"Ранобудна птичка" След "Пълнолуние" с новия проект на Джан Яман. Тема 15

• 52 692
  • 744
  •   1
Отговори
# 480
Ето ти пъстър свят - аз пък Серкан изобщо не го харесвам - главата му една като на пуйка - широка пък на тънък врат, а Йозге ми е много нежна, с чаровна усмивка и плътен глас. В Сезона на черешите обаче ролята й е доста инфантилна, от малкото което съм гледала не ми харесва нищо. Добре че не се насилих иначе щях да си разваля мнението за нея.

А аз не че много го харесвах Серкан. Но бях почнала сериала, имаше доста забавни моменти в него, особено групичката приятели ми харесваше много, но ме дразнеше Йозге и трябваше да си намеря причина да продължа да го гледам и си нарочих Серкан. Иначе не мога да кажа, че много ми харесва и повече нищо с него не съм гледала, нито го следя...
Участва в "Светулката". Там е малко по пълен и изглежда една идея по-добре. Никак не го виждам като половинка на Демет, ама нейсе - може пък да има характер.
Там не е ли Сечкин? Новата й любов ?

# 481
Ето ти пъстър свят - аз пък Серкан изобщо не го харесвам - главата му една като на пуйка - широка пък на тънък врат, а Йозге ми е много нежна, с чаровна усмивка и плътен глас. В Сезона на черешите обаче ролята й е доста инфантилна, от малкото което съм гледала не ми харесва нищо. Добре че не се насилих иначе щях да си разваля мнението за нея.

А аз не че много го харесвах Серкан. Но бях почнала сериала, имаше доста забавни моменти в него, особено групичката приятели ми харесваше много, но ме дразнеше Йозге и трябваше да си намеря причина да продължа да го гледам и си нарочих Серкан. Иначе не мога да кажа, че много ми харесва и повече нищо с него не съм гледала, нито го следя...
Участва в "Светулката". Там е малко по пълен и изглежда една идея по-добре. Никак не го виждам като половинка на Демет, ама нейсе - може пък да има характер.
Сечкин е, аз обърках двата щата ...

# 482

Сечкин е, аз обърках двата щата ...
Тя Демет има повече химия с Джан, отколкото със Сечкин .. мое мнение де  Whistling

# 483

Последна редакция: чт, 02 авг 2018, 17:54 от Slawena

# 484
Има и по-луди от нас, това е такъв труд...

Аз харесвам Сечкин и ми се струват добра двойка. Laughing

# 485

Труд си е Алекс Laughing и голяма фенска любов bouquet

А с този многозначителен поглед се надявам на развитие на темата -много скъп и ценен годежен пръстен Wink Wink Wink

# 486
  • София
Има и по-луди от нас, това е такъв труд...

Скрит текст:

Аз харесвам Сечкин и ми се струват добра двойка. Laughing

Всеки лекува лудостта си както намери за добре. Как се избутва цяла седмица иначе... Simple Smile

# 487
Привет! Hug Hug Hug

Добре дошла на Котелина Hug!Чела съм я в някои теми! Wink
Скрит текст:
Аз съм Злати,за по-кратко!

Ако има и други нови птички,добре дошли! HugИма много постове и може да съм пропуснала някоя! Peace

Много сте писали и обсъждали различни сериали! Wink Laughing Аз съм изгледала много сериали,така че не остава време за много повторения,е има и изключения разбира се! Wink Laughing Мисля,че със Свет Hug,преди време писахме от декември 2008г. с 1001 нощ! Wink Така,че ако някой се интересува какво да гледа първо да пише с кои актьори предпочита!  Wink Peace Тези,които сте коментирали съм ги гледала! Laughing Peace

Лили Hug,видях че Свет Hug ти е предложила сериали,да ти помогна! Wink
Скрит текст:
Тъй като пиша в темата ДиК ето ти линк за плейлистата в ЮТуб
Дръзки и красиви bg sub
https://www.youtube.com/playlist?list=PLSKs6pt6s3sB91bkb2k9D48hiu8LIj8Dj

# 488
  • София
Привет! Hug Hug Hug

Много сте писали и обсъждали различни сериали! Wink Laughing Аз съм изгледала много сериали,така че не остава време за много повторения,е има и изключения разбира се! Wink Laughing Мисля,че със Свет Hug,преди време писахме от декември 2008г. с 1001 нощ! Wink Така,че ако някой се интересува какво да гледа първо да пише с кои актьори предпочита!  Wink Peace Тези,които сте коментирали съм ги гледала! Laughing Peace

Лили Hug,видях че Свет Hug ти е предложила сериали,да ти помогна! Wink
Скрит текст:
Тъй като пиша в темата ДиК ето ти линк за плейлистата в ЮТуб
Дръзки и красиви bg sub
https://www.youtube.com/playlist?list=PLSKs6pt6s3sB91bkb2k9D48hiu8LIj8Dj

Благодаря, Злати! Flowers Hibiscus
Ще прегледам и темата да придобия впечетления за сериала. Благодаря и за линка. Hug

# 489
Седмичният рейтинг на SOMERA

Тук добре се движи Птичката! Ако и в другия седмичен са така... Thinking

# 490
  • Плевен / София
Не знам Айлин колко е джезве кокали , Коте Wink, но само като я погледна и ми изтръпват зъбите от студ, толкова е студена и бездушна, а Емре е като пластелин в ръцете и, явно хич не е умен като бати си...

Славе  Hug язък че е финансов директор  Crossing Arms пък тая го разиграва как си иска  Whistling
Те пък финансистите да не са много интелигентни, знаят дамо два израза - НЕ на харчовете, ДА на икономиите. Smile Няма въображение, страст, най-големия адреналин вдигат като търсят 0.01 лв загубени при някоя счетоводна операция. Smile
Говоря от личен опит на финансист Smile
Освен това Емре е слаб характер.
Hands Plus1само за маркирано не съм много съгласна.... Smirk не е лесно да направиш така, че с малко пари да направиш повече неща.... Smirk с много пари и баба знае... Joy

# 491

😍😍😍😄😄😄

# 492
Здравейте!
Влизам в темата и рекорд - 112 отговора.Момичета много хубаво сте коментирали всичко.
В анкетата се включих, но кака да участвам с два отговора? Искаше ми се да маркирам и последният отговор, не става.

# 493
Из бурните младежки  години на Джан! Grinning

Двама много луди като двойка! smile3555

# 494
  • Сърцето ми остана в Истанбул...
Злати Hug драго ми е да те видя Kissing Heart. Мисля че сме се засичали в темата за ЛПН. Много харесвах постовете ти там.

Общи условия

Активация на акаунт