Астрология - 13 тема

• 56 777
  • 742
  •   1
Отговори
# 510
Струва си да се плати, поне за мен е много полезна. Ако имаш въпроси пиши.
И аз така мисля. Преди около 3-4 години си я купих и това май са най-добре вложените пари за астрология до сега... Но и лайт версията е доста пълна, де.

# 511
Здравейте, мога ли да попитам кога до края на месеца е най-подходящо да се преместиш в ново жилище?
аз бих гледала транзити към Луната. ( в случай, че сама искате да си отговорите)

# 512
Здравейте, мога ли да попитам кога до края на месеца е най-подходящо да се преместиш в ново жилище?
аз бих гледала транзити към Луната. ( в случай, че сама искате да си отговорите)

Не бих могла сама Rolling Eyes

# 513
Целите на тази тема са предимно обогагяване на знания и опит, а не изрични консултации. Неизбежно, такива се случват често, но все пак е добре да са с учебна насоченост.
Съвсем добронамерено пиша. Нека който има нужда от професионално мнение и подкрепа за конкретни лични въпроси, не разчита на форумни " бързи консултации " .
Чудя се дали при създаването на новата тема, би било уместно на първа страница да се напише уточнение, че темата е за споделяне на опит и знания, а не за постоянни консултацийки. Казвам го с много добронамерен тон, може би не съм си подбрала съвсем правилно думите, за което моля да бъда извинена.

# 514
Катерица, по принцип си права, но в темата има и доста хора, които не разбират от Астрология или тепърва навлизат в материята.
На мен лично не ми пречи, когато имам възможност, да отговарям на въпроси, на които знам отговорите.
Всеки тръгва от някъде, а за тази цел трябва да попита като не знае.

Но иначе си напълно права, че целта на темата не е лични консултации или правене на индивидуални хороскопи.

# 515
Не мога да не се похваля 😊

Не съм я виждала досега в книжарниците и каква беше радостта ми като точно преди да тръгна я видях на най-горната лавица! Sparkling Heart

# 516
Съжалявам, просто поисках съвет от по-разбиращи от мен,  не съм искала да наруша правилата на темата ..

# 517
Има я ‘Орелът и чучулигата’ в почти есички електронни библиотеки

# 518
Съжалявам, просто поисках съвет от по-разбиращи от мен,  не съм искала да наруша правилата на темата ..
Ако искате да бъде отговорено във форума на вашия въпрос, дайте тогава във форума, дата на раждане, точен час и място на раждане и вярвам, че много от момичетата ще се отзоват.
По този начин на някого може да му стане интересно и да се запали по астрологията. Наистина не е хубаво някой да бъде игнориран, за това, че му е интересно, и че е начинаещ.

@Алена
Или напишете каква е целта на темата.

# 519
Аз точно от примерите запомням, схващам и разбирам по нещичко. Така че когато някой отговаря на въпрос като на Сладкото Аги, чета и повтарям. 

# 520
Има я ‘Орелът и чучулигата’ в почти есички електронни библиотеки

Разбира се, че я има. Така съм се сдобила и аз с нея. Но е друго да я пипнеш, да я хванеш в ръце, да я разлистиш и да четеш. Това си е книга. Аз така съм свикнала и за мен това е важно.

# 521
  • София
Аз точно от примерите запомням, схващам и разбирам по нещичко. Така че когато някой отговаря на въпрос като на Сладкото Аги, чета и повтарям. 
Точно! Изключително са ми интересни въпросите по дадена карта и съответно отговорите. Това, което виждам аз и това, което другите виждат.

# 522
Аз също имам желание да дискутираме карти и потенциала, заложен в тях. С учебна цел и повече опитност. Само че много често посоката лекинко се измества. Simple Smile
Иска ми се да попитам нещо от ведическата астрология. Когато в дадена карта има Лагна Варготама, или У 10 е в десети дом, или Слънцето е разположено в Лагната,  и т.н. специфики, има отделни системи за разглеждане на Дашите. Видях го това в  JH програмата. Има списък с доста разновидности за даши, според спецификите на картата. Та въпросът ми е кой вариант има превес за преценяване на темите на периода и влияние на планетите.
Друг въпрос е относно марака планетите. Кои са с по - зловещ ефект: тези, които са У2 или тези, които са У7?
Също, ако примерно самата планета се оказва в дома си - това е още по - голямо указание за злотворност ли е или не? 

# 523
Катерица, по принцип си права, но в темата има и доста хора, които не разбират от Астрология или тепърва навлизат в материята.
На мен лично не ми пречи, когато имам възможност, да отговарям на въпроси, на които знам отговорите.

Но иначе си напълно права, че целта на темата не е лични консултации или правене на индивидуални хороскопи.

За се отговори на личен въпрос е нужна рождена карта. Не общи приказки от типа това е добро за това, онова не е. По принцип и като цяло. Едно към гьотере.

Форумите са по-скоро място за обмен на гледни точки, отколкото място за пълен курс на обучение.
Има три типа хора, които  се интересуват от астрология. Такива, които не учат и не отделят време да го правят, а отиват на консултация. Други пък, за които астрологията е между другото и имат други дини под мишницата, я изучават за обща култура, на някакво средно ниво. Третите, които ангажират по-голяма част от времето си в астрологично обучение, практика и усъвършенстване, консултират или преподават.

Интернет е пълен с астрологична литература за обща култура. Стига да използваш Гугъл и да знаеш чужди езици.
Който не му се търси, пък иска да учи астрология и му е по-лесно с преподавател, пък си има астрологично обучение, курсове. Книги се продават. И на българския книжен пазар и в Амазон.

# 524
Скрит текст:

За се отговори на личен въпрос е нужна рождена карта. Не общи приказки от типа това е добро за това, онова не е. По принцип и като цяло. Едно към гьотере.

Форумите са по-скоро място за обмен на гледни точки, отколкото място за пълен курс на обучение.
Има три типа хора, които  се интересуват от астрология. Такива, които не учат и не отделят време да го правят, а отиват на консултация. Други пък, за които астрологията е между другото и имат други дини под мишницата, я изучават за обща култура, на някакво средно ниво. Третите, които ангажират по-голяма част от времето си в астрологично обучение, практика и усъвършенстване, консултират или преподават.

Интернет е пълен с астрологична литература за обща култура. Стига да използваш Гугъл и да знаеш чужди езици.
Който не му се търси, пък иска да учи астрология и му е по-лесно с преподавател, пък си има астрологично обучение, курсове. Книги се продават. И на българския книжен пазар и в Амазон.
[/spoiler]
Дали има някой, който си мисли, че чрез форум може да се обучи? А пълен курс на обучение в астрологията ми звучи като " пълен курс по преброяване на всички песъчинки по земята".
Има ли такъв курс? Blush
Аз нямам нищо против  sladkoto_agi и подобни потребители да си слагат картите и да задават въпроси, но имам дълбоко съмнение, че в тях има вътрешно желание да изучават Астрология. Съжалявам, и сърдечно се извинявам, ако това е проява на несъстоятелно съмнение.
Нека си приложи данните. Blush

В Бхагавад Гита Кришна казва: – при мен идват четири категории хора: първата са тези, които са в беда, нуждаещи се, втората е тази, която търси богатство, третата са любопитни, а четвъртите са тези, които търсят Истината.
Източник: https://audioveda.ru/audios/4557

Не знам преместването в ново жилище колко важна стъпка е в настоящия момент за sladkoto_agi, само ще си позволя да й кажа, че не бива да ползваме астрологията като патерица. Ще забравим да вървим.

Общи условия

Активация на акаунт