Звездни компромати - 374

• 74 314
  • 756
  •   1
Отговори
# 435
Защото явно има мъже, които също предпочитат такива?
Но мъжът е временен ползвател, а жената си ги носи завинаги.

# 436
Христина Бобокова както винаги е най-красива.

# 437
Според мен стриите на Йотовска са в следствие на бременността.

# 438
  • София

Това е малко старичко - от началото на месец юни. Струва ми се даже, че беше коментирано в стара тема.

# 439
  • До морето
Това намирам аз. Лично ми е много жал за Роси, олицетворение е за това, как можеш да се затриеш сам.

https://novini.bg/show/kliuki/447129

Брей какъв крупен бизнесмен, пък РД на любовницата в треторазряден ресторант.  Що така?
Че кой е този треторазряден ресторант? Да не са празнували в Гюрлата?

Мисля, че на Морска Гара са само "Хепи" и "Чинара".
Забрави треторазрядния "Капитан Кук".

Мераки е заведението ог снимката и е точно треторазрядно. Такава гнусна мизерия е в този ресторант, че си нямате идея. Освен това е ширпотреба ресторант.
 Аз този бизнесмен не го знам кой е, ама в района на Меракито има поне 2 по-хубави и по-скъпи ресторанта (Капитан Кук е единият), които повече подхождат на колието за 20 бона.

# 440
Като споменахте Бобокова, ето едно не много старо нейно интервю - от края на май. Много по-интересно за мене от това с Ася-на-Кумчо-Вълчо.

# 441
Това намирам аз. Лично ми е много жал за Роси, олицетворение е за това, как можеш да се затриеш сам.

https://novini.bg/show/kliuki/447129

Брей какъв крупен бизнесмен, пък РД на любовницата в треторазряден ресторант.  Що така?
Че кой е този треторазряден ресторант? Да не са празнували в Гюрлата?

Мисля, че на Морска Гара са само "Хепи" и "Чинара".
Забрави треторазрядния "Капитан Кук".

Мераки е заведението ог снимката и е точно треторазрядно. Такава гнусна мизерия е в този ресторант, че си нямате идея. Освен това е ширпотреба ресторант.
 Аз този бизнесмен не го знам кой е, ама в района на Меракито има поне 2 по-хубави и по-скъпи ресторанта (Капитан Кук е единият), които повече подхождат на колието за 20 бона.
Аз направо се засегнах за Капитан Кук. Помислих, че него определяш като треторазреден ррсторант.Blush Мераки не ми е известен.

# 442
  • На брега на реката
Я да видим кой им написа статията на тия!?
За новата любов на Роси

# 443
Ама млад е тук човекът - 60 годишен Simple Smile

# 444
3 изречения - хоп статия  Rolling Eyes  И естествено, че ние сме основен източник, много ясно.

# 445
# 446
  • Ямбол
Брандън Бойд /Incubus/ и Серж Танкиян /System of a down/
https://www.instagram.com/p/Bl8f4FhFTMw/?utm_source=ig_share_she … hid=113s4ggiayulo

# 447

Имала съм възможност да я виждам отблизо и смело мога да кажа, че е една от най-красивите жени в Бг.
Коса, тяло, лице, всичко е топ.

# 448
Бобокова всеки път е невероятна . Тя е класи над Аси, Ивайли и подобни. Космос.

# 449
  • софия

ААА обожавам ги тези хора!

Общи условия

Активация на акаунт