ВЕЛИСЛАВ ПАВЛОВ*ДИМИТЪР ЗАХАРИЕВ*ДИАНА ДИМИТРОВА* ТЕМА 17

• 21 853
  • 744
  •   1
Отговори
# 60
Мисля си върху думите на Вера и Моски от днес. Тези за целувката в колата. Малко нощни разсъждения Simple Smile
Скрит текст:

Особена целувка е това. Прелюдия. Очакване.
Целувка за лека нощ. За нощта, която очакваш, която изгаряш да настъпи и да те избави от това, което денят е направил от теб. Уморен си психически, чустваш се сякаш в безтегловност. Не усещаш нищо. И когато два пръста докоснат брадичката ти и обърнат лицето ти, не се дърпаш, просто се оставяш да те водят, плъзгаш се по течението на удоволствието. Защото друго няма, само два пръста, галещи брадичката ти и удоволствие, което нощта ти дава. И тогава идва целувката. Сетивата ти се изострят до край, имаш чувството, че всяка една клетка на тялото се намира в устните ти, че усещаш единствено тях....и ръката, докосваща бузите ти, и онези проклети два пръста под брадичката.
Тази целувка не случайно е снимана през нощта. Нощта е различна - понякога те е страх от нея - заради тъмнината, защото всичко страшно свързаш с тъмнина; друг път я чакаш с нетърпение, защото те освобождава - от страха, от срама и само тогава можеш да се насладиш на дозата удоволствие. Без въпроси, без съмнения и без задръжки. Както казах - прелюдия и очакване. За още.

# 61
Дона! Уау...не мога да повярвам, че си го писала ти с неромантичната ти душа. Wink Страхотно е! Kissing HeartHeart Eyes

# 62
Дона! Уау...не мога да повярвам, че си го писала ти с неромантичната ти душа. Wink Страхотно е! Kissing HeartHeart Eyes

Ами това е...странно, защото тази целувка не я усещам романтична...ами по един друг начин

# 63
Само се прави Донето,че не била романтичка. Kissing Heart
Една мисъл ме гложди отдавна.Има ли нещо общо това,че Марио я заведе  извън града  където се вижда всичко от високо с факта ,че когато онова момче искаше да скочи от покрива Зорница му сподели ,,Аз съм специалистка по покривите.Обожавам гледката от високо,,.
Знам го този другия начин,по който я усещаш целувката.Да не е свързан с ,,Усещали ли сте онази тръпка от възбуда,която се процежда през всеки сантиметър на тялото ви.,, Joy

# 64
Аплодисменти, Доне Hug Прекрасно е Heart

П.п. И все пак тя е стисла Joy

# 65
Знам го този другия начин,по който я усещаш целувката.Да не е свързан с ,,Усещали ли сте онази тръпка от възбуда,която се процежда през всеки сантиметър на тялото ви.,, Joy
Именно. Това е такава целувка.

# 66
Еее Моски тя е непоправима грешница и развратница,а ти в какво я обвиняваш,че не е достатъчно разкрепостена ли?За Зорница питам. Joy

# 67
  • София
Само се прави Донето,че не била романтичка. Kissing Heart
Една мисъл ме гложди отдавна.Има ли нещо общо това,че Марио я заведе  извън града  където се вижда всичко от високо с факта ,че когато онова момче искаше да скочи от покрива Зорница му сподели ,,Аз съм специалистка по покривите.Обожавам гледката от високо,,.

Според мен има, Зайо. Което за пореден път показва, че наглед незначителни случки и думи са мислени от сценаристите и имат значение.

# 68
Еее Моски тя е непоправима грешница и развратница,а ти в какво я обвиняваш,че не е достатъчно разкрепостена ли?За Зорница питам. Joy
Бе нещо на свенлива ми се прави. Joy Но нали знаеш, в шести сезон ще има режисьорски указания - давай, Зорничке, покажи на какво си способна. И на Донето ще й се подпали клавиатурата от неромантични разкази Joy

# 69
А за воденето извън града - представам си и предпочитам да мисля, че е шофирал безцелно, говорел ѝ е, тя го е слушала, докато гледа встрани и в един момент просто са стигнали там. Той е видял гледката под тях и е спрял колата.

# 70
  • София
Марио винаги е бил особено чувствителен към Зорница и към нещата, които тя казва и прави. Ако някъде в първите епизоди тя беше казала колко обича да гледа влакове, той щеше да я заведе до някоя ж.п линия, сигурна съм.

# 71
Според мен има, Зайо. Което за пореден път показва, че наглед незначителни случки и думи са мислени от сценаристите и имат значение.

И което доказва още какво? Че случайности не съществуват. Joy

Моски, ама и ти не падаш по гръб значи. Joy

# 72
  • София
Не, Яни. Моски си проси още гифчета, като доказателствен материал, оборваш нейната теория. 😂😂😂

# 73
Не, Яни. Моски си проси още гифчета, като доказателствен материал, оборваш нейната теория. 😂😂😂
Еееее, много си гадна, разкри ме Joy

Тази вечер си направих кефа да изгледам.31-ви епизод, любимия ми. И там отново за кой ли път имаше момент, в който ни показваха колко е чувствителен Марио спрямо Зорница - една промяна в интонацията й и той веднага вдига поглед от операционното поле, поглежда я изпитателно и разбира, че е притеснена и я успокоява.
При всички дивотии на сценаристите ми се иска да им целувам ръцете за тоя персонаж.

# 74
Марио винаги е бил особено чувствителен към Зорница и към нещата, които тя казва и прави. Ако някъде в първите епизоди тя беше казала колко обича да гледа влакове, той щеше да я заведе до някоя ж.п линия, сигурна съм.

Това, което казваш ме навежда на мисълта, че Зорница никога май не е казвала на Марио, че обича сладкото (както каза на Банков тогава), но той го е забелязал и както си спомняте в сцената с рибешката целувка сам й донесе шоколадче. Беше много сладък и мил жест. Heart Което пък означава, че е наблюдателен спрямо нея и помни малките и важните детайли. Не е нужно да му се казва нещо и да го подсещаш, за да го направи.

Общи условия

Активация на акаунт