Астрология - 13 тема

• 56 746
  • 742
  •   1
Отговори
# 495
Само Сатурн, или която и да е планета в дом, без поглед върху цялата карта, не може да се тълкува сериозно. Има значение каква е картата, дневна или нощна, в какъв знак е планетата, къде е планетата, в какви терми,къде са и кои са управителите на тази планета, каква е фазата спрямо Слънцето и т.н. Рецепти няма, всяка карта е индивидуална, и за всяка карта се подхожда индивидуално. Така че унифицирани изводи няма.  За това и при всеки ще се изявява същата планета по специфичен начин за човека.

# 496
Да попитам в astro.com - аз не виждам транзитите какви аспекти правят с наталните ми планети - квадратура, опозиция и т.н.? Ще обясните ли на лаици къде мога да ги видя?
Наталните си ги виждам, има табличка и е лесно.

# 497
  • в 1001-та нощ
Не се виждат, ако се пусне натал и транзити от падащото меню. Вариант е да се направи карта за даден момент, и от падащото меню да се избере синастрия на наталната картата и тази, която е създадена за деня.

# 498
о благодаря, аз си мислих , че няма вариант там, освен в табличката някакви зелени отметки , които предполагах , че са транзитите
аз съм си изтеглила едно приложение Astro charts pro и съм много доволна, има доста възможности , интерпретации, както и да си въведеш твои

# 499
Изтеглете си Zet 9 Lite.
http://zaytsev.com/downloads.html

# 500
Да попитам в astro.com - аз не виждам транзитите какви аспекти правят с наталните ми планети - квадратура, опозиция и т.н.? Ще обясните ли на лаици къде мога да ги видя?
Наталните си ги виждам, има табличка и е лесно.
Има възможност да се видят. Като си пуснеш транзитите, вляво горе има две правоъгълничета. Долното е
PDF Additional tables Отваря страница с всички аспекти - първо наталните и по-долу транзитните.

# 501
  • При децата ми
Моят сатурн е в 7 дом, заедно с Уран определено не мисля че води до такива крайности, сатурн прави квадратура със слънце в 5 дом и меркурий в 4, имам две деца и страхотен мъж, нямаме сключен брак и подпис. Не се съсредоточавайте само върху сатурн в 7 дом, емоционално сдържани и сухари също не сме Simple Smile

Не се съсредоточаваме, ти явно имаш компенсиращи аспекти, както каза Сотис, за нейна позната.Simple Smile Определено за мен обаче Сатурн в 7-ми дом е предизвикателство в личните взаимоотношения. Пък и като добавим Венера в Козирог, в 12-ти дом и картинката е чудничка! За сухари и сдържани категорично не сме!:smile:

# 502
Ако астрологията беше толкова еднопластова и един бърз поглед по астрологичния рецептурник,  е достатъчен, то всеки втори в няколко стъпки, щеше да e в състояние да "вникне" за няколко минути в цялост по темата. На първо място оста първи - седми дом, символизира естеството и типа среда, в която сме поставени и хората, които срещаме в нея. Начинът, чрез който се свързваме, вписваме и осъществяваме взаимообмен с другите, средата. Не само тези, с които имаме любовни партньорски взаимоотношения.
Така че Сатурн в седми, като част от пейзажа, може да предложи сатурнова специфика на тази среда и взаимоотношения. Всеки е пример единствено за себе си.

Последна редакция: пн, 05 ное 2018, 16:51 от starinthenightsky

# 503
Как се разбира коя карта е дневна и коя нощта?

starinthenightsky, +1

П.С. Аз имам Слънце, Луна, Венера, Меркурий и Хирон всички в първи дом Лъв плюс Асцендент Лъв и без тоя Сатурн не знам какво щеше да стане.

# 504
В зависимост от позицията на Слънцето спрямо хоризонта. Твоята е нощна. В дневна Слънцето се намира в някой от домовете над тази линия.

# 505
о благодаря, аз си мислих , че няма вариант там, освен в табличката някакви зелени отметки , които предполагах , че са транзитите
аз съм си изтеглила едно приложение Astro charts pro и съм много доволна, има доста възможности , интерпретации, както и да си въведеш твои
И аз съм с него от години!
Най-доброто приложение за Андроид, на което съм попадала!

# 506
Не се виждат, ако се пусне натал и транзити от падащото меню. Вариант е да се направи карта за даден момент, и от падащото меню да се избере синастрия на наталната картата и тази, която е създадена за деня.

Благодаря. Но опитах и не мога да го направя,  синастрия ми дава опция само за партньор.

И аз съм с него от години!
Най-доброто приложение за Андроид, на което съм попадала!

Про версията е платена. Аз изтеглих на телефона си Лайт версията и пак едвам се оправям Smile

Последна редакция: вт, 06 ное 2018, 22:23 от *Serendipity*

# 507
Струва си да се плати, поне за мен е много полезна. Ако имаш въпроси пиши.

# 508
  • в 1001-та нощ

Благодаря. Но опитах и не мога да го направя,  синастрия ми дава опция само за партньор.

Предполагам, че ползваш сайта логната в него. Можеш да поддържаш база данни - с твоята карта, карти на твои близки, приятели ... По такъв начин се създава и карта на  "събитие". Там, където се указва пола - има опции "мъж", "жена" или "събитие" (event). Например - създаваш карта за Коледа - с "дата на раждане" 25.12.2018г., място Варна (или където ще си), а за пол въвеждаш - "събитие", час на раждане - час на събитието. Раждането на даден човек е събитие, както и даден момент в живота.

След това правиш синастрия между твоята карта и картата на събитието. Когато гледаш транзити към натал за даден ден - винаги се задава някакъв час през деня. Ако часът няма значение в случая, и гледаш общо за деня - въведи часа си на раждане или 12:00.

# 509
Здравейте, мога ли да попитам кога до края на месеца е най-подходящо да се преместиш в ново жилище?

Общи условия

Активация на акаунт