ВЕЛИСЛАВ ПАВЛОВ*ДИМИТЪР ЗАХАРИЕВ*ДИАНА ДИМИТРОВА* ТЕМА 17

• 21 828
  • 744
  •   1
Отговори
# 30
Аз пък гласувах за целувката по време на разходката след сватбата.
Заедно с ясното и красиво небе, на чиито фон ги даваха, за мен тя е символ на новото начало за тях, начало на съвместния им живот, без тайни, без криене, без болка и неясноти, без несигурност. Бяха наистина щастливи и като освободени.

# 31
В подпокривното помещение и аварийният изход - първи и най-любими.

# 32
Доне,благодаря за хубавата анкета. Kissing Heart
Аз гласувах за подпокривното и (дръж се Москита Joy) за целувката в колата
Да пиша ли за подпокривното?Толкова нежност която се пръска от едина бездушен робот,толкова разбиране на страховете и,на чувствата и.Това беше първия момент ,в който те стояха един срещу  друг след секса и не криеха какво изпитват към другия и колко се беше променило всичко помежду им.
 А за колата какво да кажа.Това със стислата ми е толкова незначителна подробност.Хареса ми ,че за пръв път бяха далеч от всичко и всички.Можеха да си се гледат колкото искат,да се целуват,да правят каквото си пожелаят.Марио я гледаше с такава жажда,любов,страст преди да почне да я целува.Вече беше осъзнал,колко безсилен е пред чувствата си към нея.Завъртя си я към него да го погледне,повдигна и брадичката и я центрира. Flushed А погледа му все едно казваше Подяволите предавам се.

# 33
Аааа, ама Зайко не играеш честно! Включваш и другите неща около целувката. Тя и Верето така подмолно постъпи Joy И на мен ми харесва къде я заведе, как я гледаше ииии всичко, дето сте описали. Просто целувката е смотана. Много по-смотана от рибешката Joy

# 34
  • София
Аааа, ама Зайко не играеш честно! Включваш и другите неща около целувката. Тя и Верето така подмолно постъпи Joy И на мен ми харесва къде я заведе, как я гледаше ииии всичко, дето сте описали. Просто целувката е смотана. Много по-смотана от рибешката Joy

Моля ви да се уточните. За техника ли гласуваме или за целувка, заедно със съпътстващите я думи, жестове и т.н.
Ако е за техника - аз съм готова.

# 35
Запис😸✌

# 36

Ти любими целувки нямаш, нали? JoyKissing Heart

# 37
Аз гласувам за цялостното усещане което ми е донесла целувката.Въпроса с техниката не го коментирам.Аз за разлика от другите виждам много техника навсякъде.
Мосита???Определи две от целувките като смотана и по-смотана. Open Mouth

# 38
  • София

Има, когато Марио "целуна" шкафчето на Зорница и когато "помилва" с юмрук физиономията на Врабчев

# 39
Хахахаха, Зайко, така ли съм направила? Извинявам се, исках да кажа, че едната целувка е малко по-малко разкошна от другата Sunglasses

# 40
Тя е по убийствата.

# 41
Да бе, по убийствата, я Марио да лепне една целувка на Банков и ще видиш как около главата на Хъмбъл летят сърчица Joy

# 42
  • София
Гласувах. И понеже не успях да определя коя ми е най-любимата, гласувах за тези, които съм гледала най-много пъти - тази на покрива и тази под покрива Simple Smile.

# 43
Пък никой не е гласувал за целувката в ритуалната зала, а тя е прекрасна как Зорница му се хвърли на врата на мечока Heart Eyes
Знам, знам, аз съм виновна с това ограничение от два гласа Joy

# 44
Ей сега прочетох в една от групите на ОЖ във Фейсбук, че през театралния сезон 2019/2020 ще има нова постановка - "Той и Тя" в театър 199 с Велислав и Александра Василева.

Общи условия

Активация на акаунт