Декемврийското хлапе хукна вече на море!

• 15 008
  • 286
  •   1
Отговори
# 120
Валент, пращай всичко на мейла ми. Има го в началния постинг на темата, а  Янче ти беше обяснила какво инфо е нужно. Разгледай и сайта и виж къде искаш да ви включа. Аз не съм пипала сайта отдавна, но и това ще стане скоро надявам се.

Чоча, това са памперс-бански на Хъгис. Като гащички са, но по-тънки от обикновените и са шарени. Не съм й слагала отгоре бански от плат. Според мен няма смисъл от тях. Дара си няма гърне още, а ти за казване ми говориш  Joy Голичка не исках да я пускам, за да не й влиза пясък в "шушумигата"  Joy

Дайте, моля, рецепти за кюфтета бял сос и пиле яхния. И за всякакви манджи, които готвоте на дребните, за да разнообразя малко менюто. Особено много разчитам на Ели  Hug

Аз Янчето си я поздравих лично  Wink

# 121
  • Бургас
Честит рожден ден на Yanche! То не остана нищо, което вече да не е пожелано, затова аз ще наваксам с много дружески   Hug Hug Hug

Добре дошли на новото попълнение!   bouquet

Отдавна не е било толкова оживено в темата! Дано не пропусна някого:

Marci, много гаден вирус ви е намерил! Как е малката? Дано бързо се оправи!

Смайли, от снимките личи, че сте си прекарали добре. Ама наистина се иска желязна организация за да отиде човек на почивка с малко дете, щом чак и столче за хранене сте си носили  ooooh! Свикнахте ли вече отново на "работен режим"?

dani_l, честито за климатика!

Маймунка, моят монитор също има склонност да променя цветовете, но предпочита синьо-зелено. Оказа се, че проблемът е в кабелите - като ги размърдам малко, картината се оправя.

Криси, още ли не си отишла на лекар?! За бой ли плачеш? Обади се като наближи време да заминаваш за Шкорпиловци, може и да се намерим там  Wink

За тези, които не знаят, къде се намира селото ето малко инфо: "Шкорпиловци се намира на 35-40 км южно от град Варна и на 94 км от Бургас. Курортът съчетава най-красивата част от източните дялове на Стара планина, покрити с иглолистни и широколистни гори с обширен девствен плаж с фин пясък, дълъг около 8 км и широк до 100 - 120 м, на места с дюни.
Непосредствено до плажа и моста, от който вечер се открива невероятна гледка на залеза минава Фъндъклийска река."
Не можах да намеря кой знае колко в нета. Природата е уникална - море и лонгозна гора. Но за съжаление през последните години базата наистина много западна. А и след едно много голямо наводнение пътят, който свързва селото с плажната ивица беше разрушен и до ден днешен стои така...

Който се тюхка, че ще закъснее за почивката на море тази година, да знае, че не е най-зле. Бургазлийката с шкорпиловски корен още няма нито една баня (нито изгледи за такава)  Embarassed

Ох, да ставам, че дете имам да гледам. Мойта ученичка на третия ден след яслата се разболя. Не е нещо сериозно, но има време. Между другото, да ви почерпим, че Саня днес прави година и половина (както и Алекс на dani mama) 

# 122
Браво, браво на децата!  lovekiss
Честит ви рожден ден, мъничета Саня и Алекс!
 Да пораствате здравички и веселки и да слушкате мамите си!
[/color][/b][/i]

Смайли - действам по задачата! Peace

# 123
Ох, че се изложих! Embarassed Embarassed Embarassed
Е поне намеренията ги разбрахте! Sad

# 124
  • София
Благодаря пак из новите пожелния Simple Smile

Валент, някъде след 20ти идвам и ще седя незнам колко... докато реша Simple Smile имаме и идея да оставим Мая за около седмица на баба ми ида  дрсанем някъде с любимия самод вамата... ама ще видим Simple Smile

# 125
Честит рожден ден, Янче!!! Да си жива и здрава!!! И както обеща, скоро да си с бременен подпис Heart Eyes
Аз по-добре да не пиша много, защото съм толкова бясна от лекарската действителност в БГ, че нямам думи  #2gunfire #2gunfire
Целувки на дечицата и да са здрави!  Heart Eyes

# 126
Янче мила да си ми жива и здрава, каквото си пожелаеш да се сбъдне, Мая много да те слуша, мъжа ти много да те обича, такива като мен винаги да ти се кефят колко слънчев човек си, да раждаме и другия път пак заедно и да не забравиш да почерпиш мила моя, НАЗДРАВЕ Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes bdbaloni bdbaloni bdbaloni bdbaloni bdbaloni bdbaloni

# 127
Ехеее, аз точно кога взех, че не успях да вляза: ама има още малко от днес, та:
Янчеее, много честит Рожден ден и от нас с всякакави хубави пожелания! и надявам се скоро да те поздравим и на живо!!!  bouquet

Честит празник и на сладурите Саня и Алекс!

Шоши, дано не си се ядосвала по много сериозни проблеми със здравната система! Sad

Минимо, а какво ще има на 21-и? вие ли ще идвате насам? ако не е много любопитно питането де Wink аааа, сетих се: Депеш е тогава , нали?

нещо по-бебешко щях да казвам, ама какво ли... Ежко май вече казва 'ако' не само когато вече е завършил процедурата, но и преди това - тоест веднъж поне го направи, но все още нямам идея как да го задържа на гърнето Thinking

а Мирка е супер готина с тез опашки, наистина!

# 128
  • 42.016399,23.101179
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН ЯНЧЕ!!!! smile3525
Желая ти много, много щасти е и поводи за усмивки!!!
Весело изкарване на празника.
nbirthday
Честит мини рожден ден на Сани и Алекс, много здраве и весели игри!

Благодаря ви зазагриженоста, мисля че Вики вече е по добре, макар че още вдига температура. Вече не е отпаднала и мрънкаща непрекъснато, тази вечер дори си хапна доста добре. Изяде си половината супа с малко хлебче, което се равнява на цялото количестно храна погълнато за последните 3 дни. На мен обаче още ми е притеснено, днес я одведох на доктор, но отвън чакаха близо 20 кашлящи дечица и аз се отказах да чакам. Утре ще я водя пак и се надявам докторката да каже че имаме подобрение и че ще се разминем наистина с антибиотика.
Иначе вече знам със сигурност, че от яслата сме го пипнали този вирус, днес в групата на Вик е имало само 2 дечица, от които едното следобяд се е събудило с температура. Така че баба и утре може да почива.
Добре дошла на новата мама и нейното сладурче и от нас.  bouquet
Магс Мира наистина е станала голяма красавица.
Valent ние пием отдавна сами от чашка, само че и сипвам по малко водичка или сокче, защото обича онова което е останало в чашата да го разлива по земята.
Нашите нови думички от вчера са "КОЛКО" и "МНООО-ГО". Многото го казва точно като някои чужденец, който в момента се учи да говори български. Joy

# 129
добро утро, на всички   kaffeetrmker_2

Минимо, а какво ще има на 21-и? вие ли ще идвате насам? ако не е много любопитно питането де Wink аааа, сетих се: Депеш е тогава , нали?

smile3521 -  правилно се сети.  надявам се , ако идваме по рано да успея да се видя и с вас , но незнам кога ще пьтуваме. ще пиша предварително , по кьсно.

мартин отдавна пие от чаша , но само сьс сламка. ако му дам да пие така без нищо и се олива целият. просто не ми дава да му помагам и да му дьржа чашата - иска сам . затова като иска сам - сьс сламка  Mr. Green

аз да се похваля , че много напредваме с ходенето на гьрне. от два дена не е намикрил нито едни слипчета. всичко на гьрнето . минахме и пьрвата стьпка - сам да си взема гьрнето като му се припишка . е , сяда с дрехите на него , но поне вече е осьзнал за какво иде реч с това гьрне. много сьм доволна.

