Зимата още е далече, с трепет чакаме февруарското човече!

• 34 675
  • 728
  •   1
Отговори
# 525
Благодаря много за милите пожелания дами , накарахте ме усмивката ми да грее още по силно .
На малката рожденичка , макар на патерици и желая детство изпълнено с любов и пакости . Усмивка с която да заразява всички , и да помни , че е Лъв и никога да не позволява да се превръща в плячка 😘
На новодошлите добре дошли . радвам се че групичката ни расте и желая само хубави и щастливи моменти до финал а след това ще се учим да бъдем мами взаимно надявам се .
За хубавите новини новини от тестовете честито на бъдещите мами . За тези които чакаме търпение , то е в основата на всичко.
Някой беше ми написал да не забравя да си напиша писмо до бъдещето ми аз . Никога не го пропускам това , това е традиция създадена от пра пра дядо ми и смятам да я предам и на децата ми , мъж ми и той се включи след като стана част от моето лудо голямо семейство . А вие имате ли традиции за рождените си дни ?!?
За възглавницата за бременни и аз още умувам но не съм направила тази покупка .
Честит празник на всички които празнуват днес !!!

# 526
  • София
За рождените дни моята традиция е денят ми да е специален, да правя само приятни неща, винаги да си сложа (или ако не поне да съм си купила) нова рокля, задължително Blush
Възглавници за бременни не съм купувала и първия път и честно казано ми се струва доста голяма глупост.

# 527
Здравейте мамчета, много ви благодаря за милите думи и топлото посрещане ❤ На патерици честито на рожденничките и честито на всички добри резултати от пренатестовете!!!
Имам спешен въпрос към тези от вас, страдащи от гастрит или силни болки в стомаха-какво пиете? Мен ме оправя само омепразол, но сега не смея да взема(в почти 13г.с) Още в началото бях питала док. ако евентуално ми се наложи дали мига да го вземам, тя каза да, но нещо ме човърка и като прочетах противопоказанията пише, че е доказано че в първия триместър води до аномалии в плода....Вярно, че вече съм в началото на 4 мес, но знам ли... страх ме е да рискувам 😔

# 528
За възглавниците - през първата бременност използвах една С-образна, доста полезна ми беше в жегите, сега ще видим тази бременност дали ще се наложи като ще е по-студено към края. После за кърменето не съм я ползвала.

# 529
честито и от мен на голямата и малката рожденички Simple Smile Бъдете здрави и много усмихнати!

Количка вече избрахме ние и ще почакаме още малко, но знаем коя и от къде да я вземем. ... За тези възглавници не знам аз още, защото по принцип си спя на страни и не съм сигурна дали е добра инвестиция сега или да чакам да дойде време за кърмене.

Аз първата бременност без такава възглавница не можех да спя! Изключително съм доволна! Simple Smile

# 530
  • София
Gattacio, опитвала ли си с лъжичка сода за хляб? Баща ми беше язваджия и само това го спасяваше, aЗ също съм взимала един-два пъти

# 531
  • София
Gattacio, опитвала ли си с лъжичка сода за хляб? Баща ми беше язваджия и само това го спасяваше, aЗ също съм взимала един-два пъти
Содата при по често ползване е много вредна за червата, иначе и моя баща доста пиеше преди.

# 532
Вредна е, но аз съм с киселини от първия ден на 4та седмица и ги получавам и от водата... Ако щете ми вярвайте нищо не ми помага освен содата...

# 533
  • София
Вредна е, но аз съм с киселини от първия ден на 4та седмица и ги получавам и от водата... Ако щете ми вярвайте нищо не ми помага освен содата...
Е да като няма друг лек, дано вече минат!

# 534
  • Пловдив
HeartbeatМомичета, обадиха ми се от пренатест! Тестът е отрицателен Simple Smile Ще си имаме още едно момиченце! Много съм щастлива! Heartbeat

# 535
  • София
Пухита те киселините са най-вече към края, няли тогава се притиска повече стомаха, така че докато не родим все ще се появяват.

bambucha85 честито за хубавия резултат! Все така до края!

# 536
bambucha85, честито за страхотните новини! Наслади се сега спокойно на радостта си.

Последна редакция: ср, 15 авг 2018, 20:15 от M0n17y

# 537
И аз да споделя, след дълго чакане излезе и нашият резултат . Отрицателен е за всички аномалии . Бебета ни са здрави 😘
Вече летя в облаците 😍

# 538
Поздравления мамчета и аз се надявам на добри резултати в края на месеца.Тези от вас които се записаха на ЖК ще се следите ли и на частно?Доколкото четох по здравна каса има едни изследвания и 3 ехографа което за мен е доста малко.

# 539

Не съм! Мислех, че е остарял и вече отхвърлен този метод...Но сега нямам друг шанс, освен да опитам 😌 Аз нямам киселини, а силни болки, имах си ги и преди бременността. Обикновено започват когато съм притеснена, стресирана или когато ям недостатъчно и кофти. Сега сме на море и подозирам, че е второто...
Честито от сърце на хубавите резултати от пренатестовете!!! Много ме вълнува темата и доста проучвах, но за момента реших да не правя. Исках да ви попитам- вие по собствена преценка и за успокоение ли ги правите или по медицински показания?

Общи условия

Активация на акаунт