"Ранобудна птичка" След "Пълнолуние" с новия проект на Джан Яман. Тема 15

• 52 651
  • 744
  •   1
Отговори
# 675
https://www.instagram.com/p/BmGaauJBJBa/?utm_source=ig_share_she … hid=195momghnu29f
Скоро май се очаква завръщане на "таткото", ако правилно съм разбрала.

# 676
https://www.instagram.com/p/BmGaauJBJBa/?utm_source=ig_share_she … hid=195momghnu29f
Скоро май се очаква завръщане на "таткото", ако правилно съм разбрала.

Мария Hug
Супер новина. Татко Азми е готин, веселяк е , а и хареса Санемка от пръв поглед.
Той и Полен одобрява, но не му е на сърце така, както нашето лудо момиче.

# 677
# 678

Супер новина. Татко Азми е готин, веселяк е , а и хареса Санемка от пръв поглед.
Той и Полен одобрява, но не му е на сърце така, както нашето лудо момиче.

Не знаех, че с Озлем са брат и сестра, а сега може да станат сватове... Laughing

# 679
Мили аз ли се оплетох в много бройните посрове иненамирам преведена серия или все още няма такава.
Връщам се да ви чета ,мернах нов феаг.

# 680
Мили аз ли се оплетох в много бройните посрове иненамирам преведена серия или все още няма такава.
Връщам се да ви чета ,мернах нов феаг.

ЕwaD Hug, все още няма превод на 6-та серия на бг.

Ще се разбере веднага щом се появи! Wink

# 681
  • AMS
 Привет на всички и благодаря за споделеното!!!
 Себи, Дъгичка, знам, че НЕ Е нарочно и не се сърдя!!!
 Но пък прихваща   hahaha

Добро утро! Hug Hug Hug

Не мога да се сдържа и да не постна снощният хит! tooth Благодаря Дъга! bouquet

За зодиите четох, че има два вида - Скорпион и всички останали  Joy
 Забелязвам, че има сравнения на Джан с Къванч, който също е скорпион  Peace
 Мен не ме дразнят еднаквите жестове, даже много се радвам.
 Гифчета с Къванч имам толкова много, че не има зная бройката,
 но с Джан са ми малко, та нека пробутам пак предишното >>>

Музо, с извинения на фенките му, не ми е смешен.
 В комедията най-силна ми е  >>>

# 682
  • Сърцето ми остана в Истанбул...
Хилоуууи птички HugHugHug

Напълно съгласна,Боби Hug...Имам един скорпион...и не ме питайте дали съм го укротила ...нееее...макари ,че съм лъв...цели 37 години вече се мъча ,ама йок... Naughty Joy Joy Joy Joy Joy[/center]

Виждам, че ме споменавате Stuck Out Tongue Winking Eye и ей ме Blush
И аз съм от жилищите Stuck Out Tongue Winking Eye ама само кога някой здраво ме настъпи по мазола Wink инак съм добричко Stuck Out Tongue Closed Eyes.
Свет ти 37 години се бориш с укротяването на Скорпион /откажи се Stuck Out Tongue Winking Eye/ а аз 15 години се боря с един опърничев лъв Joy ама на моменти има светлина в тунела Stuck Out Tongue Winking Eye

# 683
# 684
  • Под звездите

Това е 6 епизод. С малко закъснение, но ситуацията тази седмица беше такава. Приятно гледане.

# 685

Това е 6 епизод. С малко закъснение, но ситуацията тази седмица беше такава. Приятно гледане.

Безкрайни благодарности на целия екип неуморни пчелички  newsm51 newsm51 newsm51 newsm20 Страхотни сте  love001

# 686
Хайде ято - нападайте

https://www.youtube.com/watch?v=7_Vbby9rUVU&feature=share
[/quote
Прекрасни сте 😘😘😘 . Утре ще ѝ отделя нужното време, тъкмо да се подготвя за новият епизод във вторник. Лека вечер на всички Hug

# 687
  • В сърцата на моите трима мъже!!!
Благодарности на всички, които се занимават с превода.  Страхотни сте.

# 688
Здравейте, прекрасни птички! Първо огромно благодаря и аз за превода, ще си я изгледам утре, както си трябва серията. А относно фрага последния, просто нямам думи, голям смях да тръгне Джан толкова да я преследва. Ще е гадно, ако е напуснала фирмата, защото така няма да се виждат задължително всеки ден, а само когато той дойде до махалата, но може и просто да е през уйкенда, там дето чисти стъклата на магазинчето им. Бягането през прозореца с въже от чаршафи е не знам как го измислят, колкото и клиширано да е си е и то смях. Иска ми се точно в този момент, както Санем се дърпа и се прави на интересна да дойде от някъде Полен и да я видиме тогава дали така ще скача през прозореца и ще бяга от него.

# 689
wavey Hug

Еха  Shocked...кеф Party...от едно кино на друго... newsm74

Благодарско на работливите птиченца... newsm20

Ели и компания...

Сега се връщам да ви изчета...момичета... Rolling Eyes Heart Eyes

Хилоуууи птички HugHugHug

Напълно съгласна,Боби Hug...Имам един скорпион...и не ме питайте дали съм го укротила ...нееее...макари ,че съм лъв...цели 37 години вече се мъча ,ама йок... Naughty Joy Joy Joy Joy Joy[/center]

Виждам, че ме споменавате Stuck Out Tongue Winking Eye и ей ме Blush
И аз съм от жилищите Stuck Out Tongue Winking Eye ама само кога някой здраво ме настъпи по мазола Wink инак съм добричко Stuck Out Tongue Closed Eyes.
Свет ти 37 години се бориш с укротяването на Скорпион /откажи се Stuck Out Tongue Winking Eye/ а аз 15 години се боря с един опърничев лъв Joy ама на моменти има светлина в тунела Stuck Out Tongue Winking Eye

Такива сме ,Коте  Hug...не падаме по долу от скорпитата...и при мен има светлина в тунела...отвреме навреме ,ама файда йок...а  ,ти имаш време ...да ме настигнеш.... bowuu Joy Joy Joy

Абе ,от два дни се пуля у монитора в тази въздушна цИлувка  Shocked и хич не ми харесва муцката на Джан  Naughty...и чак сега схванах  #Crazy ooooh!...ами той у стъклото допрян ...затова е така сплескан... ooooh! Joy Joy Joy

Цитат
Статья про Сечкина и Демет💙
Известная пара Сечкин Оздемир и Демет Оздемир обратилась в агентство по недвижимости, чтобы найти дом в аренду в районе Etiler. Этот поиск дома был интерпретирован, что «они решили жить в одном доме».

Интервью Демет Оздемир для журнала InStyle

https://kino-teka.com/news/tureckie/3041-intervyu-demet-ozdemir- … nala-instyle.html

Ако е пускано...сори Praynig...забравила съм... Thinking Rolling Eyes

Лека... smile3524 smile3524 smile3524

Последна редакция: пн, 06 авг 2018, 00:33 от Svet_sz

Общи условия

Активация на акаунт