Откраднат живот 53 - Нов Директор, нов късмет

• 26 927
  • 711
  •   1
Отговори
# 120
Сигурна съм, че ще мине доста време докато  Марио и Банков  „ще са в добри отношения и ще работят добре заедно“. Това вероятно ще стане, но преди това ще има гръмотевици и свиткавици образно казано.
Това е единствената причина, заради която приемам връщането на ЮВ. Ще ни радват той и В.Павлов с играта си. И двамата са прекрасни актьори и при „срещата“ си ще доразвият и надградят образите на героите си.

В 5-ти сезон по мое виждане В.Павлов нямаше достоен партньор. Той е класи над другите. Та затова се надявам при партньорството си с Ю.В. и двамата да избухнат.

Нямам впечатление, като актьор от Владо Пенев. Не съм го гледала. Но в интервюта ми е правил впечатление на интелигентен, умен макар и доста ексцентричен човек. Много ми се иска образът, който ще изгражда да е положителен – строг и справедлив лидер. Без задкулисни игри, сметки, угодничество и далавери. Искам директор загрижен и правещ всичко възможно за добруването на персонал и пациенти.  Самият актьр го възприемам, като добър и приятен човек и героят му ми се иска да е такъв.
А, да посвие перките на някои хора, няма да е зле.SmileSmile

# 121
  • София
Ще изкарате Велислав Павлов чудото на българското  кино, спрете се. В този сериал има много добри актьори. Като се почне от Моньо Монев и се свърши с Емил Марков.

# 122
Ще изкарате Велислав Павлов чудото на българското  кино, спрете се. В този сериал има много добри актьори. Като се почне от Моньо Монев и се свърши с Емил Марков.
Моньо Монев?😀 нищо не каза

# 123
Мелани съгласна съм с теб ще минат през много сблъсъци, преди да почнат да мелят брашно. И аз очаквам перфекто изиграни скандали от двамата. Още помня сцената, в която Марио каза на Зорница Ти си отрова. Идеше ми да се скрия под спалната от страх. Joy

# 124
Нека да не навлизаме в тема кой е по-по-най, че ще се развие скандал и нищо продуктивно няма да има от него! Simple Smile

Зайко,а както той удари шкафчето така аз исках да му шибна един Grinning

# 125
  • София
Така да е, ако мислите, че сте интересни с всичките си фантазии сте в огромна грешка. Нали си направихте тема за розовите сънища? Умишлено не ползвам кавички Simple Smile Може да ме цитираш колкото си искаш.

# 126
Shatzi, къде точно ти е проблема в момента? Можеш ли да ми обясниш?

Майче, скандалът се подхранва умишлено в момента  без някаква основателна причина. Как не им омръзна с тази злоба не знам.

# 127
Яни, минали сме вече няколко пъти по тази улица, няма смисъл въобще да се отговаря за да се развие потенциален скандал и да се пълни темата с пререкания между нас..........просто подминавам подобни  мнения Simple Smile

# 128
Така да е, ако мислите, че сте интересни с всичките си фантазии сте в огромна грешка. Нали си направихте тема за розовите сънища? Умишлено не ползвам кавички Simple Smile Може да ме цитираш колкото си искаш.
ти си последната, която ще каже кой къде ще пише.

# 129
Пиша това, което мисля! Достоен партньор на В.Павлов е Ю.Вергов.
В обществен форум няма ограничение на това, кой, къде и каква да пише.

# 130
  • Разпиляна във въображението
Моля, укротете страстите! Simple Smile

Възможно е Банков да е не оставил Ева сама - майка й да е там.

# 131
Моля, укротете страстите! Simple Smile

Възможно е Банков да е не оставил Ева сама - майка й да е там.

На него винаги му звъняха немско говорящи, за да го информират за състоянието ѝ, това ме води на мисълта, че няма никой с нея.

# 132
Пиша това, което мисля! Достоен партньор на В.Павлов е Ю.Вергов.

Както и обратното. И аз мисля, че ако не друго поне ще ни радват с добрата си игра и двамата в комбина ще имат страхотни сцени.

# 133
Наистина няма нужда от подобни спорове - всеки има право на мнение. Не може всички да сме еднакви и да харесваме едни и същи актьори.

За мен В.Павлов е добър актьор, но със сигурност имаше достойна конкуренция и не е бил най-най.
Като цяло смятам, голяма част от каста са  силни актьори, и с малки изключения се справят много добре.
За Моньо също не съм съгласна, още с появата му в сериала, му станах голяма фенка. Страхотен образ има, а и самия актьор много добре се справя.

За Банкова предполагам, че няма да замесят и майка й. Някак кофти се получава Банков да я остави сама в Германия с дъщеря в кома и да се прибере като вдовец. То всякак е кофти, де...
Може би ще е починала или нещо др, но няма да я вкарат и нея. Защото ако е била с тях в Германия е логично и сега в България да дойде.

За бащата ми е много любопитно какво ще измислят. Може би и преди инцидента са имали бякакъв конфликт и не са поддържали отношения.
Беше казано, че Банков е бил лошо момче в миналото, възможно е бащата на Ева да е бил против брака им.
Иначе не ми изглежда логично, ако са имали нормални отношения, той да хукне към Япония.

Мисля си за това как всички се озовават в България - предполагам, че бащата като директор ще настоява Ева да се върне в България, от там и Банков. Той надали с радост ще приеме да се върне в “св. Кирил”, но няма да има избор

# 134
Най-вероятно е била сама. Нали Банков го информираха по телефона. Въпреки, че при извеждане от кома не-малко значение има и контакта с близките, мисля тя беше оставена сама. Сега гадаем. Нали ще има скок във времето назад и ще ни запознаят с миналота им.

Общи условия

Активация на акаунт