Marci , дано ви се размине антибоитика.  Praynig  и в пловдив има доста болни дечица. ама то с това променливо време как да е иньче.

Ели, как е бадемката след феерията с маркуча.

# 130
Добрутро,
ей днес колко ранобудни има! Валент, ти къде още се губиш?  Wink

Савко си пие много добре от чаша и някак много бързо се научи, наскоро; със сламка сякаш повече се олива, защото я вади постоянно и размахва... предпочита, може и да съм казвала, чашата да е прозрачна (т.е. стъклена), че да знае какво има там вътре... казва нещо съвсем като 'какао', не знам защо - доста рядко използваме тази думичка, а е различна от 'кафе', че да мислим, че това иска да каже... аз  реших, че мжое би е именно 'чашка', имаме общата сричка 'ка'... в тази връзка - вчера бавачката го е учила да казва 'кал' и той се справя добре, маакр да не съм мислила, че това ще е сред първите му 20 думи Laughing

а сутринта сдъвка първата си дъвка - най-сетне ми докопал пакетчето с дражета и си взел, после я изплю и ми я донесе - още имаше вкус, но добре беше сдъвкана, дано няма и глътнати преди нея...

на болничките - бързо оздравяване... Ежко си е вече добре, ама аз някаква настинка провлачих след него...

# 131
Привет банда  Grinning
Много сте писали  Wink после ще ви чета  Rolling Eyes
Времето е супер страхотно, с Емката изобщо не се прибираме  Crazy Laughing
Вчера имаше голям купон за първия мач на Чехите / сори че ви занимавам  Crazy Laughing/ и много подскачахме и пяхме  Whistling Party Емка направо  Shocked Joy беше полудяла покрай нас  ooooh! Mr. Green
Водихме я на лекар, имаме капки за нос, за гърло, и сироп за кашлица... днес по добре ми се вижда  Wink
Исках да ви питам флоура колко време преди и след млечни продукти се дава за да не им пречи  newsm78
Кога го давате  Embarassed тук няма капки, а таблетки за гризкане, и Емката я улових че вече няма никакви грижи и и давам чат пат, ама все си мисля за това мляко... и гледам към слетобедната закуска да й давам, че да е далече от млечните продукти... но понякога яде следобедна закуска мляко

# 132
хе-хе Ели, ха честита ви победа. и ние снощи викахме за чехите. с мартин сме големи футболни фенове ( само за световното обаче  Laughing ) . и той само вьрви пред телевизора и вика -   "бати ,гооол". абе смях пада с него.  Joy

# 133
Божееее, направо ме засрамихте тая седмица!  smile3556
Вчера заради едно, ама днес какво сте се разбързали! newsm29 Аз пък имах малко работа /не ги е срам да ми дават работа сутрин/ и затова закъснях здраво тоя път!  Embarassed Следобяд мисля да се прибера при шуши, защото моята мама има ангажимент и аз ще съм си при детенцето. Hug
А пък ние снощи много плакахме - от 1,30 до 3,00 рев. newsm45 Болеше го детето нещо. Обаче май не бяха зъбки, защото я мазах с гелчето, ама не спря да плачка. ThinkingБабата й /свекървата/ май я е издебнала и й е дала ягода. Ще я гръмна тая жена, да знаете! #2gunfire #2gunfire #2gunfire Може да използва заплахата от форума срещу мен, ако случайно не успея и се размина само с опит за убийство. smile3516
Много болнички сладурчета си имаме. yu5 Да оздравяват скоричко.  Hug
Мачовете много ги обичам, обаче трябва да ги загледам.  red Иначе хич не мога да  включа кой-кого и кога. На предното световно , и на по-предното бях за Портокалия. football И много се нервя....ужас!  newsm61
Янче, аз на 04-ти юли имам рожден ден.    cookАко улучиш, може и да те почрпя, иначе - не!
 boo

# 134
Ели, какъв ви е проблемът с млякото, че нали знаеш, че бързо схващам, обаче трябва повече да ми се обяснява!? newsm78

Общи условия

Активация на акаунт