Мидиана 28

• 250
  • 4
  •   1
Отговори
Здравейте! На 21 години съм, имам нередовен менструален цикъл и до сега не ми се е налагало да приемам контрацептиви, но гинеколога ми изписа "Мидиана" и ми обясни, че не е с цел да не забременея,а с цел да ми се нормализира цикъла. Каза също да ги пия за 6 месеца и да отида пак на преглед. Направи ми гинекологичен преглед, но не ми изследва хормоните и въпроса ми е дали имат ефект и мога ли да очаквам неблагоприятни симптоми от хапчетата. Благодаря предварително!

Последна редакция: чт, 09 яну 2025, 18:50 от Не се сърди, човече

# 1
  • Телиш/Плевен
Хапчетата се казват Мидиана 28. Бяха ми предписани по същия повод, но в допълнение имах и малко кисти. Не съм имала странични ефекти, чувствах се много добре с тях, пих ги три години. Как ще ти се отразят на теб, е строго индивидуално и няма как да разбереш предварително. Ако не ти понесат, гинекологът ще ти предпише други. Уви, след спирането им, цикълът ми пак не е особено редовен, но се надявам при теб да помогне.

# 2
Здравейте, исках да попитам специално за контрацептивите "Мидиана 28" след като има продължителна терапия с тях, и след като се спрат има ли по-нисък шанс за забременяване след спиране на лечението?

# 3
Аз прочетох и предната ти тема и след като те притесняват хапчетата по-добре искай второ мнение. Всеки организъм е различен, никой не може да каже какви ще са страничните ефекти при теб. 6 месеца не е дълъг период от време, но все пак те си играят с хормоните. Преди да забременея ми казаха, че трябва да пия противозачатъчни, защото имаше съмнение за еднометриоза, но аз изпитвам страх от тях и реших, че е по-добре да забременея. След като родих се разбра, че нямам такова нещо и се отървах. Искай второ мнение, не е шега работата. Да не говорим, че повишават шанса за някои лоши заболявания.

# 4
Аз също съм ги пила около 7-8 месеца,защото имах мистични
Първо ми бяха изписали диане35 но го спряха от продажба и гинеколожката ми изписа мидиана и около 7-8 месеца ги пих. Нямах странични ефекти . Имам лющене на скалпа и той също ми се оправи от приема на мидиана

Общи условия

Активация на акаунт