Астрология - 13 тема

• 57 096
  • 742
  •   1
Отговори
# 120
  • в 1001-та нощ
С твоите Луна и Сатрун на неговия Асцендент - аз не бих искала да съм на неговото място Simple Smile Може да види в теб майката на децата си, но предполагам го респектираш, и дали би направил първата крачка и изобщо крачка - е под въпрос. Твоите Марс и Уран квадратират Луната му - може да вижда в теб рязкост, студенина. Като се добави и опозицията на твоите Слънце и Меркурий (при него е У на Слънцето)  срещу Луната му - ще е в ситуация "дали/или".

По-скоро не очаквам да направи първата крачка, защото няма да види срещу себе си жена във възторг от него, а жена, която го респектира.

# 121
И аз не бих искала да съм на негово място. Сдъвкан и изплют. Мерси : -)

# 122
Е, как веднъж Асц му е Овен, после стана Скорпион, това си е сериозна разлика в часа на раждане. Rolling Eyes

# 123
  • SF
Ааааа, да, часът на раждане е неизвестен. Тоест Венера и Плутон може изобщо да не са му в 7-и дом. Аз не знам тогава как се тълкува синастрия.

# 124
 Заинтригувахте ме, момичета.
От това нищо не отбирам, но ми е любопитно какво бихте казали за тази карта/моята/. Ако ви е интересно, разбира се.

# 125
С твоите Луна и Сатрун на неговия Асцендент - аз не бих искала да съм на неговото място Simple Smile Може да види в теб майката на децата си, но предполагам го респектираш, и дали би направил първата крачка и изобщо крачка - е под въпрос. Твоите Марс и Уран квадратират Луната му - може да вижда в теб рязкост, студенина. Като се добави и опозицията на твоите Слънце и Меркурий (при него е У на Слънцето)  срещу Луната му - ще е в ситуация "дали/или".

По-скоро не очаквам да направи първата крачка, защото няма да види срещу себе си жена във възторг от него, а жена, която го респектира.

Тогава да пробвам аз да направя опит? Май не се вижда добро бъдеще на двете карти?
Има ли шанс при добре разположен асцендент да се променят нещата.

П.С Не знам защо ме изкарвате толкова студена,  за първи път го чувам за себе си.

# 126
И аз не бих искала да съм на негово място. Сдъвкан и изплют. Мерси : -)

Не бих постъпила никога така, леле, сякаш говорите за друг човек Fearful

# 127
  • в 1001-та нощ
С твоите Луна и Сатрун на неговия Асцендент - аз не бих искала да съм на неговото място Simple Smile Може да види в теб майката на децата си, но предполагам го респектираш, и дали би направил първата крачка и изобщо крачка - е под въпрос. Твоите Марс и Уран квадратират Луната му - може да вижда в теб рязкост, студенина. Като се добави и опозицията на твоите Слънце и Меркурий (при него е У на Слънцето)  срещу Луната му - ще е в ситуация "дали/или".

Тогава да пробвам аз да направя опит? Май не се вижда добро бъдеще на двете карти?
Има ли шанс при добре разположен асцендент да се променят нещата.

П.С Не знам защо ме изкарвате толкова студена,  за първи път го чувам за себе си.

Уроците не идват по лесния начин, знаеш ... И много хора се събират в сложни взаимоотношения, за да израснат, и да се преборят със свои слабости, чрез ресурс, който само любовта може да им даде Simple Smile  Тя окрилява и мотивира, както нищо друго не може. Ние дадохме конфликтните точки, това, което би попречило да се реализира желанието ти. Вече знаеш, че той би желал да се чувства в твоите очи извисен, и да не бъде под натиск Simple Smile Не коментираме теб по принцип, а как би могъл да се почувства, тъй като вероятно и го респектираш. Може да вижда в теб майката на децата си Simple Smile За повече точност и прецизност на житейските цели, на моментната нагласа и т.н., е хубаво да се разгледат  и двете карти по отделно и в динамика Simple Smile

И нищо не губиш, ако опиташ Simple Smile И по-добре така, отколкото в теб до живот да остане онази въпросителна: "Какво би било, ако ...". Какво би било - можеш да разбереш, ако опиташ.  И нищо да не стане - ще имаш отговор и ще затвориш страницата Simple Smile Ако пък резултатът е добър - чудесно Simple Smile В тази карта не се виждат моментните Ви нагласи, аз не съм гледала и по отделно двете карти, вкл. в динамика Simple Smile

Вероятно е невъзможно да има синастрия без конфликтни точки. Ако е перфектна пък, проблемите ще струят от друга житейска тема. Проблеми - като опция за промяна, за надграждане Simple Smile

# 128
Здравейте момичета, с интерес  Ви чета, но колкото ми е интересно,  толкова ми е и сложно....
Бих искала да попитам по моята карта бихте ли могли да ми кажете на тема деца какво ми се дава....правим опити от доста години с партньора ми,но без успех(декември забременях,но за кратко)...как ги виждате нещата....има  ли надежда

Последна редакция: пн, 13 авг 2018, 18:02 от bubanka

# 129
Kalina_2018, часът на раждане точен ли ти е?
много ми е  интересна картата ти. Според усвоените  до момента от мен  знания , аспектите ти дават потенциал за деца. И то хубави, надарени , светли деца. Важно е ти сама на себе си да не вредиш. Силно сексуална си, имаш много творческа енергия.
Скрит текст:
Дано никога не си правила аборти по желание.

# 130
  • в 1001-та нощ
Заинтригувахте ме, момичета.
От това нищо не отбирам, но ми е любопитно какво бихте казали за тази карта/моята/. Ако ви е интересно, разбира се.
Скрит текст:

Синастрия с партньора ли е? С удоволствие бих погледнала, но да уточним какво гледаме Simple Smile

# 131
Не те разбирам, Алена. Grinning
Не търся нещо конкретно, все пак сме заедно сто години, но ми стана интересно какво бихте споделили за тази синастрия/ четох коментарите преди да публикувам картата./ На мен ми се струва, че има прекалено много квадратури и няма никакви съвпади или кой знае какви хармонични, любовни аспекти, обаче съм изключително боса тук.

# 132
Kalina_2018, часът на раждане точен ли ти е?
много ми е  интересна картата ти. Според усвоените  до момента от мен  знания , аспектите ти дават потенциал за деца. И то хубави, надарени , светли деца. Важно е ти сама на себе си да не вредиш. Силно сексуална си, имаш много творческа енергия.
Скрит текст:
Дано никога не си правила аборти по желание.
Благодаря за обнадеждаващата прогноза, ами часът е каквото майка ми ми е казала ( като чета тук всяка минута е важна,така че по-скоро не е съвсем точен)...
А възможно ли е да се каже кога ми се дава възможност за бебе (една астроложка от 5 години все ми "обещава" ей,сега...до 5 месеца, до 6 месеца...и нищо не става)...
Благодаря много...

# 133

luna, е, как да нямате съвпади? Имате, и то силни.  Simple Smile  Плутоните ви; Нептуните ви; Марс+ Сатурн; Юпитер+ Марс...

Kalina_2018, Не съм привърженик на прогностиките, не съм и астролог ; - ) Joy.
Обаче имам един съвет към теб. Дай си вътрешна убеденост, че всичко се развива по най- правилния начин за теб и бъдещото ти дете/деца, дай си и голяма доза спокойствие, не форсирай и не бързай.

# 134
Благодаря, опитвам се..... Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт