Звездни компромати - 374

• 74 333
  • 756
  •   1
Отговори
# 390
  • Пловдив
Не намирам информация на каква възраст е дъщерята на Йорданка Христова, а ми стана едно любознателно.

# 391
Следващата е Мис Колумбия, която стана известна със сгрешеното й обявяване за Мис Вселена, но остана втора - Ариадна Гутиерес. https://www.instagram.com/gutierrezary/
Вероятно в момента на "отнемане" на короната е била адски тъжна, но много трябва да е благодарна за това объркване. Всички запомниха нея. Дори и аз, която не знам името на ни една Мис Свят.
Дефекта в ефект, както се казва...а в клипа на Despacito също събра бая погледите с тЕлото си.

# 392
  • Once there was a Hushpuppy...
Не ми изглежда променена Дженифър Лав Хюит. На повечето снимки е без грим, това е шокиращо различно за някои, след като сме свикнали да я гледаме в роля. Или на снимки за нещо, силно гримирана.

# 393
Дженифър Лав Хюит ми е много любима още от "Знам какво направи миналото лято" и й следях инстаграма по едно време.
Спрях, защото наистина има нещо много сбъркано, не знам какво. Уж се ожени за голяма любов, две деца имат...не знам.

# 394
а другия ги развлича с басейни, яхти, самолети, партита, хубава храна и най-вече много танци Simple Smile
Едва ли е единственият в тяхното обкръжение, който може да им осигури подобен лайфстайл. Нещо такова си мислех и че ги привлича с нещо, което остава невидимо за мен.

Наоми
Скрит текст:
Не е бременна, както е видно. Уф, каква жена, не е честно просто.
И един кики челъндж, не е компромат, но ме усмихна и реших да го споделя с вас. https://www.instagram.com/p/Bl7ZiaaArbt/?tagged=kikichallenge

# 395
Аз затова съм добре...живея в миналия век, нямам инстаграм, никого не следя и никой не ми хаква профила Joy
Дженифър Лав Хюит я обожавах в "Шепот от отвъдното", косата и очната й линия ми бяха мечта, толкова се мъчех да се докарам като нея....неуспешно...

# 396
  • Варна
Снимката на Миро няколко страници назад, е от рождения ден на Роси Иванова, който беше онзи ден в заведение на пристанище Варна. Тя явно наистина е с доста по-възрастния бизнесмен Ташев. Това като продължение на темата за красивите млади жени(модели в повечето случаи) и възрастни платежоспособни господа.

Последна редакция: чт, 02 авг 2018, 14:20 от Blue Turquoise

# 397
Стоичков и внуче :
Скрит текст:

Вергов и Емил Марков:
Скрит текст:

# 398
  • София
Снимката на Миро няколко страници назад, е от рождения ден на Роси Иванова, който беше онзи ден в заведение на пристанище Варна. Тя явно наистина е с доста по-възрастния бизнесмен Ташев.

Точно ги гледах двамата  Simple Smile
Ето ги -
Скрит текст:

# 399
  • София
Снимката на Миро няколко страници назад, е от рождения ден на Роси Иванова, който беше онзи ден в заведение на пристанище Варна. Тя явно наистина е с доста по-възрастния бизнесмен Ташев. Това като продължение на темата за красивите млади жени(модели в повечето случаи) и възрастни платежоспособни господа.
Какъв му е бизнеса на този Ташев? Много е красива Роси.

# 400
  • Варна
Един от най-крупните земеделци и с дялове в множество дружества- Папас олио, Папас мел, Зърнени храни, Екобулпак и т.н.

# 401
  • София
Един от най-крупните земеделци и с дялове в множество дружества- Папас олио, Папас мел, Зърнени храни, Екобулпак и т.н.
Мерси, не е човекът, за който си мислех.
Този е доста по-крупен бизнесмен. 😀

# 402
# 403
  • До морето
Брей какъв крупен бизнесмен, пък РД на любовницата в треторазряден ресторант.  Що така?

# 404
Брей какъв крупен бизнесмен, пък РД на любовницата в треторазряден ресторант.  Що така?
Ако найстина е този - защото може би възрастта не му позволява по-дълги пътувания. (75 години) Wink

Общи условия

Активация на акаунт