следващите ще са юпитерови. Но като цяло по-благоприятни тенденции идват след края на 2019та.

Общи условия

Активация на акаунт