Зимата още е далече, с трепет чакаме февруарското човече!

• 34 642
  • 728
  •   1
Отговори
# 615
Добро утро 🐣
Това предложиха като алтернатива в Надежда защото отказахме всякакви български и от околността банки,искаме нещо в стабилна държава Англия или Германия,казаха че ще ни свържат с представител,повече не го обсъждахме.Цената също е за цялата пъпна връв и част от плацентата,10 хил.евро е пакета за двете,за 20 години.Четох разни работи за малкия процент в момента на реализация,но и евентуално бъдещо увеличение.Никой не дава 100 % гаранция и все пак защо да не си "купим" спокойствие.На племенниците на всички са запазени,брат ми дадоха по 10 хиляди долара само на малкото,за големия нямаха възможност,а на девера мъжа ми ги плати като подарък и също са в Англия,даже етървата ходи тогава до Лондон с представител,че беше доста мнителна.Надежда са по скоро болницата в която ще се вземе материала,и все пак чувам добри отзиви до сега за там и там ще родя в крайна сметка.

# 616
Йога съм намерила в Манастирски ливади в София. Не съм ходила още, евентуално от понеделник.
Крио сейв на нас ни дадоха оферта от 7000 за близнаците. Пъпна връв и плацента се обработват. Не съм чела подробно цялата информация все още. Плащането става на 2 пъти: 2000 при сключване на договора и останалите до 40 дни след раждане. Предлагат и вариант за разсрочено плащане.
После ще снимам офертата и ще я покажа. Има цени и за 1 бебе и за 2.
Не знам как ще издържа още 10 дни до прегледа, това е някакво китайско мъчение 🤣😂😂 ама сладко, сладко
Като лежа си имам подутина точно под пъпа и не са тлъстинки Wink твърдо е, а кучето, което е само 25кг, е като ваденка до мен. И е една ленива, все едно тя е бременна, голям цирк сме

# 617
M0n17y, обичайно при близнаци цената за второто бебе е с 50% отстъпка. Разели на 1.5 сумите, но са около 5 - 6 000 за бебенце.
мишленце13, моля те за име на тъканна та банка, към която са те насочили от Надежда. По принцип и Крио Сейв и Фючър хелт имат банки в Швейцария и Англия. Интересува ме, какво и къде ще ти предложат от Надежда за 20 000 лв, моля те да споделиш, като стигнете до там да говорите.
Dundiu86, Манастирски ливади звучи добре. Аз съм извън София за 10-ина дни, но след това бих пробвала, ако си доволна.
Предлагам и здравословни разходки в Южния парк, ако има желаещи. Аз гледам да правя 8-10 000 крачки и там действам всяка вечер, ако времето позволява.

# 618
Ще споделя разбира се,още другата седмица ще разпитам като ида за резултатите от пренатеста.Честно казано не слушах особено,мъжът ми уговаряше тази част,за мен е важно да ги има и при нужда  да са някаква сигурност.Хареса ми идеята за крачките,ще си кача и аз някое приложение Simple Smile

# 619
Момичета, ето я офертата, която ни дадоха.
Аз ходя пеша до офиса и обратно и успявам да направя 6-7 хиляди крачки, понякога и доста повече.
Надявам се като включа и йога и йогалатес за бременни да се дораздвижа.
Имам карта мултиспорт, която бях спряла временно, но намерих къде да си я ползвам за бременни. Излиза ми в пъти по-евтино, иначе всяка тренировка е между 10 и 13 лева.

# 620
Благодаря момичета ! Днес гледам по ведро на нещата - и няма следи от вчерашните “еднократни “ зацапвания .
Но реших да полежа няколко дни така или иначе . И разбира се ще Си пия лекарствата . Просто първосигнално ми се изправи косата - тъкмо дойдохме в България и казахме на приятели и роднини ...
Аз Не мисля още за покупки , като се преберем в Англия - нали сме на почивка Simple Smile)) . Но имам идея за количка 😎 още преди да забременея . Нямам почти нищо останало от дъщеря ми - раздадохме ги на приятели .
И ние мислим за стволови клетки - но офертите дават май към 20 седмица акушерките 🧐
Хубав ден момичета 🌹

# 621
Леле, момичета, от няколко дена ми е толкова тежко, че се чувствам натежала. Не виждам да съм напълняла другаде освен леко в корема, но го чувствам ужасно подут и тежък. Естествено подозирам, че тепърва ще се усилва това усещане, чак се чудя какво ли ще е след месец-два... А може и от липсата на движение да ми е съвсем тежко. След 2 дена съм на преглед и жк и нямам търпение да видя как се движа с кг, защото не мога да се ориентирам изобщо. От самото начало съм с идеята, че ако видя, че качвам неконтролируемо, ще се огранича, но да видим дали ще е възможно. Не съм започнала да ям повече и не забелязвам да ми се е повишил апетита.
При вас как вървят нещата с апетит, кг, как се чувствате?

