Откраднат живот 53 - Нов Директор, нов късмет

• 25 563
  • 711
  •   1
Отговори
# 45
Аз гласувах за Марио и Зорница. Те са причината да гледам 5ти сезон  въобще и се надявам да имат повече екранно време. Интересно ми е как ще се измъкнат Ина и Борис от Фотев. Най-малко ме интересуват Банков и фамилия и Жекова.  

# 46
Аз гласувах за Марио и Зорница. Те са причината да гледам 5ти сезон  въобще и се надявам да имат повече екранно време. Интересно ми е как ще се измъкнат Ина и Борис от Фотев. Най-малко ме интересуват Банков и фамилия и Жекова.  
И аз съм така. Дано им дават повече от 2 минути на епизод. Като гледам ти се  надяваш на повече, други не... Grinning Само, че Огнянова ще я дават точно толкова, колкото и Ковачеви. Grinning На мен ми е много любопитно как Ина ще остане в болницата като финансов директор.

# 47
А аз се чудя кой ще извика тъста на Банков за директор и той ли ще е причината те с дъщеря му да дойдат също в болницата.

Само историите на Жекова, Албена и Захариеви са ми безинтересни, другите малко или много ме интересуват.

# 48
Ура
Скрит текст:
Владо Пенев е подстриган. Сега и ако го обръснат😁🤔😂

# 49
  • София
Браво на него. Аз редовно го засичам около парка "Заимов" и все ходеше с едни модерни опашлета. Сега явно заради по-сериозния ''пост" се е вкарал в приличен вид.

# 50
Тук Банков гледа така все едно тъста му тъкмо му е ударил два шамара зад врата Joy

# 51
Малко са му. Joy Той и тъстът го гледа така, все едно всеки момент ще му плесне още два. Joy

# 52
Аз нещо не разбирам защо се смята, че Банков ще има някаква голяма драма с жена си и тъста си, ще страда, ще има нужда от утеха и т.н . Ясно е за драмата с детето, но не знаем дали е бил виновен той , а и вече е минало някакво време от събуждането на жена му. За историята със Зорница си има оправдание-все пак наистина състоянието й е било безнадеждно, обстоятелствата са били такива и т.н.

# 53
Така казаха от екипа, със сигурност Банков ще има пререкания с тъста си, а жена му не очаквам да гледа розово на действията на мъжа си през времето, в което е била в кома най-вече за това, че я беше отписал и се представяше за вдовец.

# 54
Защото Вергов каза, че ще имат конфликт, а и защото каквото и оправдание да има, жена му вероятно тепърва ще разбира какви ги е вършил и едва ли ще бъде във възторг, както и татко й.

# 55
Така казаха от екипа, със сигурност Банков ще има пререкания с тъста си, а жена му не очаквам да гледа розово на действията на мъжа си през времето, в което е била в кома най-вече за това, че я беше отписал и се представяше за вдовец.

Абсолютно! Съвсем нормално е да има драма. Няма как да пляснат с ръце и да се правят, че нищо не е било.
Колкото и да е било безнадеждно състоянието й, все пак си е жива. Не мисля, че това му е оправдание.

# 56
  • София
Някой ще ми припомни ли дъщерята на Банков при него ли се е возила или при майка си? Или изобщо не дадоха нищо по въпроса?

# 57
Здравейте, аз рядко се включвам, тъй като с бебе трудно намирам време и съм назад със сезоните, но пък ми е интересно да ви чета Simple Smile
Забелязах, че в анкетата ги няма моите любимци Мазови. Да не би и те да са напуснали сериала? Не съм успяла още да догледам 5ти сезон, но ще ми липсват, ако ги няма Sad

# 58
Някой ще ми припомни ли дъщерята на Банков при него ли се е возила или при майка си? Или изобщо не дадоха нищо по въпроса?
В спомените му, които даваха, дъщеря му се качи при него. Освен ако не са решили, че ние тия неща не ги помним и не се окаже рязко, че е била на мотора на майка си.

Almond eyes, в сериала са си, даже Мони Монев беше пуснал снимка, че снима. Просто Мириел каза, че ги е забравила в анкетата.

# 59
И аз помня, че при него се качи. Той май не искаше да я вози без каска, но майката настояваше, ако не бъркам?

Общи условия

Активация на акаунт