На море в България 2018! - 3

• 68 931
  • 741
  •   1
Отговори
# 510
Сега като прочетох мнението по-горе за чистотата на басейните, се сетих колко приятно изненадана останах от басейните в мястото, на което бяхме, а те са много (писах тук кое е мястото) - кристално чисти, всяка нощ чувахме как се включва система някаква (стояхме до късно на терасата). Просто голямо браво за поддръжката и чистотата в целия комплекс.

Да помоля, още веднъж да се каже мястото. Явно това точно съм изпуснала. Благодаря!

# 511
Последните две години ходих в Белла Виста , тази година реших да пробвам Цезар Палас , за което съжалявам . Не разбирам как може да е толкова харесван и препоръчван хотел , аз останах много разочарована .

Гледката е страхотна , персоналът любезен , стаите са ок и до тук свършва хубавото .

Плажът е най-отвратителния ,  на който съм била , знаех от коментари , че  има камъни , но такова нещо не бях виждала . Страшно много камъни , малки и големи по брега , във водата и по пясъка , който не се почиства . Не можеш да направиш крачка без да се набодеш .

Храната много бедна от към разнообразие , не особено вкусна , три поредни дни имаше едно и също . Нискокачествени колбаси кашкавали , сирена , пастет ... Някои от салатите бяха хубави
На терасата на ресторанта и на басейна има много оси .
Анимацията много по-слаба от тази на BVS 
Асансьорите се разваляха по няколко пъти на ден , вратата към терасата на ресторанта също и удари доста хора докато минаваха .

Не съм капризна и претенциозна , а мъжът ми е 10 пъти по-малко капризен , но и той е на мнение , че повече там няма да отидем .

# 512
  • София
Сега като прочетох мнението по-горе за чистотата на басейните, се сетих колко приятно изненадана останах от басейните в мястото, на което бяхме, а те са много (писах тук кое е мястото) - кристално чисти, всяка нощ чувахме как се включва система някаква (стояхме до късно на терасата). Просто голямо браво за поддръжката и чистотата в целия комплекс.

Да помоля, още веднъж да се каже мястото. Явно това точно съм изпуснала. Благодаря!

Форт Нокс е комплекса, между Св. Влас и Елените, може да се срещне и като Краун Форт, Марина Форт и др. Високата част на комплекса е в естествена борова гора. Намира се на стотина метра от Цезар Палас и сега ще потърся снимка на плажа, камъчета има в първия метър от морето. Не са ни притеснявали ни оси, ни комари, но може би зависи от поддръжката, изрично питах преди да отидем. Апарткомплекс е. Гледам, че има и някакъв Привилдж Форт Нокс, той е друг ми се струва по снимките, но явно на едни и същи инвеститори.

# 513
Потвърждавам казаното за Форт Нокс. Изключително чисто и поддържано. Относно неприятни насекоми за една седмица видях една единствена муха. Вечер почистваха дърветата от сухи листа и после ги пръскаха с нещо. Явно затова нямаше никакви гадинки. Плажът не е широк , но е пясъчен и чист , само на влизане в морето имаше зона , която според мен е около 50 см. със ситни камъчета. Не създаваха никакъв дискомфорт. След негативните мнения , които изчетох за този плаж останах приятно изненадана и определено няма нужда от аква обувки с каквито се бяхме запасили , но не ползвахме.

# 514
  • Велико Търново
Завърши нашата кратка почивка в Несебър. Бяхме в хотел Оазис. Хотелската част е супер. Стаята е достатъчно широка, банята е с вана, голяма тераса. Почиства се всеки ден. Хубаво е, че има парк, който да спасява от жегите. Има и басейн, но не сме влизали, защото водата беше хладка, почти през целия ден е на сянка. Плажа е до хотела. Храната... закуските баба еднообразни. И сутрешните и следобедните. Доста като видове и вкусни все пак. Обяда и вечерята вече бяха по-разнообразни. Всичко беше вкусно.

# 515
Може ли да ми препоръчате аквапарк в или близо до Приморско?

# 516
Да , пред Форт Нокс камъните бяха по-малко сравнение  с пред Цезар Палас . Отвън ми се стори приятен комплекс .

# 517
  • София
Завърши нашата кратка почивка в Несебър. Бяхме в хотел Оазис. Хотелската част е супер. Стаята е достатъчно широка, банята е с вана, голяма тераса. Почиства се всеки ден. Хубаво е, че има парк, който да спасява от жегите. Има и басейн, но не сме влизали, защото водата беше хладка, почти през целия ден е на сянка. Плажа е до хотела. Храната... закуските баба еднообразни. И сутрешните и следобедните. Доста като видове и вкусни все пак. Обяда и вечерята вече бяха по-разнообразни. Всичко беше вкусно.

За Оазис Парк Хотел ли става дума, бившото Горубсо или е друг хотел с подобно име? На ОИ ли бяхте?

# 518
  • Велико Търново

За Оазис Парк Хотел ли става дума, бившото Горубсо или е друг хотел с подобно име? На ОИ ли бяхте?

Да, за него. На ОИ бяхме.

# 519
Може ли да ми препоръчате аквапарк в или близо до Приморско?

В Приморско има аквапарк и в Равадиново също, но е по-далеч и естествено по-скъп.

# 520
А този в Приморско става ли, че прочетох не е много поддържан и е мръсно? Искам да заведа децата

# 521
  • В.Търново
А този в Приморско става ли, че прочетох не е много поддържан и е мръсно? Искам да заведа децата
Не е болка за умиране.Басейните са чисти.Тоалетните имат сериозни забележки.Тази година са си вдигнали цените на билетите.

# 522
  • Сф
За Равадиново някой писа че е затворил вече.В Приморско не е толкова зле.С билет за половин ден сме били.Бива.

# 523
  • В.Търново
За Равадиново някой писа че е затворил вече.В Приморско не е толкова зле.С билет за половин ден сме били.Бива.
Работят.

https://www.facebook.com/NEPTUN.AQUAPARK/photos/a.24504311268247 … ype=3&theater

# 524
Също така може да видиш в грабо за ваучери. И двата аквапарка пускат.

Общи условия

Активация на акаунт