Астрология - 13 тема

• 57 057
  • 742
  •   1
Отговори
# 90
Благодаря за гостоприемството Simple Smile
Надявам се като навляза в разчитането на предопределените неща за мен да бъда по-спокойна и уравновесена и по-малко да изнервям близките Wink

Обаче, имам един основен проблем. Не си знам точния час на раждане. Майка ми си спомня, че е било около обяд, защото малко след раждането ми са й донесли обяда.
Но ако задам 11.30, 12.00 или 12.30ч наталната ми карта логично се променя.
Четох, че само за родените между 80та и 89та не се пазят часовете на раждане, така че е безнадеждно да търся някъде.
Какво ще ме посъветвате? Да си създам няколко натални карти и да изчета основните параметри на планетите? Или да задам един час и да изключа останалите.
Само, ако е 11.30 асцедентът ми е различен. След 12.00 ми показва все козирог.

И аз съм така. Първо се обадих в есграо, после в болницата, където съм раждана, после и в архива да диря документите- нищо, просто нищо! избирам си в момента астролог да ми намести часа

Иначе имаш доста до разчитането на бъдещето. За мен , по-скоро,  астрологията е полезна в това , че ми даде ясни определения за повечето ми черти, помогна ми да ги приема и осъзная, не цял живот да си блъскам главата "Ама защо съм такава, ама защо все на мен, ама как да се променя???" Много е важно човек да приеме недостатъците си , колкото е важно да откриеш таланта си.

# 91
Ако часът на раждане е в по-голям интервал – Везните на Хермес. С този метод работи Кожухаров.
Оттам нататък вече се прави събитийна и обстоятелствена ректификация, по други методи. И има доста чоплене. Кожухаров не е да цепи минутите, него го потърсете за ректификация по първия метод, поне ориентировъчен час да издокара.

# 92
  • София
Искам да кажа нещо за точния час за раждане от личен опит. Тъй като знаех, че в бъдеще ще искам карта на децата си и реших, че ще си запомня часа. В родилната зала имаше часовник...едната девойка в 08:32, другата в 08:34. Какво беше учудването ми когато после ми даваха едни малки листчета, на които е написано по колко килограма са се родили и т.н. .... Гледам часа ...09:02, 09:04  минути.
За третата ми девойка е лошо, че не беше леко раждането и не запомних точно часа, някоя и друга минута ми се губи и се чудя, ако звъня там до колко ще е точно ( става въпрос за Майчин дом).

# 93
Мен са ме закръглили само с 10 минути, записан е кръгъл час. А майка е гледала часовника и е запомнила колко е показвал. И после пак си направих ректификация – около 3 минути разминаване.

# 94
  • Пловдив
Аз си правя натални карти през 10мин. И ту асцендента ми е Козирог, ту е Стрелец. Вече доста се вглъбих и ме човърка от вътре. Как да разбера? Единственото, което си спомня майка ми, е че са й дали обяд малко след раждането ми. Едно време в 12ч или в 12.30 са давали обяд по болниците. То и сега май е така. И аз затова въртя натални карти от 11.30 до 12.15ч.
Ама как да продължа, като не мога да започна

# 95
Направете си ректификация по Везните на Хермес. При професионалист.
Не е чак толкова скъпо, освен ако не потърсите Загата (Сашо).

# 96
Аз изобщо  не съм привърженик на тези Везни. Това обаче е лична предубеденост. Blush 
Не знам как  може да се определи точно раждането до минута.
Гледам, индийците отдават различно значение кой момент да приемат за раждане : самото изгонване на плода, първата глътка въздух или прерязването на пъпната връв. Някъде бях чела и за излизането на цялата плацента.....

Лиана11, аз гледах часовника в болницата, освен това, самата лекарка каза - запишете :19 .10 ,  за хороскопа! На шега го добави, без да знае, че се интересувам от астрология. За мен си остава неясно.....а искам да знам дали е в 19.08 ,   19. 09,   19.  10......
Защото градусите се сменят.
Моето дете не проплака веднага, което също не знам как да го отчета.

# 97
И аз не съм привърженик на този метод, не ми се и смята, голяма хамалогия.
Но може би за по-широки времеви интервали е приложим или когато изобщо не се знае часът на раждане.

# 98
И аз не съм привърженик на този метод, не ми се и смята, голяма хамалогия.
Но може би за по-широки времеви интервали е приложим или когато изобщо не се знае часът на раждане.
Съгласна съм напълно. Перфектен се оказа за майка ми, при която не се знаеше нито час, нито дата, нито месец на раждане.

# 99
За моя час, майка ми казва: “О, не знам, следобед някъде, баба ти се беше върнала от работа.” Двама астролози са ми ректифицирали часа, но доста бързо го стъкмиха и не съм убедена, че е правилният, нито единият, нито другият.
Когато раждах, гледах часовника (голям електронен), но се наложи да ми сложат пълна упойка, тъй като спиналната не ме хвана, а разкритието беше вече голямо. Преди да заспя беше 8:58, казаха ми, че в 9:02 са го извадили. Не съм сигурна обаче какво смятат за изваждане, според мен след прерязването на пъпната връв чак има време да се погледне часовника.

# 100
Моя близка беше в екипа, когато раждах /секцио/. Изрично й казах преди да ме преспят да гледа за часа. Впоследствие тя ми каза, че са извадили бебето в един интервал от 5 минути - между 25-та и 30-та минута. В регистрите писаха часа с 30-та минута. Детето е с асцендент в началото на стрелец  Heart Eyes.-
Между другото има доста голяма разлика при проявление на асц козирог и асцстрелец. Понеже някой се чудеше кой от двата знака му е изгряващ.

Последна редакция: чт, 02 авг 2018, 17:03 от Greene

# 101
Предлагам за който има желание (попаднах на интересен линк)  да си провери описанието за себе си по Лунен ден. При  мен се оказа  изумително точно.   Интересно ми е да споделите как е при вас.
https://sites.google.com/site/astrologbogdanaceres/astrology/vronskij-lunnye-dni

# 102
Детето ми е родено на трети лунен ден, ужасно описание Sad
Аз съм на 25, нито пътувам често, нито имам особен късмет.

# 103
Тия лунни дни не са ли за елекции?

Освен това има и различни лунни календари, с различно отброяване.

# 104
Ами аз гледам какво ми посочва програмата като лунен ден. Нищо не отброявам. Например, при детето до ранният следобед е един лунен ден, а после, в по  - късния следобед, се сменя....
Не пише  (или поне не видях някъде да е написано )  за елекции....
~Mystic~, сигурно има положителни аспекти, я с Юпитер, я с Венера ....
При моето дете описанието за деня му също е плашещо.

Общи условия

Активация на акаунт