ВЕЛИСЛАВ ПАВЛОВ*ДИМИТЪР ЗАХАРИЕВ*ДИАНА ДИМИТРОВА* ТЕМА 17

• 21 823
  • 744
  •   1
Отговори
# 45
  • София
Пък никой не е гласувал за целувката в ритуалната зала, а тя е прекрасна как Зорница му се хвърли на врата на мечока Heart Eyes
Знам, знам, аз съм виновна с това ограничение от два гласа Joy

Сега, заради теб ще останат недооценени целувки. РИва от мъка и се чудя дали да не си променя гласа, че за всички да има поне по един 😂😂😂

# 46
Ей сега прочетох в една от групите на ОЖ във Фейсбук, че през театралния сезон 2019/2020 ще има нова постановка - "Той и Тя" в театър 199 с Велислав и Александра Василева.
Абе тя Моски не говори ли за нея? Че премиерата ще е през пролетта?

Там сме де Wink

# 47
Ей сега прочетох в една от групите на ОЖ във Фейсбук, че през театралния сезон 2019/2020 ще има нова постановка - "Той и Тя" в театър 199 с Велислав и Александра Василева.
Абе тя Моски не говори ли за нея? Че премиерата ще е през пролетта?

Там сме де Wink
Не знам, питай Моски. Grinning

# 48
ТАМ СМЕ!

Само аз останах за рибешката Joy

# 49
Моски писа нарочен пост на тая тема, обаче Яни не я чете Scream Sob Joy

В статията, която аз четох, пишеше, че напролет ще излезе.

# 50
Еееми, Моски, Яни не може да чете всичко. Joy

# 51
Гласувах. И понеже не успях да определя коя ми е най-любимата, гласувах за тези, които съм гледала най-много пъти - тази на покрива и тази под покрива Simple Smile.

Значи е важно покрив да има....пък другото както дойде? Grinning Grinning: D

# 52
  • София
Кой има членска карта с отстъпка за театър 199, а?

# 53
Ами тогава Яни да ходи във фейсбук групите и да чете невярна информация Joy

# 54
Кой има членска карта с отстъпка за театър 199, а?
Нямам ни най-малка представа, но държа да кажа, че ужасно много те обичам и уважавам! Stuck Out Tongue Winking Eye

# 55
Кой води списъка не знам обаче ТАМ СЪМ
Москита е виновна аз искам да гласувам за всичко.Даже и за тези дето ги няма.Любимите ми- целуването на ръката,обичам обожавам,като Марио и каза за Тони,целувката по гърба преди Ти си отрова Joy,като го целуна по бузата и му каза да не плаче.Искам всичко. Flushed

# 56
Ами тогава Яни да ходи във фейсбук групите и да чете невярна информация Joy
Добре, ще й предам. Мерси. Joy

# 57
Ексклузивни кадри.Награждават Тони,като първия който е успял едновременно да специлализира неврология,неврохирургия,урология,хирургия,ветеринарна медицина,педиатрия и анестезиология за 1 година.Той обаче е с широко сърце и преотстъпва медала на къдравото момче,което е успяло да вземе урологията  за една година,понеже е  бил при опитната Огнянова,а и го е било страх Марио да не го пребие и затова набързо я е изучил.

# 58
Ексклузивни кадри.Награждават Тони,като първия който е успял едновременно да специлализира неврология,неврохирургия,урология,хирургия,ветеринарна медицина,педиатрия и анестезиология за 1 година.Той обаче е с широко сърце и преотстъпва медала на къдравото момче,което е успяло да вземе урологията  за една година,понеже е  бил при опитната Огнянова,а и го е било страх Марио да не го пребие и затова набързо я е изучил.

Бре!!! Още на 4та страница на най-любовната тема се говори за Тони? ЛЕЛЕ
Още една снимка от наградите "Лекар на годината"

Забележете дънките!!!!

# 59
Взел ги е назаем от Бахаров, не вярвам да притежава такива Animal Joy Cat Шегувам се

Общи условия

Активация на акаунт