Астрология - 13 тема

• 57 066
  • 742
  •   1
Отговори
# 105
Според руската школа съм девети лунен ден - сатанински (Глоба така казва). Според ведическата – осми (Ащами). Според вавилонския лунен календар мисля, че седми бях. И на кое да вярвам?

# 106
Според руската школа съм девети лунен ден - сатанински (Глоба така казва). Според ведическата – осми (Ащами). Според вавилонския лунен календар мисля, че седми бях. И на кое да вярвам?
Предполагам, че става дума за западния (тропически)  календар. Аз проверих със стандартен калкулатор, за изготвяне на  безплатните натални карти. Имам си един любим руски  и го ползвам за такива неща.
JH не знам  кой лунен ден ми показва. По ведите видях, че съм родена в неделя, а не в понеделник, заради неизгрялото слънце в среднощно -ранните утринни часове.
А тълкуванията и коментарите на Глоба , вярвам, че не ги четеш и това го цитира по - скоро  "на шега ".

# 107
Кой сайт ползвате за проверка на лунния ден? В астро не намерих такава опция.

# 108
Кой сайт ползвате за проверка на лунния ден? В астро не намерих такава опция.
има много калкулатори за лунните дни,  действах напосоки, с ключова дума.
например този:
https://lyna.info/raschyot-lunnogo-dnya-rozhdeniya/
Имам един предпочитан от преди години руски калкулатор, който изчислява наталната карта и посочва Лунния ден заедно с кратки характеристики. В този сайт програмата за изчисления е същата.

# 109
Мерси, Катерица.
Проверих в няколко сайта и на някои излиза 6ти, а на други 7ми. От 3те, които даде само 2 работят при мен и на двата съм 7ми ден Simple Smile
6-ти: Родившийся в этот день ребенок проживет долгую и плодотворную жизнь, оставив после себя ощутимый след.
7-ми: Ребенок, родившийся в этот день, будет обладать крепким здоровьем.

# 110
Мили момичета, моля бъдете съпричастни и дайте мнение господинът от картата от какви момичета би се впечатлил и ако има интерес дали би бил активен и направил първата крачка:

# 111
3-ти ден Луна ми дава. Вярно е,  описанието за  силата от енергия, която може да има човек и да е разрушаващо. Стряскащо е описанието, но живота не е  само черно и бяло.  
Майка ми използва един лаф като мантра го казва без да го анализира - "ти се роди в неделя сутринта, родена си с късмет, навън всичко беше в рози"  
Живота не ми е само рози"Simple Smile, но нещата все се нареждат, когато е напечено

В 11-ти дом съм прютила - Юпитер, Меркурий, ЮЛВ, Лилит, Хирон.  Няма да се очудя при точна ректификация да се прибави и Венера, която се мъдри почти на границата с Близнаци.  Мксля, че тук изядох доста бухалки, докато се понауча.

А сегашния период - Скорпион - Телец /5-ти-11-дом/ не искам да свършва. Юпитер и Уран   си правят опозиция на самите  себе си.  

# 112
  • SF
Мили момичета, моля бъдете съпричастни и дайте мнение господинът от картата от какви момичета би се впечатлил и ако има интерес дали би бил активен и направил първата крачка:

Да, би направил първа крачка, ако харесва жената. Би бил привлечен красива, пламенна и много емоционална жена със силно скорпионско присъствие. Жена-магнит - виждаш я, и вече си “залепен”. Венера в скорпион е доста сериозно поставена. Няма да му е лесно, но би му било интересно.

# 113

Да, би направил първа крачка, ако харесва жената. Би бил привлечен красива, пламенна и много емоционална жена със силно скорпионско присъствие. Жена-магнит - виждаш я, и вече си “залепен”. Венера в скорпион е доста сериозно поставена. Няма да му е лесно, но би му било интересно.

Много благодаря, Esmee! Малко ме натъжи, но това е животът. Какво имаш предвид, че скорпион е доста сериозно поставена, тоест трудно би я намерил?

П.С. Луна и асцендент в скорпион при жената дали биха го активизирали Simple Smile

# 114
  • в 1001-та нощ
Най-добре разгледай двете карти в синастрия. Иначе, освен, че би се насочил към сексуално осъзната, активна и харизматична жена, трявба и да му храни и четка егото, да е практична, логична и т.н. - сложен и противоречив образ, не че е невъзможно. Когато атакува, ответният отговор трябва да го изстрелва в космоса и да му дава усещането за величие.

# 115
Най-добре разгледай двете карти в синастрия. Иначе, освен, че би се насочил към сексуално осъзната, активна и харизматична жена, трявба и да му храни и четка егото, да е практична, логична и т.н. - сложен и противоречив образ, не че е невъзможно. Когато атакува, ответният отговор трябва да го изстрелва в космоса и да му дава усещането за величие.

Alena, много се радвам, че се включи. Скрита почитателка съм ти Flowers Rose

Мога ли да постна синастричната карта и на двама ни, защото сама няма да мога да я разтълкувам?

# 116
  • в 1001-та нощ
Постни я Simple Smile

# 117

Сърдечно благодаря, Алена. Не мога да опиша колко ме зарадва. Страхотно е че все още има такива хора като вас, които помагат на непросветените, но любознателни като мен Simple Smile. Аз съм с червен цвят в картата:

Добавям, че неговият час на раждане не го знам със сигурност.

# 118
  • SF
Ами по картата, твоят Плутон е върху неговата Венера, а както вече ти казах, той би харесал една Венера.
Марс прави тригон към неговия Марс - чудесен аспект на действието.
Не му знаем точния час на раждане, за да видим колко точна е опозицията на двете светила - твоето Слънце към неговата Луна. Бихте били чудесна двойка любовници, но в момента, в който от неговата Венера, се превърнеш в неговата Луна (съпругата), а той от твой Марс в твой съпруг (Слънцето е съпругът в женска карта), нещата не биха били гладки.

# 119
Ами по картата, твоят Плутон е върху неговата Венера, а както вече ти казах, той би харесал една Венера.
Марс прави тригон към неговия Марс - чудесен аспект на действието.
Не му знаем точния час на раждане, за да видим колко точна е опозицията на двете светила - твоето Слънце към неговата Луна. Бихте били чудесна двойка любовници, но в момента, в който от неговата Венера, се превърнеш в неговата Луна (съпругата), а той от твой Марс в твой съпруг (Слънцето е съпругът в женска карта), нещата не биха били гладки.

Есмее Flowers Hibiscus , да разбирам, че човек с неговата карта би направил първата крачка и би харесал някой като мен?
Има ли как да се обработят лошите аспекти след евентуално съпружие, напр. да не се сключва брак?
Кой би отнесъл тежестта в една такава връзка?
Искам той да е бащата на децата ми Flushed

Общи условия

Активация на акаунт