Рим - 20 тема

• 61 129
  • 730
  •   1
Отговори
# 495
  • IT
аз лично не бих седнала никъде в този регион Bowtie , всъщност до Витторио само в един единствен китайски ресторант, който посещаваме бих, иначе тц, но това са си мои размисли и желания.
В топлите месеци е ужасно, поне за мен,  много гадно пече, аз съм писала и преди, Рим е готин февруари, април и май.

# 496
  • Пловдив
Януари викаш-не  Thinking

# 497
  • София
Януари за мен беше идеален миналата година. 11-14 градуса, свежо и приятно.

# 498
  • Пловдив
Уф...дерт имам,начи  Thinking не мога да реша  Crazy

п.п.Това място как ви изглежда...https://www.booking.com/hotel/it/rooms-roma-monti.bg.html?aid=37 … 1&#map_closed

Учудва ме това,че под цената се изписва това - + BGN 46.94 данъци и такси  newsm78

Последна редакция: пт, 23 ное 2018, 16:42 от mystic woman

# 499
Това прилича на city tax, който се плащ на човек на нощувка и варира според категорията.

# 500
  • IT
Февруари, повечето народ ходи до Венеция за карнавала и няма толкова джангър, после вече за време очевидно нищо не може да се каже, до скоро неприятни бяха ноември и март, за август изобщо не коментирам, в този пек и влажност, но вече знае ли човек. Януари са разпродажбите в Италия и аз бих се насочила към Милано и Генуа, не баш към Рим за покупки, тук сме  модно село в сравнение с тях.
Да такса градска е това.
За местото, аз лично там не бих се набутала, не го харесвам, много китайци има там заради магазините и ми е мръсно, точно една спирка на  трамваите преди Термини, прилича ми примерно на района в началото на Ботев до гарата в София

# 501
Мистик, за два дни чудесно ще обиколите повечето главни забележителности, ако приложите триковете и не чакате по опашки. Времето е меко в сравнение с България. Според мен си струва и за януари. Имах други очаквания, но се движим само пеша. Днес от Колизеума през трставере до в момента испанските стълби само пеша. По пътя хапване-Карло Мента, джелато, каноли, капучино....всичко е близо, лесно, вкусно. Края на втори ден и сме преизпълнили програмата. Даже се снимаме по 10 часа на всеки фонтан. Неделя Ватикана и замъка Сан Анджело и сега сглабям програма за утрешния уж дъждовен ден Simple Smile   Капитплойски музеи и кой знае какво ще ни хрумне. А можехме да сбием още неща, ако времето беше ограничено. Така че взимай смело билети Simple Smile
За района- оправихме се, така и така не хапваме до квартирата, а около забележителностите Simple Smile Срещу нас има много хубав ресторант, ама е с резервации и няма места, хаха Simple Smile Но не сме гладни

# 502
  • Пловдив
Хепи...Супер! Kissing Heart

Алекса,може ли ти да предложиш настаняване? Търся да е удобно от и до летището и около 250-300лв мах за 2ма и 2 нощувки.

# 503
  • IT
Или около площад Република или от другата страна близо до Кастро Преторио. Цени нямам идея кое как е но хотели бол. Едни приятели бяха наскоро в един хотел който се казва Castelfidardo там е добре зоната, имаше и един друг до Република нещо със Sailor беше не лош.

# 504
  • Пловдив
Или около площад Република или от другата страна близо до Кастро Преторио. Цени нямам идея кое как е но хотели бол. Едни приятели бяха наскоро в един хотел който се казва Castelfidardo там е добре зоната, имаше и един друг до Република нещо със Sailor беше не лош.
този ли е?
https://www.booking.com/hotel/it/castelfidardo.bg.html?aid=33953 … total;ucfs=1&

# 505
  • Пловдив
Цитат на: Фукла link=topic=1053282.msg[url
[/url]37752485#msg37752485 date=1542986378]
Това прилича на city tax, който се плащ на човек на нощувка и варира според категорията.
но не влиза в общата цена...? Т.е ще ме таксуват там с тази такса?

# 506
Цитат на: Фукла link=topic=1053282.msg[url
[/url]37752485#msg37752485 date=1542986378]
но не влиза в общата цена...? Т.е ще ме таксуват там с тази такса?
Да.

# 507
  • Пловдив
Резервих аз....ще се моля за меко време Stuck Out Tongue Winking Eye
Като наближи,ще ви притесня с въпроси Wink

# 508
Къде запази

# 509
  • Пловдив
тук...но,ако някой препоръча по-хубаво ще сменя Simple Smile
https://www.booking.com/hotel/it/rossana-guest-house.bg.html?aid … 3fd037a30;swres=1

Общи условия

Активация на акаунт