На море в България 2018! - 3

• 68 034
  • 741
  •   1
Отговори
# 120
  • София
Е, че в Гранда скъпо ли е? От години насам пускат едни no name оферти за по 60-70 лв. На човек АИ с безплатни деца, това го няма почти никъде, а като знам какви са условията на плажа пред него и околията, не си струва. Чак се учудвам, че тук се слага в графа скъп и струващ си хотел, тоест комплекс

Офертата в момента е 106 лв на легло в двойна стая за след 19/08 .

# 121
Здравейте, може ли мнение за  хотел на Царево. До сега не съм била там, а за края на август ми се вижда по приемливо почивката да е някъде по на юг. Ако има някой който е отсядал в хотелите на плаж Нестинарка, ще се радвам да сподели мнение. И като цяло как са плажа и морето. Например хотел Примеа бийч резиденс??? Чета много стари коментари, които не са от най-положителните. Някой отсядал ли е там? Благодаря предварително 
Не съм почивала в този хотел, а в съседният до него. До Примеа от едната му страна тече някаква малка река, от която може и да мирише и да има комари. Плажът е много хубав, но по в дясно от хотела. Точно пред него в морето има доста камъни.

# 122
  • Sofia
Здравейте
Предстои кратка ваканция в комплекс Свети Никола между Созопол и Черноморец. Ще съм признателна за отзиви най вече за плажа

# 123
  • В.Търново
До колкото знам собственик на Гранд хотел Варна е Дарина Павлова и в момента текат ремонтни дейности там, за това може да са пуснали хотела от доста време на NO NAME оферта.Работят само два от хотелите в Гранда.

# 124
Здравейте. В търсене съм на хотел/къща за гости в Несебър, с тераса и гледка към морето. Държа и цената за 7 нощувки да не е 5000 лева, каквито оферти ми излизат Simple Smile

Ако не е късно вече. Бяхме в The Mill - имахме огромна тераса и божествен изглед. За 6 нощувки платихме 1000лв. Има закуска шведска маса само. Не е all inclusive. Понеже живеем в чужбина и  all inclusive не ни интересува като цяло. Хотела има и осигурен безплатен паркинг пред хотела. Чукни го в гугъл и погледни дали те устройва.

# 125
  • Deutschland
Благодаря, вече резервирахме в Елизабет бийч. Хотел на плажа се води. Това беше водещото в търсенето - морето да се вижда от терасите.

# 126
Make41, на плаж Нестинарка това е другият апартхотел на първа лининя и поне на мен повече ми допада от гледна точка на местоположение
https://www.visit.bg/hoteli/aparthotel-redjina-mare-carevo-1697/ … 4dOMaAoCtEALw_wcB

# 127
  • В.Търново
Има задръстване по Тракия преди 40-и км до Бургас.
Май имало катастрофа между Карнобат и Бургас.

# 128
Здравейте
Предстои кратка ваканция в комплекс Свети Никола между Созопол и Черноморец. Ще съм признателна за отзиви най вече за плажа
Отзивите ми са стари.От преди 4 години.Много хубав плаж.Добре поддържан и озеленен комплекс.Чисто.Големи комари вечер.Неизбежно е.Много чисти басейни.Руснаци 95 процента , шумни и невъзпитани.Кряскат и вършат други нужди без да им пука от нищо и никой.Ама то това го има по цялото черноморие .
Ще си изкарате невероятна почивка, не се безпокой.

# 129
Здравейте, миналата година бяхме в Приморско септември. Водата беше като тепсия и много чиста и плитка. Точно такъв плаж харесваме. Но тази година искаме да разнообразим. Може ли да ми препоръчате друго място с такива плажове? Гледаме Поморие, май там е хубаво. Иска ми се и в Несебър, но съм била там преди години и май морето беше много бурно. Дали септември става по-спокойно?

# 130
  • В.Търново
На първо четене за Приморско клуб.В ресторанта и на големия басейн мръсно!!!В бунгало Холидей се усеща лека миризма на мухъл, не добре почистено, захабено.До преди да дойдем в ресторанта за следобедната закуска към 16ч допълнителното легло за малкия ми син все още липсваше в стаята .Сега като се върнем да се къпем ще видим.От сега знам, че няма да повторим тук.Форедт Бийч отвън не ми изглежда на 4* хотел , ресторанта още повече.

# 131
Съжалявам, Русалка. Пожеланията ми бяха искрени. Все пак не си разваляйте почивката.

# 132
  • The point of no return
Благодаря, вече резервирахме в Елизабет бийч. Хотел на плажа се води. Това беше водещото в търсенето - морето да се вижда от терасите.
Не изглежда никак зле.  Peace За кога сте резервирали ако мога да попитам?

Някой да има отзив за хотел Вежен в Чайка и Ваканционна вила The Stone Flower?

Последна редакция: сб, 04 авг 2018, 18:45 от Roya

# 133
  • София
Не изглежда никак зле.  Peace За кога сте резервирали ако мога да попитам?

Някой да има отзив за хотел Вежен в Чайка и Ваканционна вила The Stone Flower?

Няколко пъти минавахме разхождайки се покрай(по-скоро под) Вежен, освен че е далече от морето и е на баир друго не мога да кажа. Дори не разбрахме посетен ли е, има ли няма ли хора, поне някакви светлини се виждаха.Например в съседния Силвър имаше доста хора и шум съответно.

# 134
  • В.Търново
Поизчистили са ресторанта за вечеря от мръсотията оставена от обяд.Храната можеше да е и по-добре, но пък извадиха няколко вида тортички.Гледам да се абстрахирам, може би големият ми син е за последно на море с нас, защото все казва, че му е скучно с нас.

Общи условия

Активация на акаунт