Зимата още е далече, с трепет чакаме февруарското човече!

• 34 672
  • 728
  •   1
Отговори
# 540
  • София
HeartbeatМомичета, обадиха ми се от пренатест! Тестът е отрицателен Simple Smile Ще си имаме още едно момиченце! Много съм щастлива! Heartbeat

Браво,Елиии! Страшно много се радвам. Наслади се на бременността си! Всичко ще е наред!!! Blush Kissing Heart

# 541
Моят го правя защото са две и въпреки малкия шанс за някой от синдромите пак не мисля че бих се навила на крайни мерки ако са лоши резултатите.А таткото е нетърпелив за пола да кажем и заради двете 😆

# 542
мишленце, аз се следя само на ЖК по ЗК този път, но моята лекарка ме гледа всеки път на ехограф без да си плащам. Вероятно по-натам ще ходя и при лекарката, която съм избрала за раждането на частно, но след 7 месец може би. Но на мен ми е втора бременност и малко или много знам какво да очаквам и съм запозната повече от първия път, когато ходех и на частно за свое спокойствие.

bambucha, много се радвам! Чаках с теб и аз резултата. А сега разбирам, че сме и адашки, аз също съм Ели.  Grinning

# 543
Честито на всички за хубавите резултати. Само такива новини да се чуват.

# 544
Аз ходя на частно на жк, по скоро в болницата има платен пакет където са ми включени изследванията и ехографа. Не знам дали е на сметка или не, но не ми се занимаваше да мисля във всеки един момент колко пари ще ми трябват.
Пренаталния тест го направих, защото ме е страх от аномалии. Резултатите до момента са ми отлични и няма външни белези за проблем, но ние искахме да смр напълно сигурни че бебетата са здрави.

# 545
Хм ... Сега се замислих , аз не ходя по здравна каса на ЖК , а си ходя при Док.на частно. Една позната ми каза , че после съм щяла да имам проблем със записването на децата на градина ... Вие чували ли сте подобно нещо?!?

# 546
Момичета, не мога да се стърпя да не се похваля. Излезе ни теста, всичко е наред и чакаме момиче Simple Smile

# 547
  • Varna, Bulgaria
Здравейте, аз съм от мартенските мами, но ви чета и следя редовно. Ако мога да се включа на въпроса на Усмивка 😀. Няма нищо общо едното с другото, предната бременност следях само на частно, доки ми водеще всичко..просто всички прегледи и изследвания си плащах, тя ми даде и болничните и т.н. според мен,който ти го е казал, те е изпързалял...

# 548
  • София
Хм ... Сега се замислих , аз не ходя по здравна каса на ЖК , а си ходя при Док.на частно. Една позната ми каза , че после съм щяла да имам проблем със записването на децата на градина ... Вие чували ли сте подобно нещо?!?
Няма общо след като се роди ще си има педиатър и ще ти трябва той, заради ваксините и бележките, но гинеколога няма общо.

# 549
Честито за положителните резулати на момичетата! Доста теми сте сменили Blush Да се включа и аз,относно количките съм пред голям проблем,нямам идея какво ще избираме. С първото ми дете заложих на скъпа количка,но беше адски тежка,и не особено маневрена,но пък за бебето комфортна. Сега ми се иска да е нещо леко,маневрено,комфортно и не много скъпо-не знам дали съществува такава! За възглавниците съм твърдо ЗА! Смятам да си купя и аз,че първата я подарих на моя близка.
Да ви споделя и моят проблем,имах го и с първата бременност,в това състояние ми се притиска някакъв нерв отзад около опашната кост и от там болката продължава по дължината на единият ми крак! Преди не успях с никакви мазила да облекча този проблем,каквито и мехлеми да ми изписваха,надявам се да намеря този път! Confused

# 550
Честито и от мен за хубавите резултати и ето, че вече няма да е така синя първата страничка, а ще имаме и доста дами.
Аз се чудя меки сирена след термична обработка може ли да се ядат? На пица да кажем?

# 551
Момичета, много се радвам за хубавите новини! Вярвам в колективната положителна енергия, която генерираме, когато се надяваме на най-доброто заедно.
Аз за запека забелязах, че добре ми действа по чаша кисело мляко на закуска или следобед. Иначе лекарят ми изписа Лактулоза при нужда, прибягвала съм няколко пъти до него съвсем в началото.
Аз искам да попитам понеже малко късно ще се запиша на ЖК (така се стекоха нещата), чак към 14-та седмица, има ли някакви изследвания, които задължително да не могат да чакат до тогава?

# 552
  • София
Колко ви се радвам на резултатите от тестовете, днес само хубави новини получавам Hug

# 553
  • Benelux / Varna
Много хубави новини в темичката , супер! 😊
На мен нещо не ми е добре от следобяд, на моменти ми прескача сърцето, като дишам и го усещам. Много е стряскащо. Чудя се да не е нещо от НМХепарин, от инжекциите, но пък съм така от следобяд, а по принцип ги слагам вечер.
Ох дано изкарам спокойна нощ и утре да съм по-добре.

# 554
Добро утро мами 🤗☀️☀️☀️☀️😘😘😘
Ехааааааа....... колко хубави новини. Много се радвам за хубавите резултати от тестовете. Време е да отдъхнем, да поемем въздух и да се радваме на бременността. Днес съм на преглед на онкогинеколог да видим шийката и е време да ме запишат за серклаж.
Аз се записах ЖК само по ЗК. Проследих какво вкл пакетите на частното и реших че засега няма смисъл.

Общи условия

Активация на акаунт