Надявам се като навляза в разчитането на предопределените неща за мен да бъда по-спокойна и уравновесена и по-малко да изнервям близките

Обаче, имам един основен проблем. Не си знам точния час на раждане. Майка ми си спомня, че е било около обяд, защото малко след раждането ми са й донесли обяда.
Но ако задам 11.30, 12.00 или 12.30ч наталната ми карта логично се променя.
Четох, че само за родените между 80та и 89та не се пазят часовете на раждане, така че е безнадеждно да търся някъде.
Какво ще ме посъветвате? Да си създам няколко натални карти и да изчета основните параметри на планетите? Или да задам един час и да изключа останалите.
Само, ако е 11.30 асцедентът ми е различен. След 12.00 ми показва все козирог.
И аз съм така. Първо се обадих в есграо, после в болницата, където съм раждана, после и в архива да диря документите- нищо, просто нищо! избирам си в момента астролог да ми намести часа
Иначе имаш доста до разчитането на бъдещето. За мен , по-скоро, астрологията е полезна в това , че ми даде ясни определения за повечето ми черти, помогна ми да ги приема и осъзная, не цял живот да си блъскам главата "Ама защо съм такава, ама защо все на мен, ама как да се променя???" Много е важно човек да приеме недостатъците си , колкото е важно да откриеш таланта си.
.-