На море в България 2018! - 3

• 68 587
  • 741
  •   1
Отговори
# 660
Фаталина, благодаря за инфото. Момичета, които сте недоволни от Цезар Палас - какво точно не ви допада там, че аз си го бях набелязала?

# 661
Фаталина, благодаря за инфото. Момичета, които сте недоволни от Цезар Палас - какво точно не ви допада там, че аз си го бях набелязала?

Храна , плаж , анимация - много е зле в тези неща .

Плажът е с хиляди камъни , не съм виждала по-отвратителен .
Храната много еднообразна и безвкусна . Анимацията слаба . В предишната тема съм описала подробно

# 662
  • София
И аз тогава писах подробно - най-общо, не си струва парите, които му искат.

# 663
  • Пловдив
Визит пуснаха Дюни.
[/quote

Няма го хотелът, който ме интересува...

Последна редакция: вт, 30 окт 2018, 16:56 от meg_n

# 664
И в Калисто има цени за Дюни.

# 665
И в Калисто има цени за Дюни.
Линк може ли към това Калисто?
Смятам, струвам, но цените са бая солени. Лошото е като гледам Гърция не ми е алтернатива, и там започват да се изцепват, а Турция към 2500-3000 не ми е по джоба, иначе тризвездните са си като тукашните или с компромиси откъм плаж, местоположение и прочие.

# 666
# 667
Калисто дават цени за Дюни с ваучери, обаче нали забелязахте, че ако се канселира се губи 50% от стойността на платената сума по резервацията, а от сега да платя и то не малко пари и да ги загубя при невъзможност да отменя не ми се нрави. Ще видя при Съни турс как са условията по отмяна и ще решавам тогава.

# 668
Редактирах си поста, намерих и нормалната страница на Калисто.

# 669
  • В.Търново
Визит пуснаха Дюни.
[/quote

Няма го хотела, който ме интересува...
Ще го пуснат до броени дни.

# 670
  • There I was on a July morning
В сайта на Рейма са пуснали няколко оферти за Гърция, но не видях нищо изгодно.

Момичета, някой от вас прави ли си застраховка - отмяна на пътуване? Досега не съм сключвала такава, но се замислям?

# 671

Момичета, някой от вас прави ли си застраховка - отмяна на пътуване? Досега не съм сключвала такава, но се замислям?
За БГ не се правят застраховки. Само за чужбина. Аз бих си направила и за БГ, ако предлагат, защото ми се е случвало да моля поради служебни ангажименти да измествам дати.

# 672
  • Sofia, Bulgaria
SDI Travel имат някакви застраховки, може там да провериш как седят нещата

# 673
  • There I was on a July morning

За БГ не се правят застраховки. Само за чужбина. Аз бих си направила и за БГ, ако предлагат, защото ми се е случвало да моля поради служебни ангажименти да измествам дати.
Мислех, че може и за БГ. На мен ми се е случвало детето да се разболее, добре, че още не бях платила резервацията, та я отмених безпроблемно.

# 674
Да, но за Дюни например висок сезон, при отмяна по-малко от 45 дни преди датата се дължат някакви яки неустойки, а 45 дни са си месец и половина. Всъщност в началото на лятото вече няма възможност да се отмени каквото и да било, а всичко се случва.

Общи условия

Активация на акаунт