На море в България 2018! - 3

• 68 035
  • 741
  •   1
Отговори
# 180
  • София
Аз не пиша с надеждата някой да ми повярва, да се тагна или да убеждавам в нещо...Както и не ми се подхваща темата колко е скапано щото е по-скъпо... Ако някого го интересува нещо конкретно, ще ми е драго да споделя личното си впечатление.

# 181
  • София
Аз съм се насочила към Мапи на Каваците. Има ли някой впечтления?

# 182
  • В.Търново
Аз съм се насочила към Мапи на Каваците. Има ли някой впечтления?
Две мои познати бяха там.Казаха, че е чисто, но хотелчето е сравнително ново.Ресторанта рано приключва, в 21:30ч на едната са й казали, че кухнята е до 21:20ч, сладолед също е отказано на детето й по това време.Най-близкия ресторант е бил на километър и половина поне.Другата ми позната за 2 възрастни и дете на 13г и дете на 8г. за 6 нощувки със закуска са платили 840лв.Аз тия пари само за едното спане със закуска не бих ги дала.Плажа е бил наблизо, хубав.Наскоро Мапи имаха в Грабо оферта, сега не знам.

Последна редакция: ср, 08 авг 2018, 07:55 от rusalka1

# 183
Аз не пиша с надеждата някой да ми повярва, да се тагна или да убеждавам в нещо...Както и не ми се подхваща темата колко е скапано щото е по-скъпо... Ако някого го интересува нещо конкретно, ще ми е драго да споделя личното си впечатление.

Извън идеята съм да подхващат тема, колко е скапано, защото е по-скъпо. Просто съотношение на отличен хотел с кофти плаж за мен не е ОК. С очите си видях на 05.08. Нестинарка пред Сиренити.

# 184
Здравейте, в момента сме в Топола скайс.Като изключим далечния и не особено голям плаж и малцинството от българи, сме изключително доволни.Чистота в хотела, хубава и вкусна храна, атракции за децата.Препоръчвам!
Много се радвам,това е един от любимите ми хотели !! Този сезон има леки забележки към храната в сравнение с предходните.За плажа се знае...,но с автомобил се стига за 5- 10 мин,никога не ни е било проблем.

# 185
Запис Simple Smile
Може да ме огрее с още някоя мини почивка , ако ММ намери време.

# 186
Относно храната в Топола скайс- възможно е да е по-зле в сравнение с предни години, но ние сме за първи път и ни допада.Пък я сравнявам с Албенския ОИ и  смятам, че тук е в пъти по- добре.

# 187
Относно храната в Топола скайс- възможно е да е по-зле в сравнение с предни години, но ние сме за първи път и ни допада.Пък я сравнявам с Албенския ОИ и  смятам, че тук е в пъти по- добре.
Още един повод да се радвам Simple Smile Пиши,моля те,как е анимацията вечер в момента ?

# 188
Анимация има всяка вечер, забавна за огромния брой деца, но насочена основно за чужденците.Както споменах българите сме малцинство, за съжаление.Препоръчайте голям, неохранявани плаж в района.

# 189
От Шабла нагоре

# 190
Плажа на Дуранкулак. Не знам какво имаш предвид под голям, но е доста дълъг и има място за всички. Особено през седмицата хората са поне през 100 метра, на места и повече. Не е нужно да си оставяте колата на паркинга в началото, отзад има път успоредно на плажа, стигащ почти до края му. Водата беше спокойна и чиста. Дъното няма камъни или ями.
Това е информация от миналата и по - миналата седмица, но едва ли има особена промяна.

# 191
Хубави плажове на север след Балчик- Бялата лагуна,Кибелла,Болата,Русалка и всички след Шабла.....Там вече са необятните,големи и широки плажове...къмпинг Космос,Крапец ,Дуранкулак....

# 192
  • Велинград
Следях темата по-скоро заради информацията за времето. В момента сме в Серенити бей, който е изцяло ребрандиран на Suneo club. Размазваме се! Всичко е прекрасно. Приветлив персонал, не е претъпкано, чисто и спретнато, храната е вкусна и за всеки от четирима ни има по нещо. В морето няма водорасли и е спокойно.
Като си помисля, че резервирах на 6 януари, направо не знам как улучихме жегата от това "лято". Ако някой има питания, ще се радвам да помогна!
Има ли анимация? Каква е - за деца , за възрастни? Ние ще сме там от 4 септември. Благодаря предварително!

# 193
  • София
Анимация има за всички. Почасово има игри и различни активности. Вчера вечерта имаше забавен куиз, довечера май ще има караоке. В момента пред мен децата тичат по някаква въздушна пътечка в басейна, татковците се състезаваха на футбол до преди малко. За справка- няма нито едно българско дете, до мен седи едно такова и с майка си ядат кренвирши Simple Smile
Анимация има, но не е като да си оставиш детето и да забравиш за него Simple Smile

# 194
  • Велинград
Анимация има за всички. Почасово има игри и различни активности. Вчера вечерта имаше забавен куиз, довечера май ще има караоке. В момента пред мен децата тичат по някаква въздушна пътечка в басейна, татковците се състезаваха на футбол до преди малко. За справка- няма нито едно българско дете, до мен седи едно такова и с майка си ядат кренвирши Simple Smile
Анимация има, но не е като да си оставиш детето и да забравиш за него Simple Smile
[/quote
Благодаря много за информацията. Забавлявайте се и приятна почивка!

Общи условия

Активация на акаунт