д-р Красимира Чалова - Пловдив

• 10 614
  • 49
  •   1
Отговори
# 45
Здравейте, знаете ли с кой пренатален тест работи д-р Чалова?

# 46
  • Пловдив
Нифти про

# 47
здравейте! Някоя мама скоро раждала при Чалова би ли казала с какво мнение е 🧸

# 48
  • Пловдив
здравейте! Някоя мама скоро раждала при Чалова би ли казала с какво мнение е 🧸

Повтарям си поста от селенската тема, тъй като скоро (юни 2025) съм раждала при нея.

Раждала съм два пъти при д-р Чалова, трети път ако е рекъл бог живот и здраве в бъдеще пак ще раждам при нея.
Работи с акушерите на смяна, поне при мен беше така и двата пъти.
Първото ми раждане беше 2019та и беше предизвикано, тъй като имах разкритие и не държах и да чакам до термин. Държахме връзка всеки ден до деня на избора за индукция. Чувахме се по телефона и тя ми обясни, кога да ида в болницата(от предната вечер влязох) в деня на раждането бях с акушерката бяхме и доста жени тогава, та не беше скучно. Доктор Чалова тогава беше бременна с първото си дете и след три седмици щеше самата тя да ражда. Не е била при мен в предродилна,  но държеше връзка с акушерката. И дойде за раждането. Успокояваше ме, държеше ме за ръката, правеше ми масаж на корема. След това ме заши. На следващия ден се чухме по телефона да ме чуе как съм и да ми обясни ако има нещо. За прегледа след това бях при колегите й тъй като тя не работеше в онзи момент.
Второто раждане е прясно от юни тази година. Тръгна спонтанно нормално раждане, като се бяхме разбрали, че ако не се роди преди термин, ще ме индуцират на термин. Очакваше се голямко бебе. В 2:30 през нощта ми изтекоха водите, обадих й се, каза ми да се оправя и да тръгвам към болницата. Отново акушерката и докторите на смяна държаха връзка с нея за състоянието ми. И за раждането дойде в болницата - отново ме успокояваше и ми правеше масаж на корема, беше много тежко раждане за мен, роди се голямо бебе. След това ме заши и на другия ден дойде да ме види в стаята.
През тази бременност доста често бях болна, писала съм й през уикенди, вечер късно, и винаги се е отзовавала и ми е давала насоки.
В сигурни ръце сте с нея, аз ще я обичам и ще съм благодарна цял живот, за спокойствието, което ми е давала и за двете прекрасни здрави деца.

# 49
Искам да питам, има ли някоя по-вързастна дама, която се преглежда при Чалова (имам предвид над 40г). Дали има добри преценки относно това, какво да се предприеме при опити за забременяване, фоликуметрия и при перименопауза?
Имам чести ЗФ и ми трябва адекватно мнение.

Общи условия

Активация на акаунт