Стара Загора 6 - пеперудки пърхат със тантели, романтично са липите нацъфтели...

• 15 985
  • 282
  •   1
Отговори
# 30
  • Wonderland
Jade, мерси  за  информацията , питах заради Кремена , на Христинка и откриха  алергична  кашлица и  затова  беше решила  да я води  при Казийска , но явно  тя ще  отпадне  като  вариант.

# 31
  • Стара Загора
Пак ли? Нали уж и извадиха третата сливица, мислех че това е решило проблемите им с кашлицата...
Аз я бях пратила веднъж нея при Рачева, която е класически хомеопат, но май и тя не може да я свърши никаква. На Казийска пък изобщо не залагам надежди.
Нямаме свестни хомеопати в града и това си е!

# 32
  • Стара Загора
Аз да питам нещо за ядене Blush Ония ден /ама все се заричам да не влизам в Готварския/ пак видях една рецепта на нашата Хапка..../да знайш ако се търкалям накрая ти си виновна Crossing Arms/ Crazy Оная рецепта с тортата с мюсли и тъй и не можах да разбера за бисквитките...от къде ги купуваш....нещо не вдявам от кой вид са. Казвай, че снощи вече я сънувах тая торта и да мятам една, че лигите ми текат като на куче пред кебабчийница Crazy

# 33
Херка, Хапката явно има проблем с малката, така че казвам, щото вече неколкократно правих: бисквитките ги има по всички магазини. Petit Beurre - има малка и голяма опаковка.

# 34
Херче, най-обикновени бисквити, само че има един модел, които са малко по-хрупкави от традиционните "обикновени". Водят се "Petit Beurre" (моите са от серията"Житен дар" на Нестле). Но и "Обикновени" да вземеш, пак ще стане. Въпросът е да не са "Закуска" или някой от моделите меки бисквити. А е долре и да са правоъгълни или квадратни, за дасе наредят по-лесно в тавата.

Оттам насетне е лесно. Но слагай повече кисело мляко, за да стане сочна.

# 35
  • Стара Загора
Аз шЪ вЪ...с тия торти smile3516

Какво сте ми заговорили за сладко по тези часове на денонощието, когато няма и магазини наоколо...
Херолине, или прави тази вечер тортата и ми прати Сержи да донесе едно парче smile3508 или спри разяждащата тема!

# 36
Малката вдигна Т следобяд и вечерта я свали. Странно дете. Не съм й давала лекарства, освен капките за нос. Само дето от нерви мен пак ме болят зъбите в цялата уста. Ужасна седмица, защо баш сега ми се струпа това чудо...

Абе Джейд, тая торта може и Алекс да я направи, бе жена. Вземи се стегни и я направи тая вечер. Ирли ти си търсиш поводи да привикаш Сержи, а newsm08

# 37
  • Стара Загора
Хм... дано да се разминете само с тази темепература, че Бузлуджа ви чака.

А тортата може и да може Алекс да я направи, но надали ще се справи с пазаренето на бисквити от магазин на един километър от вкъщи.
Пък Херка така и така е решила да прави, що да не прати Серженцето да хапнем с него двамата  Heart Eyes

# 38
  • Стара Загора
Абе вие за моето сержи ли точите зъбки бе.... tantrum Rage newsm29
Той сержолиньо е мой и е единствен...долу лапите /Джейд туй е за тебе/ smile3515
Благодарско за пояснението...утре вечер ще я направя Flutter

# 39
  • Стара Загора
Абе вие за моето сержи ли точите зъбки бе.... tantrum Rage newsm29
Той сержолиньо е мой и е единствен...долу лапите /Джейд туй е за тебе/ smile3515
Благодарско за пояснението...утре вечер ще я направя Flutter

love001 Обичам те, бе Херче! Heart Eyes

# 40
  • Стара Загора
Къде се затрихте всички? Едва ли всички са на конгреса, пак ни е отишла темичката назад.
Херич, направи ли тортата, да додем да ядем?  Mr. Green Обещавам, че сержи няма да го закачам  smile3534

Някой желаещ за боядисване (аз като един Том Сойер), ша черпавам.  Mr. Green

# 41
  • Стара Загора
Лалич още не съм я скиприла тортата...днес бяхме на сватба и за трите часа на сватбата сега лежа, че там ми се схвана д-то от стола.
Утре живот и здраве Flutter

# 42
  • Стара Загора
Тъййййй......хайманите са си дошли Mr. Green
Бързо 100 - 200 бр. снимки за клюкарката Crazy
Иначе тортата я скалъпих днес...даже и половината я няма вече. Ей го на произведението ми

Последна редакция: нд, 11 юни 2006, 22:37 от Хера

# 43
  • Стара Загора
Само не разбрах защо го сряза този банан...   Crossing Arms

# 44
  • Стара Загора
Само не разбрах защо го сряза този банан...   Crossing Arms
Е не може само хубави новини да има Mr. Green
Ще ходите ли днес на Бирхалето Rolling Eyes че ако сте там да намина за един-два сандвича Blush

Общи условия

Активация на акаунт