ВЕЛИСЛАВ ПАВЛОВ*ДИМИТЪР ЗАХАРИЕВ*ДИАНА ДИМИТРОВА* ТЕМА 17

• 21 830
  • 744
  •   1
Отговори
# 15
Моски и аз щях да предложа моята любима в епизода с оперната певица, но там няма езици. Animal Joy Cat

# 16
Flowers Hibiscus за темата!
Нямам търпение да се включа по-така 🙄

# 17
Запис!
Благодаря за новата тема и за хубавата изненада, Доне! Heart
Две трудно се избират, но това прави избирането по-задълбочено Smiley
Гласувах за целувките в подпокривното и пред Генадиеви. За подпокривното вие вече всичко сте казали (Доне, твоя анализ без дъх ме оставя всеки път Heart Eyes).  Имаше такава нежност и в същото време такива искри, тази целувка за мен си остава една от най-добрите за целия сезон, ако щете и сериал.
За пред Генадиеви - хареса ми там Марио как за пореден път нескопосано се опита да се обяснява, и как вече просто накрая не издържа и си награби момичето Kissing Face Там те си бяха двама души, които не можеха и не искаха да стоят далеч един от друг Heart

# 18
А всъщност втората ми най-любима целувка изобщо я няма, щото тя Дона не вижда ли езици, засмукване и т.н., изобщо не ги брои :Р - в мазето, когато Марио се разплака и Зорница го целуна по косата.
Ейййй, значи! А нея си я пускам много често даже!
Моски и аз щях да предложа моята любима в епизода с оперната певица, но там няма езици. Animal Joy Cat
Слушайте сега, ако продължите да недоволствате, няма да ви мисля повече анкети. Обясних на какъв принцип са избрани тези и точка.
Flowers Hibiscus за темата!
Нямам търпение да се включа по-така 🙄
И ние Kissing Heart Не е същото без теб :*

Аничка, много ти благодаря!!!!! Да се стъмни, да има атмосфера и ще има анализи и на другите Wink

# 19
Дона, изненадата е чудесна, но дори аз, като най-голяма техничарка Joy не мога да се огранича само с две опции Grinning
Гласувах за в под покривното и при аварийния изход. Любими моменти  Heart Eyes

# 20
Ама аз не недоволствам. Напротив, балгодарна съм ти, че така се жертваш за нашето щастие. Heart Eyes Animal Heart Eyes Cat Animal Lion Kissing Heart
 Нали каза да си коментираме другите ни любими целувки, за които не сме успели да гласуваме. Stuck Out Tongue Winking Eye

# 21
Значи аз от тия мога да кажа единствената, която не харесвам особено - тази в колата. И честно, изненадвам се, че е пусната от режисьора.
Другите са бонбон Grinning

# 22
Моски, защо не ти харесва тази в колата? Изненадваш ме. Grinning

# 23
Аааа, Моски, никоя не може да бие Рибешката по как са я пуснали, сори Stuck Out Tongue Winking EyeJoy

# 24
Аааа, Моски, никоя не може да бие Рибешката, сори Stuck Out Tongue Winking EyeJoy
Вярваш ли ми, Майче, рибешката си я обичам от все сърце, кеф ми е да си я пускам и ги намирам за очарователно нескопосани, но целуващи се с желание на нея Grinning

Яни, защото Марио се раздава на тая целувка, а Зорница го целува все едно целува някой по бузата и някак си има някакъв дисбаланс, който жестоко ми бърка в здравето.

# 25
  • София
Майче, и аз избирам на принципа - любовна и стратна.
Стесних списъка до 4+1.
Любовните са - тази в подпокривното и рибешката. Не знам как да избера - за мен и двете изразяваха много любов, грижа и нежност.
Страстните са - пред Генадиеви и пред дома на Ковачеви. Обичам ги много, защото Марио беше абсолютно освободен и предаден на чувствата си към Зорница, гледаше я и и говореше с нескрито обожание и хич не го интерсуваше околния свят.
Последната е на покрива - в нея има и любов и страст. Ужасно любим ми е момента, в който Марио каза на Зорница, че цял ден е искал да я целуне, а тя се хилеше като ученичка.

Ох и тази при аварийния я харесвам наистина много - такъв контраст има в нея. 

Така, тръгвам си от офиса и ще се отдам на дълбоки размишления (а съм си взела книга да чета, докато се возя в градския транспорт). Като се прибера ще гласувам.

# 26
Аз ще коментирам после. А Москита не харвсва в колата езика на Велислав, който срещна затворените устни на Диана. Joy Стисла

# 27
Аз ще коментирам после. А Москита не харвсва в колата езика на Велислав, който срещна затворените устни на Диана. Joy Стисла
Моля, моля, аз Велислав много го харесвам в тази сцена, стислата не харесвам Grinning

# 28
Аз гласувах за целувката в колата и тази на аварийния.
Тази в колата ми е любима, защото отприщи всички чувства, които се бяха натрупали, освободи желание, сдържано толкова време и за пръв път Марио реши да действа и да се остави тази страст да го завладее. Представям си как желаеш някого до болка, играете си на мишка и котка, близо е до теб, но все е недостъпно и невъзможно и в един момент се озоваваш на един дъх разстояние и няма връщане назад. Дълго сдържана страст, любов, желание изригват в този момент и затова ми е толкова любим.
Тази на аварийния ми е втората най-любима, защото Зорница така го връхлетя, че Марио загуби контрол над ситуацията и нямаше как да не се отдаде, но отвърна по неговия начин-с нежност и любов.

# 29
Значи, Вера, след твойто описание на целувката в колата ще взема да почна да я харесвам Heart
И все пак Диана е стисла в тая сцена Joy

Общи условия

Активация на акаунт