# 622
Аз в началото свалих 2 кг и сега виждам, че стоя на това тегло. Имам кантар вкъщи и всеки ден се качвам да се меря. При мен се изгуби апетита - нетипично за мен. Последните 3 години само нагоре вървяха кг. И сега ми е много странно - никакъв апетит, ям само, защото корема ми започва да иска храна, но нищо за мен няма същия вкус и не ям с желание. През цялото време си мисля, че трябва да се храня разнообразно, за да съм полезна за бебето, но не ми се получава. Даже нямам интерес към храната, хапвам половин порция храна и толкова.
Аз имам опасения, че апетита може да ми дойде изведнъж и да не мога да го контролирам и д напълнея излишно много. По принцип съм склонна към бързо пълнеене и все съм си казвала, че забременея ли, ще стана бидон. 
 Но знае ли човек... 

# 623
  • София
Минавам само да кажа, че утре съм на преглед, за пръв път в България за тази бременност, при лекарката, която ми следеше първата. Дано всичко е наред, че вече цял месец откакто видях бебето. Simple Smile
За стволовите клетки, нямам идея, сумите ми се виждат огромни, а и бях чела доста негативни мнения, но който има възможност, няма лошо.
За килограмите, не знам, качила съм съвсем мъничко засега, но моето стартово тегло е с "резерви", та се предполага да качвам по-малко. Огладнявам доста начесто и като вълк Animal Scream Cat

# 624
Успех Patita ! Знаеш ли нещо за пола или утре може би ще кажат ?
Аз с килограмите съм нещо от сорта на +1 до 2кг - защото кантарите показват каквото решат Simple Smile)))) но корема Си ми личи определено
Все още имам по едно обилно повръщане на ден и то Не е сутрин ! Като цяло ми се ядат 5-6 неща , но имам апетит за тях .

# 625
Аз също се чувствам като плондер, но съм си същите килограми. Все още си повръщам от време на време, но поне малко по малко си обогатявам менюто. 😀
За стволовите клетки, няма да замразяваме.

# 626
😂 за тези които нямат апетит , спокойно момичета аз си хапвам и за вас , стига да обичате -пици , спагети , свински котлети ребърца , шопска салата и домашно козе и овче сирене , и био мед . Всичко поднесено със студена бира . Странното е , че не мога да ям сладко а преди бях вафленото чудовище в къщи . Не съм качила много килограми , но Док каза , че са супер за този период на бременността . За стволовите клетки още се чудим , чета много и вместо да се доближат до решението все повече въпроси изплуват в главата ми , но уви няма отговор за тях . Но така или иначе има време , и ще вземем решение . Но сега се настройвам на приключенска вълна и почвам да стягам багажи поетапно за почивките които предстоят . Мъжа има още малко работа и приключва работната година и аз се надъхвам все повече и повече ...

# 627
Здравейте и от мен! Аз не съм увеличила количеството храна, ям предимно салати, но съм качила 2 кг, като само последните 10 дни 500 грама.... коремчето ми е мъничко и се забелязва само ако съм облечена с нещо по мен.
За стволовите клетки, ние ще замразяваме и ще се доверим на крио сейв. С първото дете използвахме техните услуги и сега ни дават 50% отстъпка.

Последна редакция: пн, 20 авг 2018, 10:14 от Sissy88

# 628
И аз явно поради липсата на апетит първоначално свалих 2кг и на жк в 12с. си стоях на тези -2. Аз обаче не повръщах, имах силно гадене, но поне с повръщането се разминах. Нямам кантар вкъщи и все ми е интересно какво ли ще покаже този в кабинета. Също не ям много разнообразно и не мога и да кажа, че е особено здравословно, за което ми е гузно. За месо се насилвам понякога, но по скоро само кусвам. Обожавах сладко, но засега все още не ми се яде (дано и така да остане, защото със сигурност кг ще се повлияят много от него). Тестеничко обаче ми се похапва, но общо взето мога да ям и само плодове, салати, ориз и картофи Grinning но съм наясно, че определено това не е достатъчно богато меню.

# 629
аз съм като ламя Sad гладна съм постоянно и ям в количества, дори си позволявам и забранени за мен храни от време на време. С две думи: скъсах каиша. Опитвам се да се ограничавам обаче не успявам, защото на всеки 3-4 часа изпадам в див и безмилостен глад и не помня какво правя следващите 15 мин Simple Smile
съответно първия триместър завърших на - 2 кг, а сега 3 седмици след началото на втори вече съм +3. Не знам какво ще правя, честно. Дано да е някакъв период и да ми мине. Иначе не ми се ядът някакви точни неща, но като огладнея и изяждам всичко пред очите ми.
Ние все още се чудим за стволовите клетки, най-вече заради финансовата част на нещата. Иначе вярвам че с всеки изминал ден технологиите се развиват и че след 5-6 години ще могат да правят доста повече неща от тях.

Общи условия

Активация на акаунт