Рим - 20 тема

• 61 882
  • 730
  •   1
Отговори
# 480
  • Пловдив
И ние пътуваме на 22 Simple Smile Но няма да се видим с папата Simple Smile
Ще наблегнем на снимки и джелато
Heart Eyes завид!
Аз отложих за ранна пролет.

# 481
Супер, пак ще е хубаво
Аз запазих билети за Венеция пролетта, и другата седмица се местя в съседната тема да търся квартира, маршрути...
Ех, хубави емоции
Благодаря на всички за съветите до тук и за куража сама да организирам пътуване Kissing Heart

# 482
  • София
Може ли да се посещава Стадион Олимпико, когато няма мачове?

# 483
За обратния полет от Рим в 8 ч. с билет по 1,50 евро спокойно може да хванете първото метро в 5:30 до спирка Чампино и после със същия билет автобус 520. Пристигате точно навреме за полета. Ние дори почакахме.

# 484
Благодаря
Аз взех шатъл вече, лесно и удобно е
Благодаря на всички за насърчениеъо и помощта
Всичко е повече от прекрасно и лесно
Даже времето, пу пу
Възхитена съм

# 485
  • Пловдив
Радвам се,Хепи!  bouquet
Чакам те с нетърпение да се върнеш и да разкажеш  Wink

п.п.Аз намерх по-евтинки билети за април,ама си мисля,че 2 пълни дни са малко...

# 486
Аз взех 5 еврови билети и за януари за два дни. Според мен си струва и тогава дори. В момента е прекрасно на Колизеума, не мога да си представя в топлите месеци какво е. Simple Smile

# 487
  • Пловдив
Аз взех 5 еврови билети и за януари за два дни. Според мен си струва и тогава дори. В момента е прекрасно на Колизеума, не мога да си представя в топлите месеци какво е. Simple Smile
Пак за Рим ли?  Grinning
Иска ми се и на мен за януари,ама ме е шубе заради времето...

# 488
Да...луда работа...така че сега не се чувствам притисната. Има какво да се види и сега, и тогава...

# 489
  • Пловдив
Да...луда работа...така че сега не се чувствам притисната. Има какво да се види и сега, и тогава...
Peace
Ама сега сте 4 дни,нали?
Освен да рискувам и да взема и аз януари  Thinking че до април колко много време има  Mr. Green

# 490
Да, 4 дни
Взела съм за май месец за Венеция. И вероятно с това ще приключи Италия за тази година за мен. Оглеждам се за изгодно за Франция март или лятото. Или Париж, или Ница с уиз..но ще видим Simple Smile Че евтино, евтино, ама все пак...Simple Smile

# 491
  • Пловдив
М да... Money
И на мен много ме се хойка,ама финансово не ми е угодно  Whistling

Като си дойдеш ще разказваш...всичко ми е интересно  Grinning от полета до какво хапнахте.

# 492
♥ HAPPY ♥, ти що не хойкаш, ами пишеш? Wink Wink Wink

# 493
Почивам си между Колизеума и тирамисуто Simple Smile Сутринта кацнах, а вече го обиколих, тъй като си купих билети много бързо Wink откъм Палатин Wink
Ако някой се сеща хубаво място за похапване около станция Виторио Емануеле или Колизеума, да казва Simple Smile  Да е вкусно и да не е скъпо. И паста, и пица, и десерти, и сладолед- всякакви предложения.

# 494
Почивам си между Колизеума и тирамисуто Simple Smile Сутринта кацнах, а вече го обиколих, тъй като си купих билети много бързо Wink откъм Палатин Wink
Ако някой се сеща хубаво място за похапване около станция Виторио Емануеле или Колизеума, да казва Simple Smile  Да е вкусно и да не е скъпо. И паста, и пица, и десерти, и сладолед- всякакви предложения.
Това https://www.tripadvisor.com/Restaurant_Review-g187791-d1170712-R … i-Rome_Lazio.html

Общи условия

Активация на акаунт