На море в България 2018! - 3

• 68 042
  • 741
  •   1
Отговори
# 60
  • Deutschland
Здравейте. В търсене съм на хотел/къща за гости в Несебър, с тераса и гледка към морето. Държа и цената за 7 нощувки да не е 5000 лева, каквито оферти ми излизат Simple Smile

# 61
Имам нужда от 2 нощувки за 5 и 6 август за таткото и синът ни. Трябва да са в Несебър или Равда, но като се обадя или няма места или искат минимум 3 нощувки. Прави са предполагам , но синът ни дори ще бъде с баща си само първата нощ, а след това остава на лагер. Дали отивайки на място ще успеят да намерят нещо? Ако някой може нещо да измисли ще се радвам на помощ от вас.

# 62
Специално в Равда, наши познати винаги си намират на място, 2 или 3 години така ходят и нямат проблем.

# 63
Специално в Равда, наши познати винаги си намират на място, 2 или 3 години така ходят и нямат проблем.
И аз така си мисля, че има достатъчно стаи под наем и имат шансове. Но пусто майчино сърце ми е доста притеснено.

# 64
Имам нужда от 2 нощувки за 5 и 6 август за таткото и синът ни. Трябва да са в Несебър или Равда, но като се обадя или няма места или искат минимум 3 нощувки. Прави са предполагам , но синът ни дори ще бъде с баща си само първата нощ, а след това остава на лагер. Дали отивайки на място ще успеят да намерят нещо? Ако някой може нещо да измисли ще се радвам на помощ от вас.
Може да потърсиш в комплекс Аполон http://apoloncomplex.com/bg/index.html

# 65
  • The point of no return
За Фичоза - имало 2-3 заведения, където може да се хапне нещо, снимките били реални - харесали са им къщичките.
Много благодаря!  bouquet Ще чакам да споделиш мнение ако ходиш към този район!

Погледнах и бунгалата Манастира, но не ми изглеждат много надеждни.  ooooh!

# 66
  • BG
Аз все още съм в очакване на времето да се стабилизира. В гисметео го дават целия август пак дъждовен, с изключение на 3-4 слънчеви дена разпръснати между дъждовете. Чудя се дали да не оставя за началото на септември, но като гледам какво е сега, нямам големи надежди и за септември.

# 67
  • В.Търново
Не се надявайте на септември.Цялото лято ще е хладно.Няма да са такива жеги и морето бързо ще изстине септември.

# 68
  • BG
Не се надявайте на септември.Цялото лято ще е хладно.Няма да са такива жеги и морето бързо ще изстине септември.
Taка е, да, септември е топъл, когато и лятото е горещо. Но прогнозите в синоптик и gismeteo са коренно различни и да се чуди човек на коя да вярва.

# 69
Здравей,
в Равда можеш да намериш винаги къща за гости...ние бяхме пред такава дилема и намерихме бързо, не беше скъпо, а най - важното чисто и уютно.

# 70
  • София
Включване от Сл.Ден, много хубав и чист плаж, кристална вода и поне 60-70 м навътре е плитко.Лошото е, че времето прави номера, повлекли са се някакви облаци ...

# 71
  • BG
Включване от Сл.Ден, много хубав и чист плаж, кристална вода и поне 60-70 м навътре е плитко.Лошото е, че времето прави номера, повлекли са се някакви облаци ...
В Константин и Елена ли сте отседнали, че местата за настаняване там рязко намаляха докато аз се чудя.

# 72
Здравейте. Тази година 2 уикенда бях на Поморие. Много ми хареса чист и плитък плаж. Бяхме на 50 м. от един малък плаж. Супер, но след него всички ми идват далеч 😁. Сега ме очаква истинската морска почивка. Чудя се къде да я прекарам. Хем искам някъде където не съм ходила, хем ме е страх да не се разочаровам. Обмислям Обзор. Какво ще кажете. Очаквам предложения и прясна информация. Вярно ли е, че плажа в Обзор рязко ставал дълбок?

# 73
И аз се присъединявам с въпроси за Обзор, до сега не сме били там, но ми е важна водата и плажът да са хубави, защото сме с малко дете, по принцип търсим апартамент, някой може ли да ме насочи с коордианти?

# 74
  • В.Търново
Да, дълбок става в Обзор.

Общи условия

Активация на акаунт